Latest post of the previous page:
Mirecki,Jak najbardziej moje gratulacje, udało się i to jest najważniejsze. Różni ludzie, różni potrzeby, u mnie leci taki schemat bo na nim czuję się najlepiej, mój naturalny poziom T wolnego jest poniżej widełek.
HCG przez cały okres cyklu jest dobre, jaja zostają w odpowiednim rozmiarze, łatwiej się odblokować, jest o wiele lepsze samopoczucie. Przy trt czy bardzo długich cyklach jest wskazane używać przez cały okres iniekcji T, bo bez HCG mogą pojawić się problemy z odblokiem libido. Niejeden wieloletni koksiarz ci powie że na testosteronie nieraz się zdarzało że libido na 0. Nie mówię, że wszyscy. Ale jednak...
A co do letrozolu, u mnie jest problem z dużą aromatyzacja także u mnie 0,25 mg przy każdym biciu testosteronu jest porcją idealną, by utrzymać estradiol w górnej granicy widełek. 80-100 mg masteronu e daje lepszy wygląd wizualnie, pomaga hamować automatyzację, w minimalnym stopniu, ale jednak. Do tego jest dużo innych plusów o których nie będę się może rozpisywał. Polecam kanał Michała Piechosia na YT.
Na początek ten film
Dodano po 22 minutach 48 sekundach:
Powinieneś mieć mniejsze wahania poziomu testosteronu w organizmie przy takim częstszym biciu, nie jest to dla ciebie problem to czemu nie, lepsze samopoczucie bo mniejsze wahania ....
Ja się z badałem w siódmym dniu i u mnie wynik grubo ponad normę, więc nie do końca to jest tak jak mówisz