Anesthesia
Anesthesia
Witam wszystkich. Szukam takiego pewnego znieczulacza, po którym drętwieją dziąsła, który mógłbym wymieszać z jakimś odczynnikiem czy innym kryształem szybkości. Chodzi mi o coś takiego jak z 10 lat temu był Pentedron po którym odrazu drętwiały dziąsła usta i język. Tylko nie chodzi mi o towar bo wiadomo że takich już nie ma tylko o coś co znieczula i co mógłbym ewentualnie wymieszać z siuwaksem tylko po to żeby był taki efekt jak kiedyś
Anesthesia
Dokładnie przy niższych stężeniach lidokaina jest normalnie dostępna OTC, głównie w żelach i sprayach.
Anesthesia
A czy mogę lidokainą w płynie podlać henryka i krystyne? Będzie jakiś efekt z tego? Bo wolałbym tego nie mieszać z lidokainą w postaci proszku
Anesthesia
Witam czy są jakieś miejsca do znieczulenia czy to działa znieczula czyli znieczula jak widzę znieczula czyli że nie czuje ula a jak delikwenta pszczoły jadą to wtedy jad w ogóle działa czy znieczulone miejsce jest niedostępne pozdro dla Sergiusz,
Anesthesia
terminatora, Możesz po krótce wyjaśnić o co Ci chodziło? Chyba tripa miałeś niezłego jak to pisałeś
Anesthesia
W sumie jak się czyta ten wpis, to mam wrażenie, że musiało tak być, bo brzmi jak pisane w totalnym chaosie myśli.