BEST 3-CMC on the market

General discussions about research chemicals. Descriptions of trips using RC and suggestions for their mixes.
Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Unread post by luki985 » 1 year ago

Latest post of the previous page:

mbside wrote:
1 year ago
Ogólnie to luki985 ma rację. Nie wiem czemu się z Nim kłócicie Widać że chłop ma pojęcie o czym pisze.
Wydaje mu się, że kolega wyżej nie do końca rozumie o czym ja piszę. A już jaśniej się nie da.
tajemniczy27xx wrote:
1 year ago
Ja nie jadę na zatartych neuroprzekaźnikach bo bawię się tylko raz na 2-3msc.
Kiedyś czytałem o dopaminergikach, że nawet jednorazowe podanie substancji która mocno wywala dopaminę zmienia odczuwanie przyjemności. Będziesz dążyć do pomocy wnego wyrzutu neuroprzekaźników na podobnym poziomie. Mniejsze wyrzuty będą "pomijane" lub przyjmowane jako standard.
O ile się nie mylę to to pojęcie nazywa się adaptacja sensorycznąa nazywa się to bodaj habituacja.

Ja już pomijam to o czym pisałem - tzn o zmianach w obrębie mechanizmów które się "wyczerpują" bo o nich pisałem ale się o tym nie wypowiedziałes.
tajemniczy27xx wrote:
1 year ago
poczuć.Jak masz wypłukana serotoninę to i gram klefedronu Ci eufori nie wywoła
Nadal moje posty czytasz po łebkach.

Swoją drogą.
Ja już pisałem gdzieś indziej.
Dzisiaj gdybym miał ćpać to ketony byłyby na końcu listy substancji których bym próbował.
Na szczycie bezwzględnie furany. 5-mapsb czy 5-mapb to to bajka.
Tylko pozycję niżej indany typu MDAI.
A stawkę by zamykało 4-fma.

W każdym z tych przypadków nie ma kopniaka. Jest fajne, długie i stabilne działanie. Pełen ogar i o wiele mniejsza presja na dociągania.

A 3cmc ? Gdzieś na szary koniec i nie jest ważne który sort. Chyba, że znalazłbym sposób, żeby w jedną noc zrobić maks grama. Jednak wszyscy wiemy, że szanse na to są bardzo nikłe.

Status:
tajemniczy27xx
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by tajemniczy27xx » 1 year ago

luki985, no akurat jeżeli chodzi o ketony to masz rację,to taka okrojona wersja narkotyków

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

tajemniczy27xx wrote:
1 year ago
luki985, co ty nawijasz chłopaku?tylko 2-3krotnie?Haha no chłopie zrobiłeś mi dzień 😁 To czemu wszyscy walą troje do nosa?W nosie masz receptory serotoniny tyle co nic,cała serotonina jest w układzie pokarmowym.To weź czwórkę donosowo i oral?Pewnie powiesz że takie samo działanie,profil się nie zmienił 😁😁 Trójka to przede wszystkim dopamina i noradrenalina
XDDDD

Receptor 5-HT2A występuje w wielu strukturach ośrodkowego układu nerwowego: w korze nowej (głównie przedczołowej, ciemieniowej i somatosensorycznej) i guzkach węchowych

5ht2c
Receptor 5-HT2C występuje w wielu strukturach ośrodkowego układu nerwowego: w prążkowiu, istocie czarnej, korze przedczołowej, jądrze półleżącym, hipokampie, podwzgórzu i ciele migdałowatym[4]. Jako jedyne receptory serotoninowe występują w splocie naczyniówkowym[5].

