B*233 znacie?

Opinions about research chemicals shops and their products.
Most active topic:
Where to shop research chemicals now?
Status:
Atomic_Kernel
Ssak
Newbie
Topic author

B*233 znacie?

Unread post by Atomic_Kernel » 5 years ago

Znacie B*233 na bezpiecznej poczcie.
Miał sklep na DM, w Ber**** ****ket. Nasz rodak ponoć... ponoć ma teraz smakołyki.

Szukam opinii, kosztowałem jego 3MMC i 4CMC, ale to było jakieś poł roku temu.

Pakowanie miał mega podobne do rchema, paka w przeciagu 48h... Teraz mi napisał, że na stanie ma 3MMC /3CMC oraz 4CMC.

Testował ktoś ostatnio? Nie chce naganiać, bo nie o to mi chodzi... Szukam opinii o aktualnych jego sortach.

Liczę na pomoc.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

B*233 znacie?

Unread post by Gargameli » 5 years ago

Skoro już kiedyś od niego zamawiałeś i wszystko było ok to nic nie stoi na przeszkodzie abyś zrobił testowe zamówienie i podzielił się z Nami opinią.

Zamawiałeś tam to i masz namiary! Dogadaj się chociażby na sample i zdaj relację.

Uprzedzam ja tego sklepu nie znam i pierwsze o nim słyszę. Więc nie mam zamiaru podejmować ryzyka. Ty zrobisz jak zechcesz wszak to Twoja mamona.

Weź pod uwagę, że teraz jest wysyp vendorów na mailu.

Wracając do meritum nie sądzę aby ktoś mający sklep w DM wyszedł poza niego.

No chyba, że jest to desperat lub ktoś kto nieudolnie podszywa się pod sklep.

Ja nie miałam z tym Panem do czynienia.Ale być może inni z Naszej załogi mają inny pogląd w tej sprawie.

Dodano po 4 minutach 1 sekundzie:
Tak czy owak zalecam zachować umiar i zdrowy rozsądek.

Być może to strzał w dziesiątkę być może w kolano.

Dodano po 6 minutach 30 sekundach:
Chociaż nie jestem zainteresowana to e-mail napiszę (dałeś aż nadto danych). Wybadam sprawę, wypytam i wszystko Wam tu zamieszczę. Choć Klakier mi podpowiada, że to wał to trudno się z nim nie zgodzić, akurat jego węch mnie jeszcze nie zawiódł.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Atomic_Kernel
Ssak
Newbie
Topic author

B*233 znacie?

Gargameli wrote:
5 years ago
Skoro już kiedyś od niego zamawiałeś i wszystko było ok to nic nie stoi na przeszkodzie abyś zrobił testowe zamówienie i podzielił się z Nami opinią.
Jeżeli sobie tego życzysz to zamieszczę opinię / recenzję o produktach, jakie tam wtedy nabyłem.
Jednocześnie przypominam, że interesuje mnie opinia o obecnych sortach jakie tam wjechały.
Owszem mogę zrobić to testowe zamówienie, ale jak opiszę i nie daj boże zachwalę to weźmiecie mnie za naganiacza, a tego bym nie chciał.
Dlatego ponawiam pytanie: ktoś ma rozeznanie o aktualnych sortach SPAM, a może to po prostu wał jak sugeruje Gargameli
Liczę na przedmiotową i merytoryczną dyskusję. Nie chcę abym umoczył, tak samo nie chcę abyście umoczyli przeze mnie. Szukam opinii - nic więcej!

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

B*233 znacie?

Unread post by Feszek » 5 years ago

Gargameli wrote:
5 years ago

Wracając do meritum nie sądzę aby ktoś mający sklep w DM wyszedł poza niego.
DM największy i najpopularniejszy market własnie się posypał, cześć zaczęła przechodzić na WS o którym też się różnie mówi. Ciemniejsza strona internetu chwilowo a odwrocie po upadku DM inne markety albo są mało popularne albo nie wytrzymują ruchu który nagle zaczął się generować. Nic dziwnego, że sprzedawcy próbują funkcjonować wśród swoich stałych klientów.

Trzeba tylko pamiętać, że w przypadku e-mailowej wyjebki nikt nam nic nie zwróci należy się ograniczyć do minimalnych zamówień

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

B*233 znacie?

To, że DM się sypie to ja wiem... kwestia uczciwości tego B*233?

Sami wiecie, że teraz o pompę wyjątkowo łatwo.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Atomic_Kernel
Ssak
Newbie
Topic author

B*233 znacie?

Feszek
Gargameli

Jak radzicie? Warto zaryzykować?
Pół roku temu było ok! Hmm... najgorsze są dla mnie te płatności kryptowalutami, ale pewnie jak będzie taka konieczność to jakoś to ogarnę.

No ale jakby jakieś opinie wpadły to byłoby miło.

Status:
MDPHP
Narkotykacz
Newbie

B*233 znacie?

Unread post by MDPHP » 5 years ago

jak na moje to daruj sobie.
3/4 cmc masz na pęczki w innych legitnych sklepach jak i ich jakość jest również dobra to po co ryzykować :)
MMC również dobre mozna znalesc

Status:
Atomic_Kernel
Ssak
Newbie
Topic author

B*233 znacie?

