BEST 3-CMC on the market

General discussions about research chemicals. Descriptions of trips using RC and suggestions for their mixes.
Status:
Inferno
Ssak
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Inferno » 1 year ago

Latest post of the previous page:

Enchi wrote:
1 year ago
Inferno wrote:
1 year ago
To uważasz, że było by lepiej? Czy tak jak mówisz 200mg sniffa po odczekaniu 15min od zajebania bomby 250mg? Na początek?
Ja bym właśnie tak zrobił.
Oki, dojdzie mi to jutro/pojutrze, spróbuje i dam znaka jak było. Czy za słabo czy za dobrze, czy idealnie hehe :)

Dziekuję Ci bardzo za pomoc :]

Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
insanemaid

BEST 3-CMC on the market

Unread post by insanemaid » 1 year ago

Ja też polecam sniff i bombka do tego jeżeli się ma wysoką tolerke działa dobrze bo sam sniff nie da do końca tej fazy co powinna

Status:
Biget
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Biget » 1 year ago

U mnie właśnie jest na odwrót, po sniffie lepsza bomba

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Unread post by mbside » 1 year ago

Wracając do tematu to ostatnio doświadczyłem bardzo pozytywnych wyników badań u sandheavens. Ich trójka diamond robi potężna robote

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Unread post by luki985 » 1 year ago

BendfellsTM wrote:
1 year ago
Również według mnie w bombce powinno być więcej, niż do sniffa. Lecz zaznaczam że to jedynie moja subiektywna opinia. Ja od zawsze tak robię, ale co organizm to inne odczucia. Najlepiej przetestować na sobie najpierw dawki jak do sniffa, ponieważ jeśli takie będą działać, to nie ma sensu ładować w siebie więcej. :smoke:
A co do trójeczki, to śmiało można pobierać tą od ChemCentrum. Śliczne, przeźroczyste kamyczki. :) A co do działania nie mam żadnych zastrzeżeń. Najlepszy sort z jakim miałem ostatnio do czynienia.
Duze znaczenie ma stan naszego organizmu. Serotoniny w naszym organiznie nie ma wcale tak dużo jak tyracie organizm zasłużonymi dawkami to nie ma dziwne, że potem są problemy.
Wg większości badań w przypadku czwórek (4mmc / cmc itp) do podniesienia poziomu neuroprzekaźników wystarczy dawka 150mg.

Tylko, że dla większości z was odbudowa tolerki to kwestia nie ćpania przez miesiąc i.... Tyle.
A to tak nie działa. Wpływ mają inne używki, sposób odżywiania się itd.

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

luki985 wrote:
1 year ago
Tylko, że dla większości z was odbudowa tolerki to kwestia nie ćpania przez miesiąc i.... Tyle.
A to tak nie działa. Wpływ mają inne używki, sposób odżywiania się itd.
I dlatego mi wystarczy 100/150mg

Status:
Biget
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

luki985, zgodzę się z Tobą w 101% 😎 ja aktualnie mam detoksik od wszystkiego 3 miesiące już. Jak przyjdzie trójeczka od Katy to zacznę sobie dawkowanie od 100/120 mg .

Status:
tajemniczy27xx
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by tajemniczy27xx » 1 year ago

luki985, akurat w temacie jest mowa o 3cmc które ledwo cmyra serotoninę.Oczywiste jest jeśli chodzi o 4cmc to max 3 pierwsze wrzuty i lepiej dać sobie spokój bo już żadnej euforii nie doświadczymy bo mózg już wypłukany z sero,ale zazwyczaj jest tak że się leci aż wór pusty ale to się mija z celem.4cmc nie częściej jak raz na miesiąc na upartego co 2 tygodnie ale nie będzie tej magii

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Biget wrote:
1 year ago
luki985, zgodzę się z Tobą w 101% 😎 ja aktualnie mam detoksik od wszystkiego 3 miesiące już. Jak przyjdzie trójeczka od Katy to zacznę sobie dawkowanie od 100/120 mg .
Samo nie-cpanie niewiele zmieni.
tajemniczy27xx wrote:
1 year ago
akurat w temacie jest mowa o 3cmc które ledwo cmyra serotoninę.
???? 😆😆😆
Pierwotnie 3cmc całkiem fajnie dzialało na serotoninę. A zależność serotogeniczna między 3 a 4 cmc wynosi tylko ok 2-3 razy.
Starasz się na siłę wszystkim wmówić, że trójki nie są serotogeniczna i trzeba je przedawkowywac, bo Wy tak macie. 🤔

Status:
tajemniczy27xx
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

luki985, co ty nawijasz chłopaku?tylko 2-3krotnie?Haha no chłopie zrobiłeś mi dzień 😁 To czemu wszyscy walą troje do nosa?W nosie masz receptory serotoniny tyle co nic,cała serotonina jest w układzie pokarmowym.To weź czwórkę donosowo i oral?Pewnie powiesz że takie samo działanie,profil się nie zmienił 😁😁 Trójka to przede wszystkim dopamina i noradrenalina

Status:
Biget
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

luki985, jak niewiele zmieni ?? A ile się utrzymują RC w organizmie?????

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

tajemniczy27xx wrote:
1 year ago
Trójka to przede wszystkim dopamina i noradrenalina
Odstaw to co bierzesz lub bierz połowę 😄
luki985 wrote:
1 year ago
zależność serotogeniczna między 3 a 4 cmc wynosi tylko ok 2-3 razy.
Czytaj ze zrozumieniem.
Ja już swoje wycpalem i jak waliłem to też tak przekrecalem byle było na moje

Jak mi nie wierzysz jak 3cmc działała na swiezaka to popytaj ludzi którzy zaczynali swoją przygodę w 2015-16 roku.

Dobra trójka na nieprzetyranym organizmie dawala efekt lekkiego pobudzenia, uśmiechu na pysku, lekko podniesionego libido i zacięcia na niektórych czynnościach. Jeśli tak dziala noradrenalina 😃😄
Smutne jest to, że tak wielu z Was upiera się przy swoim zupełnie olewając logiczne i sensowne argumenty - rozregulowane receptory ( czy to dopaminowe czy serotogeniczna) to fakt a Wy nie chcecie nic.z.tym zrobić. Jechanie na zwiększonych poziomach neuroprzekaźników foruje nerwice co zaburza odczuwanie przyjemności, nie jedzenie i nie picie zaburza transport aminokwasów itd

To tylko trzy powody dla których po miesiącu / roku / dwóch zamiast typowo serotogenicznego działania zostaje Wam tepa stymulacja albo trzeba wrzucać 2x więcej, żeby poczuć trochę sero. A byli tacy którzy musieli docelowo wrzucać 0.4-0.5gr 4cmc, żeby im sero ruszyło.

Status:
tajemniczy27xx
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

luki985 wrote:
1 year ago
Dobra trójka na nieprzetyranym organizmie dawala efekt lekkiego pobudzenia, uśmiechu na pysku, lekko podniesionego libido i zacięcia na niektórych czynnościach. Jeśli tak dziala noradrenalina
Nie noradrenalina tylko dopamina
Ja nie jadę na zatartych neuroprzekaźnikach bo bawię się tylko raz na 2-3msc.Nie wyobrażam sobie tego brać co tydzień czy kilka dni w tygodniu.Gdzie życie gdzie jakaś pasją jak w głowie tylko jedno.

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Ogólnie to luki985 ma rację. Nie wiem czemu się z Nim kłócicie Widać że chłop ma pojęcie o czym pisze.

Status:
tajemniczy27xx
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

mbside, on sam sobie zaprzecza twierdząc że osoba z wypłukana serotonina zarzuca 0,4-0,5gr żeby poczuć.Jak masz wypłukana serotoninę to i gram klefedronu Ci eufori nie wywoła

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

mbside wrote:
1 year ago
Ogólnie to luki985 ma rację. Nie wiem czemu się z Nim kłócicie Widać że chłop ma pojęcie o czym pisze.
Wydaje mu się, że kolega wyżej nie do końca rozumie o czym ja piszę. A już jaśniej się nie da.
tajemniczy27xx wrote:
1 year ago
Ja nie jadę na zatartych neuroprzekaźnikach bo bawię się tylko raz na 2-3msc.
Kiedyś czytałem o dopaminergikach, że nawet jednorazowe podanie substancji która mocno wywala dopaminę zmienia odczuwanie przyjemności. Będziesz dążyć do pomocy wnego wyrzutu neuroprzekaźników na podobnym poziomie. Mniejsze wyrzuty będą "pomijane" lub przyjmowane jako standard.
O ile się nie mylę to to pojęcie nazywa się adaptacja sensorycznąa nazywa się to bodaj habituacja.

Ja już pomijam to o czym pisałem - tzn o zmianach w obrębie mechanizmów które się "wyczerpują" bo o nich pisałem ale się o tym nie wypowiedziałes.
tajemniczy27xx wrote:
1 year ago
poczuć.Jak masz wypłukana serotoninę to i gram klefedronu Ci eufori nie wywoła
Nadal moje posty czytasz po łebkach.

Swoją drogą.
Ja już pisałem gdzieś indziej.
Dzisiaj gdybym miał ćpać to ketony byłyby na końcu listy substancji których bym próbował.
Na szczycie bezwzględnie furany. 5-mapsb czy 5-mapb to to bajka.
Tylko pozycję niżej indany typu MDAI.
A stawkę by zamykało 4-fma.

W każdym z tych przypadków nie ma kopniaka. Jest fajne, długie i stabilne działanie. Pełen ogar i o wiele mniejsza presja na dociągania.

A 3cmc ? Gdzieś na szary koniec i nie jest ważne który sort. Chyba, że znalazłbym sposób, żeby w jedną noc zrobić maks grama. Jednak wszyscy wiemy, że szanse na to są bardzo nikłe.