XDDDDDD

Masz swoje rozmieszczenie receptorów serotoninowyxh w układzie pokarmowym.
Biget wrote:
1 year ago
luki985, jak niewiele zmieni ?? A ile się utrzymują RC w organizmie?????
Szczerze ? Wg mnie dopiero po ok 3-4 miesiacach rc-ki zaczynają wychodzić z organizmu. A zmiany behawioralne (zachowanie) utrzymuje się nawet latami.
Wielokrotnie już pytałem - jak sama przerwa ma coś zmienić ? Walisz duże ilości zmieniają się poziomy hormonów, receptory ulegają deregulacji i mansoe to wszystko samo naprawić ? Jak ?
Od kilku lat pytań o ten magiczny mechanizm jego nazwę czy coś i nikt nic 🥺

Status:
Biget
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

Unread post by Biget » 1 year ago

[/quote] szczerze ? Wg mnie dopiero po ok 3-4 miesiacach rc-ki zaczynają wychodzić z organizmu. A zmiany behawioralne (zachowanie) utrzymuje się nawet latami
[/quote]
No i z tym się zgodzę, a więc w moim przypadku organizm jest w pełni zregenerowany ponieważ detoks trwał 3 miesiące. Ja tam nie wiem ile Wy musicie walić żeby jeszcze po odstawieeniu pojawiły się zmiany zachowania długotrwałe, ale u mnie nic z tych rzeczy nie występuje. Zakupie raz na jakiś czas 10 gramixow tematu pobawię się jakiś czas i dziękuję. Realne życie ważniejsze niż nocki zarwane przez kamien filozoficzny.
Pozdro

Status:
tajemniczy27xx
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

luki985, no ale czego Ty oczekujesz?Że ludzie siedzący na tym forum będą raz na pół roku coś zażywać a w tym czasie dieta/sport?To nie takie forum

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Unread post by mbside » 1 year ago

tajemniczy27xx, on niczego nie oczekuje. Każdy żyje jak chce. Napisał jak realnie to wszystko wygląda .

Status:
tajemniczy27xx
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

mbside, jeżeli ktoś bierze raz na miesiąc 4cmc to może oczekiwać tej pożądanej euforii a jeżeli wali to co tydzień albo i częściej to niestety mózg wypłukany a o minimalizacji szkód nie ma mowy.Co do 3cmc to nie oszukujmy się ale tam pierwsza rolę gra dopamina/noradrenalina z mniejszą komoonentą serotoniny.Oczywiście zdarzają się bardzo wyważone trójki gdzie można powiedzieć że jest pół na pół.Lecz dalej to nie jest tak silna euforia jak w przypadku czwórki gdzie nas wgniata w fotel.

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

tajemniczy27xx wrote:
1 year ago
serotoniny.Oczywiście zdarzają się bardzo wyważone trójki gdzie można powiedzieć że jest pół na pół.
Nie ma takiej opcji, że cmc będzie pol na pół. jeśli tak jest to nie 3cmc.
tajemniczy27xx wrote:
1 year ago
jeżeli ktoś bierze raz na miesiąc 4cmc to może oczekiwać tej pożądanej euforii
Nie. Nawet branie raz na miesiąc to utopia. Serotonina się powoli odbudowuje. Miesiąc to się odbudowuje po 120mg MDMA a gdzie tam 4-5 gram cmc xD
mbside wrote:
1 year ago
tajemniczy27xx, on niczego nie oczekuje. Każdy żyje jak chce. Napisał jak realnie to wszystko wygląda .
Raz, że jest to realny opis jak to wygląda ale dwa, że jest to opis co warto a czego nie. Poza tym może do ludzi gdzieś tam będzie docierać, że to nie jest takie proste 🙁

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

luki985 wrote:
1 year ago
Raz, że jest to realny opis jak to wygląda ale dwa, że jest to opis co warto a czego nie. Poza tym może do ludzi gdzieś tam będzie docierać, że to nie jest takie proste
Ja to doskonale rozumiem. Widać, że masz wiedzę na tematy o których piszesz. Ja się z Tobą zgadzam

Status:
tajemniczy27xx
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

luki985, a gdzie ja napisałem kolego że raz na miesiąc zjeść 4-5gr 4cmc?

