BEST 3-CMC on the market

General discussions about research chemicals. Descriptions of trips using RC and suggestions for their mixes.
Status:
Enchi
Odkurzacz
EnchiM

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Enchi » 2 years ago

Latest post of the previous page:

Inferno, kapsułka będzie git, też tak robie :)
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".

ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Biget
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Biget » 2 years ago

Inferno, obojętnie w sumie, tylko pamiętaj, że dawka musi być większa od sniffa. Jak bierzesz sniffem 150mg , to bombke zrób z 200/250.
Pozdro

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Unread post by luki985 » 2 years ago

Biget, po co ? Jak ma 5-6 tygodni przerwy to dawka 150mg e zupełności wystarczy. W przypadku sniffa 150 mg da więcej dopaminy a w przypadku prała więcej serotoniny.

Status:
tajemniczy27xx
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by tajemniczy27xx » 2 years ago

luki985, nie zgodzę się,przy podaniu oral dawka musi być większa,inaczej to strata materiału

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Unread post by mbside » 2 years ago

tajemniczy27xx, każdy organizm jest inny. Ja też nie preferuje dużych bomb i podczas jej ładowania identyczną dawkę sniffem przyjmuje a robi mnie jak młodego.

A nawiązując do tematu to polecam z 3cmc od ChemCentrum. Moon i Ice robią robotę

Status:
tajemniczy27xx
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

mbside, duża jest różnica w działaniu między ice w moon?Moon bardziej euforyczny?

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Unread post by luki985 » 2 years ago

tajemniczy27xx wrote:
2 years ago
luki985, nie zgodzę się,przy podaniu oral dawka musi być większa,inaczej to strata materiału
A nie, to sorry Twoje argumenty mnie przekonały 😆

Status:
tajemniczy27xx
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

luki985, to żaden argument ale jak biorę sniffa 150mg to oral 250-300mg bo 150mg nie czuje.Biore raz na 2-3msc

Status:
Biget
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Biget » 2 years ago

No właśnie, wiadomo każdy organizm inaczej reaguje, ale na oral to dawencja musi być większa od sniffa.
Polecam sklepik Katy 8-)

Status:
BendfellsTM
Opiowrak
BendfellsTM

BEST 3-CMC on the market

Unread post by BendfellsTM » 2 years ago

Również według mnie w bombce powinno być więcej, niż do sniffa. Lecz zaznaczam że to jedynie moja subiektywna opinia. Ja od zawsze tak robię, ale co organizm to inne odczucia. Najlepiej przetestować na sobie najpierw dawki jak do sniffa, ponieważ jeśli takie będą działać, to nie ma sensu ładować w siebie więcej. :smoke:
A co do trójeczki, to śmiało można pobierać tą od ChemCentrum. Śliczne, przeźroczyste kamyczki. :) A co do działania nie mam żadnych zastrzeżeń. Najlepszy sort z jakim miałem ostatnio do czynienia.
Nie potykaj się mordo o te same kłody. :smoke:

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Unread post by mbside » 2 years ago

tajemniczy27xx wrote:
2 years ago
mbside, duża jest różnica w działaniu między ice w moon?Moon bardziej euforyczny?
Dla mnie obie są idealnie wyważone. Ale to że dla mnie takie są nie znaczy, że dla Ciebie też będą. No musisz sam spróbować jakie są pyszne

Status:
Inferno
Ssak
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Inferno » 2 years ago

Biget wrote:
2 years ago
Inferno, obojętnie w sumie, tylko pamiętaj, że dawka musi być większa od sniffa. Jak bierzesz sniffem 150mg , to bombke zrób z 200/250.
Pozdro
Enchi,
Biget,

Panowie, no będę miał Analog 4MMC z Sandzika, myślicie że jak dawno nie brałem (a kiedyś to opór, leciało 500 na bombe).
To jak teraz zrobię bombkę 300mg oraz 100mg sniffa, a dokładniej to tak:

Bombka rzucona np. 21:00
o 21:15 zayebany sniff 100mg czyli po 15 minutach po bombie

To będzie gitarka? Z tego 4mmc analogu?
Bo kiedyś to pamiętam, że jak jebnąłem za dużo to tak mi się oczy zaczęły rozmywać że usnąłem xD
Nie mogłem złapać punktu w oczach tego na co patrzyłem xDD

Status:
Enchi
Odkurzacz
EnchiM

BEST 3-CMC on the market

Inferno, jak masz aż tak wysoką tolerkę to sniffem bym walnął 200mg a bombke 250mg.

ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Inferno
Ssak
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Enchi wrote:
2 years ago
Inferno, jak masz aż tak wysoką tolerkę to sniffem bym walnął 200mg a bombke 250mg.
A gdyby zrobił 80-100mg sniff i 280-350mg bomba? Bo ten Analog 4 MMC lepiej wchodzi w bombach i tym bardziej, że jest w pudrze, wszystko wali na gardło.
Bomby będę robił z kapsuł spod kreatyny.

To uważasz, że było by lepiej? Czy tak jak mówisz 200mg sniffa po odczekaniu 15min od zajebania bomby 250mg? Na początek?

Status:
Enchi
Odkurzacz
EnchiM

BEST 3-CMC on the market

Inferno wrote:
2 years ago
To uważasz, że było by lepiej? Czy tak jak mówisz 200mg sniffa po odczekaniu 15min od zajebania bomby 250mg? Na początek?
Ja bym właśnie tak zrobił.

Status:
Inferno
Ssak
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Enchi wrote:
2 years ago
Inferno wrote:
2 years ago
Ja bym właśnie tak zrobił.
Oki, dojdzie mi to jutro/pojutrze, spróbuje i dam znaka jak było. Czy za słabo czy za dobrze, czy idealnie hehe :)

Dziekuję Ci bardzo za pomoc :]