Latest post of the previous page:
Dawać opinie zelmerkiANALOG 4-MMC CRISTAL HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: Enzochem
ANALOG 4-MMC CRISTAL HQ Enzo-chem.cc - opinions, reviews, effects, description
siemano kiedy jakies opinie wlecą? bo powrot po detoxie dlugim i tez jakby chce testing zrobic
Dostałem w samplu, także w niedzielę sprawdzę co tam siedzi
Jakie kazdy poklada nadzieje w tym produkcie choc mnie ten caly analog na pierwszy rzut oka skojarzyl sie z wygladu kamykow poprostu na mix 3cmc z 4cmc razem mhmm 🫣
No cóż kamyczki maja ciekawy kolor, większość sa przeźroczysto-fioletowe, działanie moim zdaniem zrównoważone 50/50, napewno jest aktywne, u mnie skromne okolice 100mg dały przyjemny nie nachalny efekt.
No i zapachowo jest dobrze, delikatny zapach nie czuć jakiegoś mocnego chemicznego zapachu
No i zapachowo jest dobrze, delikatny zapach nie czuć jakiegoś mocnego chemicznego zapachu
Noo w koncu pierwsza krotka recka a w porownaniu z innymi analogami kolego?? Jesli oczywiscie mozesz porownac
filippoooooo, szczerze mówiąc nie próbowałem innych zawsze głównie 3 albo 4.
Raczej takie bardziej chilloutowe to jest niż jakiś wypierdzielacz z butów
Raczej takie bardziej chilloutowe to jest niż jakiś wypierdzielacz z butów
Lepiej to zapodawac oral czy sniff ?
Bo w końcu więcej Speeda czy euforii czy po 50
No to git ) czyli wychodzi ze produkt zapowiada sie lepiej niz jego odpowiednik ktory wyszedl tu tez w wersji mmc w tym samym czasie praktycznie oby tylko nie bylo po tym tego nieprzyjemnego "strucia" na drugi dzien po badaniach, jak to czesto ma sie w przypadku chlorowAcudo wrote: ↑11 months agoNo cóż kamyczki maja ciekawy kolor, większość sa przeźroczysto-fioletowe, działanie moim zdaniem zrównoważone 50/50, napewno jest aktywne, u mnie skromne okolice 100mg dały przyjemny nie nachalny efekt.
Ja wlasnie zapodalem malego szczurka sniff. Kamyki lekko fioletowe szczypie w nosek ale nosek w sumie sam z siebie nawet szczypie Ladnie pachnie tak jakby owocowo, ciekawe czy tam jakis barwnik sporzywczy jest dodany xD
Czekam na pierwsze efekty
Generalnie weszlo szybko i mocno. Jak dla mnie nawet za mocno Przewaznie testuje 2mmc i przy tym ten analog to niszczyciel. Nieogar podwyzszone tetno. Jak ktos szuka czegos wiecej niz 2mmc to jest ok ale dla mnie to troche za mocne :p
Generalnie weszlo szybko i mocno. Jak dla mnie nawet za mocno Przewaznie testuje 2mmc i przy tym ten analog to niszczyciel. Nieogar podwyzszone tetno. Jak ktos szuka czegos wiecej niz 2mmc to jest ok ale dla mnie to troche za mocne :p
Obiekt zamowil to w ******** dostał w ******** *po około 3ech dniach*.
Postanowil zdegustowac. Ilosc zapodana taka jak ulicznych
Obiekt wydarło z butów. Szybko mocno widzenie poklatkowe. Obiekt zmiejszy dawke.
Postanowil zdegustowac. Ilosc zapodana taka jak ulicznych
Obiekt wydarło z butów. Szybko mocno widzenie poklatkowe. Obiekt zmiejszy dawke.
Wiadomość moderatora
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
Ze niby owocowo pachnie ?? Zajezdza taka chemia ze glowa mala,zapach chloru jak typowa trojka 🫣Cycmaster wrote: ↑11 months agoJa wlasnie zapodalem malego szczurka sniff. Kamyki lekko fioletowe szczypie w nosek ale nosek w sumie sam z siebie nawet szczypie Ladnie pachnie tak jakby owocowo, ciekawe czy tam jakis barwnik sporzywczy jest dodany xD
To jest typowa trójka i działaniem tez pasuje na 3cmc. 10/10 działa konkretnie