Dodano po 24 minutach 27 sekundach:
luki985, ja to już się gubię w tym co Ty tutaj twierdzisz.Strone wcześniej jak napisałem że 3cmc to głównie dopamina/noradrenalina z małą ilością sero to twierdziłeś że sero ma sporo tylko my ja mamy wypłukana i nie czujemy.Teraz twierdzisz że jak tej serotoniny jest w trójce to nie jest to trójka.Nie chce mi się już debatować,miej swoją rację...

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

mbside, jako ciekawostkę powiem, że kiedyś udało mi się wydłużyć działanie 4cmc do ponad dwóch godzin. To kwestia diety, ziół, snu i kilku innych rzeczy.
Niestety zjazd był koszmarny.
I to pokazuje stara zasadę - coś za coś.

Innym razem najadlem się jednego z nootroppw i dorzuciłem 4-fma. Trzymało kilkanaście dni.

Wszystkie takie eksperymenty powodowały, że się szukało odpowiedzi. Skąd taka reakcja a nie inną.

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

luki985, ja tam eksperymentów nie robię bo nie chce sobie żadnej krzywdy zrobić.

Status:
bglowka7
Szczur
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

Unread post by bglowka7 » 1 year ago

luki masz u mnie mistrza, 14 lat te gówno wpierdalam do teraz, (kiedyś te sztabki 3mmc od le**** mmmmmmmm i innych) tak średnio co 2dnień do teraz z pół tony przez moje ręce przeszły i w końcu znalazłem odpowiedź którą tyle lat szukam. Dobrze ich pojaśniłeś piona

Status:
luki985
Odkurzacz
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

tajemniczy27xx wrote:
1 year ago
twierdzisz.Strone wcześniej jak napisałem że 3cmc to głównie dopamina/noradrenalina z małą ilością sero to twierdziłeś że sero ma sporo tylko my ja mamy wypłukana i nie czujemy.Teraz twierdzisz że jak tej serotoniny jest w trójce to nie jest to trójka.Nie chce mi się już debatować,miej swoją rację...
Weź no zacytuj gdzie ja napisałem, że jest bardzo dużo serotoniny 😅
Wręcz przeciwnie, gdybym chciał sero to siegnalbym po czwórki ewentualnie po 3mmc. Aczkolwiek dużo lepszy wybór to np MDAI, furany cZY amfetaminy gdzie wrzucasz jedna wrzutkę i masz na kilka godzin spokój. Minusem jest to, że nie ma takiej bomby ale coś za coś.

Wg wszelakich znaków na niebie i ziemi to rozkład dopa sero wygląda tak

3-CMC; Metaklefedron:
Dop - noradr - sero
55 - 47 - 410(nM)
44% - 47% - 9%
O odczuciach już kiedyś mówiliśmy. Można je nieco zmienić np dieta ale nie ma opcji na pół na pół.
Mówimy tu o odczuwaniu euforii serotoninowej a nie tej dopaminowej (tj rush)

Status:
tajemniczy27xx
Dyso-sensei
Newbie

BEST 3-CMC on the market

luki985, ja nie chcę się kłócić ale mi się wydaje że sobie zrobiłeś kuku kiedyś ketonami i teraz chcesz ustrzec przed nimi cały świat.Każdy kto ich nadużywa chyba zdaje sobie sprawe jakie to ma konsekwencje?Cmc'ki to takie okrojone wersję narkotyków.Działaja mocno,intensywnie ale krótko.Jak już wybierać to mmc-cmc.

Dodano po 1 minucie 39 sekundach:
luki985, nie musisz mi wstawiać stosunku dopaminy/noradrenaliny/serotoniny bo to wszystko jest w necie

Status:
mbside
Kryształowa Legenda
Użytkownik

BEST 3-CMC on the market

tajemniczy27xx wrote:
1 year ago
Każdy kto ich nadużywa chyba zdaje sobie sprawe jakie to ma konsekwencje?
Nie każdy i on dobrze pisze, a Ty niepotrzebnie się z Nim kłócisz.
Wróćmy do tematu najlepszego 3cmc na rynku