BEST 3-CMC on the market

General discussions about research chemicals. Descriptions of trips using RC and suggestions for their mixes.
Status:
Select32122
Szczur
Newbie
Topic author

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Select32122 » 2 years ago

Witam po krótkiej przerwie , tak jak w temacie bez zbednych dyskusji , najelpszy mocarz 3cmc wywalajacy z butow aktualnie na rynku i z kims wspolpracowac xd Zdaje sie na wasze opinie . Pozdro

Status:
CzarnyFuriat
Opiowrak
CzarnyFuriat

BEST 3-CMC on the market

Unread post by CzarnyFuriat » 2 years ago

Select32122, moim zdaniem najlepsza trójka to 3-CMC ICE ze sklepu ChemCentrum. Ten towar ma pazur i to wejście, którego każdy zjadacz trójek szuka. Czystość na najwyższym poziomie, ładnie schodzi po jak się nie przegnie zwały brak a jak się przegnie to jak ze wszystkim. :D

Status:
Dzejms
Sniffiarz
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Dzejms » 2 years ago

Wybierz32122 wrote:
2 years ago
Zdaje sie na wasze opinie
Ja ostatnio zamawiam u Katy, 3CMC Gucci jest zajebiste. I zajebisty plus, że minimalne zamówienie to tylko 3g. A sort kozacki nie pożałujesz.

Status:
Donfox
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Donfox » 2 years ago

A ma ktoś porównanie 3 aktualnych sortow?

Chem ice
Sand ice
Sand diamont
Katys

Ostatnio tygodnie miesięce brałem
Sand ice

Status:
smutna
Dyso-sensei
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Unread post by smutna » 2 years ago

Donfox wrote:
2 years ago
Katys
Chyba mój faworyt.
Donfox wrote:
2 years ago
Chem ice
Też bardzo dobre.

Od sanda nie wiem, ale widzę że wersja Halołin jest.

Status:
Biget
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Biget » 2 years ago

Zdecydowanie u Katy jest najlepsza trójka. Brałem też w innych sklepach, ale te sorty nie były na takim poziomie co Katy. Dla wszystkich niedowiarków - sami sprawdźcie ten sort, a daje gwarancję , że się nie zawiedziecie.

Status:
Gieca
Odkurzacz
Gieca

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Gieca » 2 years ago

Ja ostatnio stołuje się tylko w ChemCentrum i tam jest zajebiste o innych niestety się nie mogę wypowiedzieć bo nie próbowałem w ostatnich dniach ale kiedyś u preda była spoko trójka :)

Status:
Lijj
Narkotykacz
Lijj

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Lijj » 2 years ago

Najlepsze jest co podnosi libido byki. Ja akurat w tych specyfikach sie nie lubuje, ale ostatni sort od Katy, wywala tak do przodu że myslisz tylko o krowie.

Status:
Szoll
Opiowrak
Szoll

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Szoll » 2 years ago

Stopniowane. Dobra, lepsza, najlepsza. Bez dwoch zdań najlepsza jest tam gdzie kupuje. Czyli w najlepszym sklepie na świecie. Gdzie obsługa jest najlepsza, a o swoją paczke nie muszę się prosić godzinami, dniami. Dlatego wybór może być tylko jeden i jest prosty i oczywisty. Kto tam zamawiał to nawet nie potrzebuje nazwy sklepu bo dałem ją telepatycznie. I właśnie telepatycznie dziele się tą wiedzą. No ale wiem, że niektórzy maja problemy z mózgami i nie mogą odbierać fal telepatycznych. To przekaz daje im alfabetem Morsea. Wiem też, że niektórzy pomyslą, że Mors nie ma alfabetu.
MORS.jpg
Mors analfabeta
MORS.jpg (140.68 KiB)
Mors ma dwa kły i dobrze myslicie nie ma alfabetu bo to zwierz, a konkretnie dwukłowy wodny osobnik, który paczki importuje z najlepszego sklepu. Jak sie porobicie tym najlepszym 3CMC z -. .- .--- .-.. . .--. ... --.. -.-- / ... -.- .-.. . .--. / - --- / -.-. .... . -- -.-. . -. - .-. ..- -- .-.-.- -. .-.. to po pewnym czasie odczytacie jego nazwę. Uwaga jest to właśnie on, jedyny i najwspanialszy ChemCentrum, Bardzo dobry sort, klepie jak trzeba i nawet ze zwykłego testera zrobi ogiera jak na prawilną trójkę przystało.

Status:
Eszter
Ssak
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Eszter » 2 years ago

Bardzo dobre 3CMC jest u Enzochem,

Status:
Begreen4fun
Blister
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Begreen4fun » 2 years ago

W chemcentrum jest teraz 9/10 gładko wchodzi, ładnie się kruszy, ale najlepsze miałem od Katys - najwyższa jakość wielkie grudy.

Status:
white_nochal
Narkotykacz
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Unread post by white_nochal » 2 years ago

Mi pasuje Orange i Mikro od Enzochem, ale co nos to wniosek.

Status:
pulyr
Narkotykacz
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by pulyr » 2 years ago

ChemCentrum, 10/10
predatorRC, 9,5/10
sandheavens, crystal 9/10

Status:
Inferno
Ssak
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Inferno » 1 year ago

CzarnyFuriat wrote:
2 years ago
Select32122, moim zdaniem najlepsza trójka to 3-CMC ICE ze sklepu ChemCentrum. Ten towar ma pazur i to wejście, którego każdy zjadacz trójek szuka. Czystość na najwyższym poziomie, ładnie schodzi po jak się nie przegnie zwały brak a jak się przegnie to jak ze wszystkim. :D
mam pytanie, bombka zrobiona z kapsułki po kreatynie będzie git? czy lepiej w 1 warstwe papieru toalteowego?

Status:
Enchi
Odkurzacz
EnchiM

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Enchi » 1 year ago

Inferno, kapsułka będzie git, też tak robie :)
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".

ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.