AMPHETAMINE IN THE FRIDGE – CBŚP OPERATIONAMPHETAMINE IN THE FRIDGE – CBŚP OPERATION

News from the world of research chemicals and information about changes in the law.
Status:
KryzysWieku
Dyso-sensei
Użytkownik

AMPHETAMINE IN THE FRIDGE – CBŚP OPERATIONAMPHETAMINE IN THE FRIDGE – CBŚP OPERATION

Unread post by KryzysWieku » 2 years ago

Latest post of the previous page:

Pronto wrote:
2 years ago
KryzysWieku wrote:
2 years ago
Ja dobrze czytam że organizatorem tej akcji ma być gościu który w tym momencie siedział za kratkami?
Jeden z organizatorów więc pewnie albo ogarniał zanim poszedł za kratki albo miał jakąś wtykę tam :D
Mogło tak być nie pomyślałem o tym choć ciężko mi sobie to wyobrazić że siedząc mógł coś tam jeszcze organizować

Status:
Bihes
Sniffiarz
Newbie

Unread post by Bihes » 2 years ago

KryzysWieku wrote:
2 years ago
Pronto wrote:
2 years ago
KryzysWieku wrote:
2 years ago
Ja dobrze czytam że organizatorem tej akcji ma być gościu który w tym momencie siedział za kratkami?
Jeden z organizatorów więc pewnie albo ogarniał zanim poszedł za kratki albo miał jakąś wtykę tam :D
Mogło tak być nie pomyślałem o tym choć ciężko mi sobie to wyobrazić że siedząc mógł coś tam jeszcze organizować
KryzysWieku wrote:
2 years ago
Pronto wrote:
2 years ago
KryzysWieku wrote:
2 years ago
no w sumie pewnie siedząc ciężko było by takie coś zorganizować więc pewnie wcześniej było cos ogarniane

Status:
kapsel071
Blister
Newbie

Unread post by kapsel071 » 2 years ago

mbside wrote:
2 years ago
Anetka02 wrote:
2 years ago
Mam pytanko kochani <3 Takie trzymanie smakołyków w lodówce coś daje? Po co ludzie to robią? Bo już któryś raz o tym słyszę i nieeee mam pojęcia o co z tym chodzi. ;3
Jeśli masz mokry materiał to w lodówce nie wyschnie
Też czasami się zastanawiam.
Podobno po to żeby dłużej było świeższe, chociaż się zastanawiam bo te nowe lodówki mają system no frost, więc to jest nic innego jak cyrkulacja suchym powietrzem.
Wrzucisz proszek, a za tydzień wyciągniesz nawet zwietrzałą kostkę.

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik
Topic author

Unread post by mbside » 2 years ago

kapsel071 wrote:
2 years ago
Też czasami się zastanawiam.
Podobno po to żeby dłużej było świeższe, chociaż się zastanawiam bo te nowe lodówki mają system no frost, więc to jest nic innego jak cyrkulacja suchym powietrzem.
Wrzucisz proszek, a za tydzień wyciągniesz nawet zwietrzałą kostkę.
Dlatego najlepiej do zamrażarki

Status:
Gieca
Odkurzacz
Gieca

Unread post by Gieca » 2 years ago

kapsel071 wrote:
2 years ago
chociaż się zastanawiam bo te nowe lodówki mają system no frost, więc to jest nic innego jak cyrkulacja suchym powietrzem.
Tu chodzi o zamrażarki a nie lodówki. W lodówce nadal masz pewnie wilgotno chociażby dlatego, że jedzenie jest wilgotne.

Status:
DonPer
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by DonPer » 2 years ago

Pamietam wiele lat temu amfe od dilera prosto z zamrażarki pachniała rybą i czesała tak że mialem poprzegryzane wszystkie wargi. :P

Status:
punto
Ssak
Użytkownik

Unread post by punto » 1 year ago

kwestia szczelnego trzymania towaru, temperatura niska niekoniecznie ujemna