Anabolics Sandheavens.cc

Shop Profile: sandheavens

Status:
k0t
Dyso-sensei
Użytkownik

Anabolics Sandheavens.cc

Unread post by k0t » 2 years ago

Latest post of the previous page:

Mirecki,
Jak najbardziej moje gratulacje, udało się i to jest najważniejsze. Różni ludzie, różni potrzeby, u mnie leci taki schemat bo na nim czuję się najlepiej, mój naturalny poziom T wolnego jest poniżej widełek.

HCG przez cały okres cyklu jest dobre, jaja zostają w odpowiednim rozmiarze, łatwiej się odblokować, jest o wiele lepsze samopoczucie. Przy trt czy bardzo długich cyklach jest wskazane używać przez cały okres iniekcji T, bo bez HCG mogą pojawić się problemy z odblokiem libido. Niejeden wieloletni koksiarz ci powie że na testosteronie nieraz się zdarzało że libido na 0. Nie mówię, że wszyscy. Ale jednak...

A co do letrozolu, u mnie jest problem z dużą aromatyzacja także u mnie 0,25 mg przy każdym biciu testosteronu jest porcją idealną, by utrzymać estradiol w górnej granicy widełek. 80-100 mg masteronu e daje lepszy wygląd wizualnie, pomaga hamować automatyzację, w minimalnym stopniu, ale jednak. Do tego jest dużo innych plusów o których nie będę się może rozpisywał. Polecam kanał Michała Piechosia na YT.
Na początek ten film

Dodano po 22 minutach 48 sekundach:
Mirecki wrote:
2 years ago
Na koniec dodam że napisałeś coś mądrego i się zastanawiam czy nie lepiej bić troszkę mniejszą dawkę np 0.7ml ale co 3 dni enana gdzie lepiej się będzie wchłaniać i większe stezenie utrzymane w organizmie jak co 5 dni 1ml i to napewno przedyskutuje z ludźmi
Powinieneś mieć mniejsze wahania poziomu testosteronu w organizmie przy takim częstszym biciu, nie jest to dla ciebie problem to czemu nie, lepsze samopoczucie bo mniejsze wahania ....
Mirecki wrote:
2 years ago
przez 5 dni się utrzymuje później jakieś znikome ślady będą ale to znikome
Ja się z badałem w siódmym dniu i u mnie wynik grubo ponad normę, więc nie do końca to jest tak jak mówisz 😸

Status:
Fatalityddl
Szczur
Newbie

Anabolics Sandheavens.cc

Unread post by Fatalityddl » 2 years ago

Blaaanlaa, najlepiej sobie chłopaku odpuść ale jak chcesz żeby później Ci nie stawał czy coś to proszę bardzo..uwierz na słowo wiem co mówię brałem tego zbyt wiele w życiu nie bym zniechęcal ale myśl lepiej i z głowa... urosnąć naciśniesz co z tego! Skroo wygląd Ci da meczyc się będziesz fest później i stawy Ci pójdą jak przestaniesz brać zalejesz się i stracisz siłę a sodą ci zostanie taką że sam jej doświadczysz...ale wasze wybory ja tylko mówię a wiem co mówię,lepiej sobie raz na jakiś czas zejść 4m** lub 3c** nie zostanie takie coś jak po sterrach pozdro,kumaci ogarna o co chodzi ale no co tu więcej mówić robcie jak uważacie = )

Status:
yakubu86
Opiowrak
Newbie

Anabolics Sandheavens.cc

Unread post by yakubu86 » 2 years ago

Wlasnie zakupilem Anapolon i Metanabol u Sanda 1-szy raz 8-) mam nadzieje że towar prawilny bo lato sie zbliża ;)

Status:
hvv
Sniffiarz
Użytkownik

Anabolics Sandheavens.cc

Unread post by hvv » 2 years ago

Dużo osób tutaj nie postuje ale chciałem powiedzieć - gdyby ktoś się obawiał, o jakość materiału to test cypio od sanda w pełni jakościowy, wyniki wyszły dokładnie takie jakie miały być :)