Tylko ja już zamawiałem u niego i było wszystko ok. O ile na dobre MMC łatwo trafić, tak już o 3 / 4 CMC już niekoniecznie (legalne sorty są obecnie do bani).

Tak czy owak wstrzymam się jak MDPHP radzi, być może wskoczą opinie o sortach.

Status:
Atomic_Kernel
Ssak
Newbie
Topic author

B*233 znacie?

Zadałem sobie trud i zapytałem się Vendora o obecną ofertę (pisałem do niego z innego e-maila jak dotychczas). Oto co odpowiedział:
Spoiler:
W związku z Twoim pytaniem odpowiadam :-)

Po delikatnej burzy w DM operujemy na stałych klientach (i nie wiem skąd masz Nasz adres? z polecenia?)

W asortymencie na obecną chwilę posiadamy:
3CMC
4CMC
3MMC
3,4 - CFP (nowość, typowy euforyk, delikatnie podobny do MDMA)

Co do wagi. Minimalna dostępna gramatura wynosi 5g.

Podam Ci ceny dla "pakunków" 5g:
3CMC - 110 zł
4CMC - 105 zł
3MMC - 130 zł
3,4 - CFP - 160 zł

**** mowa o wysyłce do PL

Co do płatności: tak, oferujemy przesyłki pobraniowe, warunkiem jest 5 opłaconych zamówień w kryptowalucie na kwotę minimum 250zł.

Jeśli posiadasz hasło polecające to w cenie 150 zł (w kryptowalucie) + koszta wysyłki (razem 204zł) możesz otrzymać po 3g każdego oferowanego przez Nas produktu.

--
Pozdrawiamy, BQ2**
--

Wiadomość moderatora

rozumiem że to DM, ale nie rbmy gościowy otwartych bram w więzieniu ;)

Status:
Atomic_Kernel
Ssak
Newbie
Topic author

B*233 znacie?

Z ciekawości zapytałem Vendora o 4MMC i wiecie co?

Odpisał tak: "Czy traktował byś poważnie sprzedawcę, który w swojej ofercie ma coś co od dawna jest zdelegalizowane w całej UE? Od dawna nie posiadamy tego odczynnika gdyż nawet on w kraju skąd wysyłamy jest nielegalny."

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

B*233 znacie?

Atomic_Kernel wrote:
5 years ago
Tylko ja już zamawiałem u niego i było wszystko ok. O ile na dobre MMC łatwo trafić, tak już o 3 / 4 CMC już niekoniecznie (legalne sorty są obecnie do bani).

Tak czy owak wstrzymam się jak MDPHP radzi, być może wskoczą opinie o sortach.
mógłbyś mnie polecić? Albo podaj swój nick z dm/e-mail zamowie na próbę ceny ma dobre i pisze sensownie. Jeśli możesz to wyślij pmke jeśli nie chcesz z jakiś powodów polecić to też zrozumiem 😉

Status:
Atomic_Kernel
Ssak
Newbie
Topic author

B*233 znacie?

Feszek

Nie chcę być potraktowany jako naganiacz :-) dlatego nie polecę. Poza tym mam młode konto na forum.

Ponadto zamawiałem u niego ponad poł roku temu i nie wiem jak sytuacja wygląda obecnie. Zresztą jak sam zdążyłeś przeczytać szukam opinii o aktualnych sortach!

Status:
Pigulak
Opiowrak
Pigulak

B*233 znacie?

Unread post by Pigulak » 5 years ago

Hmmm te ceny wydają sie być bardzo atrakcyjne, aż za bardzo atrakcyjne na dzisiejsze realia.

Status:
Feszek
Odkurzacz
Newbie

B*233 znacie?

Atomic_Kernel wrote:
5 years ago
Feszek

Nie chcę być potraktowany jako naganiacz :-) dlatego nie polecę. Poza tym mam młode konto na forum.

Ponadto zamawiałem u niego ponad poł roku temu i nie wiem jak sytuacja wygląda obecnie. Zresztą jak sam zdążyłeś przeczytać szukam opinii o aktualnych sortach!
no miałem chęć zaryzykować z zamówieniem 😏 ale rozumiem i szanuje postawę

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

B*233 znacie?

Pigulak wrote:
5 years ago
Hmmm te ceny wydają sie być bardzo atrakcyjne, aż za bardzo atrakcyjne na dzisiejsze realia.
A co w tych cenach atrakcyjnego? Popatrz na cennik kosmity! Wbrew pozorom ceny wydają się być normalne.

Feszek
Wydaje się, że ten gość Atomic_Kernel faktycznie już tam robił zakupy i faktycznie miał przerwę. Stąd jego pytanie o sorty. I podoba mi się postawa, że nie chce polecać, ani naganiać.
Chociaż to może socjotechniczna pułapka? Wyrobienie sobie jako takiego statusu na forum i pompa? :lol: :lol: :lol:
Jedyną rzeczą, która budzi moje wątpliwości jest 3,4-CFP. Jak na obecną chwilę widziałam to tylko u jednego Vendora... chyba grandkg :roll: :roll: :roll: Feszek jak masz ochotę ryzykować to pisz to Vendora :twisted: a nóż widelec się ugadacie :twisted: