Anesthesia

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
Saga
Blister
Newbie
Topic author

Anesthesia

Unread post by Saga » 2 months ago

Witam wszystkich. Szukam takiego pewnego znieczulacza, po którym drętwieją dziąsła, który mógłbym wymieszać z jakimś odczynnikiem czy innym kryształem szybkości. Chodzi mi o coś takiego jak z 10 lat temu był Pentedron po którym odrazu drętwiały dziąsła usta i język. Tylko nie chodzi mi o towar bo wiadomo że takich już nie ma tylko o coś co znieczula i co mógłbym ewentualnie wymieszać z siuwaksem tylko po to żeby był taki efekt jak kiedyś

Status:
Mirabelka
B-K Zwierz
Newbie

Anesthesia

Unread post by Mirabelka » 2 months ago

Saga, chcesz podrobic kokaine? jesli tak, to super. ten tajemniczy proszek nazywa sie lidokaina.

Status:
Champion63
B-K Zwierz
Użytkownik

Anesthesia

Unread post by Champion63 » 2 months ago

Mirabelka, Tym bardziej, że w mniejszych stężeniach lidokainę dostanie się bez recepty.

Status:
piatkowyzbychu
Ssak
Użytkownik

Anesthesia

Unread post by piatkowyzbychu » 2 months ago

Dokładnie przy niższych stężeniach lidokaina jest normalnie dostępna OTC, głównie w żelach i sprayach.

Status:
Saga
Blister
Newbie
Topic author

Anesthesia

Unread post by Saga » 2 months ago

A czy mogę lidokainą w płynie podlać henryka i krystyne? Będzie jakiś efekt z tego? Bo wolałbym tego nie mieszać z lidokainą w postaci proszku

Status:
silentreaper
Dyso-sensei
Użytkownik

Anesthesia

Unread post by silentreaper » 2 months ago

Saga wrote:
2 months ago
A czy mogę lidokainą w płynie podlać henryka i krystyne? Będzie jakiś efekt z tego? Bo wolałbym tego nie mieszać z lidokainą w postaci proszku
Też w sumie jestem ciekawy.

Status:
terminatora
Szczur
Newbie

Anesthesia

Unread post by terminatora » 1 month ago

Witam czy są jakieś miejsca do znieczulenia czy to działa znieczula czyli znieczula jak widzę znieczula czyli że nie czuje ula a jak delikwenta pszczoły jadą to wtedy jad w ogóle działa czy znieczulone miejsce jest niedostępne pozdro dla Sergiusz,

Status:
z0cor
Odkurzacz
Użytkownik

Anesthesia

Unread post by z0cor » 1 day ago

terminatora, Możesz po krótce wyjaśnić o co Ci chodziło? Chyba tripa miałeś niezłego jak to pisałeś :twisted:

Status:
dymnyleszek
Ssak
Użytkownik

Anesthesia

Unread post by dymnyleszek » 14 hours ago

z0cor wrote:
1 day ago
terminatora, Możesz po krótce wyjaśnić o co Ci chodziło? Chyba tripa miałeś niezłego jak to pisałeś :twisted:
W sumie jak się czyta ten wpis, to mam wrażenie, że musiało tak być, bo brzmi jak pisane w totalnym chaosie myśli.