BEST 3-CMC on the market
BEST 3-CMC on the market
Witam po krótkiej przerwie , tak jak w temacie bez zbednych dyskusji , najelpszy mocarz 3cmc wywalajacy z butow aktualnie na rynku i z kims wspolpracowac xd Zdaje sie na wasze opinie . Pozdro
BEST 3-CMC on the market
Select32122, moim zdaniem najlepsza trójka to 3-CMC ICE ze sklepu ChemCentrum. Ten towar ma pazur i to wejście, którego każdy zjadacz trójek szuka. Czystość na najwyższym poziomie, ładnie schodzi po jak się nie przegnie zwały brak a jak się przegnie to jak ze wszystkim.
BEST 3-CMC on the market
Ja ostatnio zamawiam u Katy, 3CMC Gucci jest zajebiste. I zajebisty plus, że minimalne zamówienie to tylko 3g. A sort kozacki nie pożałujesz.
BEST 3-CMC on the market
A ma ktoś porównanie 3 aktualnych sortow?
Chem ice
Sand ice
Sand diamont
Katys
Ostatnio tygodnie miesięce brałem
Sand ice
Chem ice
Sand ice
Sand diamont
Katys
Ostatnio tygodnie miesięce brałem
Sand ice
BEST 3-CMC on the market
Zdecydowanie u Katy jest najlepsza trójka. Brałem też w innych sklepach, ale te sorty nie były na takim poziomie co Katy. Dla wszystkich niedowiarków - sami sprawdźcie ten sort, a daje gwarancję , że się nie zawiedziecie.
BEST 3-CMC on the market
Ja ostatnio stołuje się tylko w ChemCentrum i tam jest zajebiste o innych niestety się nie mogę wypowiedzieć bo nie próbowałem w ostatnich dniach ale kiedyś u preda była spoko trójka
BEST 3-CMC on the market
Stopniowane. Dobra, lepsza, najlepsza. Bez dwoch zdań najlepsza jest tam gdzie kupuje. Czyli w najlepszym sklepie na świecie. Gdzie obsługa jest najlepsza, a o swoją paczke nie muszę się prosić godzinami, dniami. Dlatego wybór może być tylko jeden i jest prosty i oczywisty. Kto tam zamawiał to nawet nie potrzebuje nazwy sklepu bo dałem ją telepatycznie. I właśnie telepatycznie dziele się tą wiedzą. No ale wiem, że niektórzy maja problemy z mózgami i nie mogą odbierać fal telepatycznych. To przekaz daje im alfabetem Morsea. Wiem też, że niektórzy pomyslą, że Mors nie ma alfabetu.
Mors ma dwa kły i dobrze myslicie nie ma alfabetu bo to zwierz, a konkretnie dwukłowy wodny osobnik, który paczki importuje z najlepszego sklepu. Jak sie porobicie tym najlepszym 3CMC z -. .- .--- .-.. . .--. ... --.. -.-- / ... -.- .-.. . .--. / - --- / -.-. .... . -- -.-. . -. - .-. ..- -- .-.-.- -. .-.. to po pewnym czasie odczytacie jego nazwę. Uwaga jest to właśnie on, jedyny i najwspanialszy ChemCentrum, Bardzo dobry sort, klepie jak trzeba i nawet ze zwykłego testera zrobi ogiera jak na prawilną trójkę przystało.
Mors ma dwa kły i dobrze myslicie nie ma alfabetu bo to zwierz, a konkretnie dwukłowy wodny osobnik, który paczki importuje z najlepszego sklepu. Jak sie porobicie tym najlepszym 3CMC z -. .- .--- .-.. . .--. ... --.. -.-- / ... -.- .-.. . .--. / - --- / -.-. .... . -- -.-. . -. - .-. ..- -- .-.-.- -. .-.. to po pewnym czasie odczytacie jego nazwę. Uwaga jest to właśnie on, jedyny i najwspanialszy ChemCentrum, Bardzo dobry sort, klepie jak trzeba i nawet ze zwykłego testera zrobi ogiera jak na prawilną trójkę przystało.
BEST 3-CMC on the market
W chemcentrum jest teraz 9/10 gładko wchodzi, ładnie się kruszy, ale najlepsze miałem od Katys - najwyższa jakość wielkie grudy.
BEST 3-CMC on the market
mam pytanie, bombka zrobiona z kapsułki po kreatynie będzie git? czy lepiej w 1 warstwe papieru toalteowego?CzarnyFuriat wrote: ↑2 years agoSelect32122, moim zdaniem najlepsza trójka to 3-CMC ICE ze sklepu ChemCentrum. Ten towar ma pazur i to wejście, którego każdy zjadacz trójek szuka. Czystość na najwyższym poziomie, ładnie schodzi po jak się nie przegnie zwały brak a jak się przegnie to jak ze wszystkim.
BEST 3-CMC on the market
Inferno, kapsułka będzie git, też tak robie
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.