Status:
hvv
Sniffiarz
Użytkownik

Anabolics Sandheavens.cc

Unread post by hvv » 2 years ago

Rzadko tu ostatnio wchodzę, ale ktoś wczoraj dał mi plusika za poprzedni post, więc oprócz pochwały za cypio muszę napisać też smutną prawdę. Teść od Sanda jest spoko, no ale to chyba rzadko podrabiają, gdy tego czystego da się kupić na ulicy już po 5/6 dyszek. Niestety w trenie enanie, który dostałem trenu nie było, wyniki praktycznie mi się nie zmieniły po 5 tygodniach na trenie enanie od chłopaków. Przykro mi trochę, bo liczyłem, że faktycznie osoby, od których powijałem wiele innych rzeczy również w tym przypadku okażą się być wartościowym sprzedawcą, ale no niestety wyszło trochę inaczej. Dodam, że nie można tego zrzucić na organizm, i to że jakoś zajebiście metabolizuje tren, bo przeskoczyłem później na taki z innego labu i zaraz wyjebało mi prolaktynę :x.

Hcg, które od nich dostałem jest spoko tak samo jak teść, reszty próbować się już boję.

Status:
yakubu86
Opiowrak
Newbie

Anabolics Sandheavens.cc

Ja głównie pobieram orale i nie mogę narzekać. Polecam wszystkim kto ćwiczy oczywisćie ;) koniozaur jeszcze większy ze mnie niż był. No ale lato tuż tuż trzeba się cokolwiek prezentować hehe 8-)
Attachments
IMG_20220523_114245.jpg
IMG_20220523_114245.jpg (3.79 MiB)

Status:
Acudo
Sniffiarz
Newbie

Anabolics Sandheavens.cc

Unread post by Acudo » 2 years ago

yakubu86, Napiszesz co i jak stosować? :P

Status:
yakubu86
Opiowrak
Newbie

Anabolics Sandheavens.cc

Acudo, zależy co chcesz osiągnąć ;) to co u mnie to typowo na mase i siłe. Poczytaj sobie na sfd lub innych forach sportowych. Jest to wiedza ogólnodostępna koleżko.

Status:
viscaelbarca
Dyso-sensei
Użytkownik

Anabolics Sandheavens.cc

Unread post by viscaelbarca » 2 years ago

warto brać saa stąd w ogóle?czy są lepsze stronki?

Status:
yakubu86
Opiowrak
Newbie

Anabolics Sandheavens.cc

viscaelbarca,
Warto. Nie ma lepszych ;)

Status:
Dopsik92
Ssak
Newbie

Anabolics Sandheavens.cc

Unread post by Dopsik92 » 2 years ago

Zamówiłem anapolon. Ćwiczę od 4 lat głównie brałem tylko metkę. Po Antku w 2 miesiące wyjebalo mnie plus 18kg i na lapie poszły 4 centy gdzie miałem przestój na 42. Czekam na kolejną rakietę polecam i pozdrawiam.

Status:
Kamilwajha
Dopaminator
Newbie

Anabolics Sandheavens.cc

Unread post by Kamilwajha » 2 years ago

Dopsik92, antek i meta beż teścia? Antek zalewa duuuzo woda
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.

Status:
Acudo
Sniffiarz
Newbie

Anabolics Sandheavens.cc

Unread post by Acudo » 2 years ago

Ma ktoś opinie na temat oxa z tego sklepu?

Status:
yakubu86
Opiowrak
Newbie

Anabolics Sandheavens.cc

Zamówiłem własnie mietka 8-) bo ostatnio dziewczyna wypierdzieliła mi winstrol w tabsach (nawet nie zdążyłem go otworzyć) :| musze coś mieć do ćwiczeń oprócz Kreatyny bo średnio chce się ćwiczyć tak na sucho ;)

Status:
pankowalski
Blister
Newbie

Anabolics Sandheavens.cc

Unread post by pankowalski » 2 years ago

Próbowal ktoś HGH z tego sklepu ? Myślicie ze bedzie dobre czy lepiej szukac gdzie indziej ? :)

Status:
Koras229
Ssak
Użytkownik

Anabolics Sandheavens.cc

Unread post by Koras229 » 2 years ago

pankowalski, jeśli mają nadal DNA to odpuścił bym i ta cena kosmos