Bezpieczeństwo zażywania liquidów z kanna

A group of man-made organic chemicals that act on cannabinoid receptors.
Status:
gadolin
Blister
Newbie
Topic author

Unread post by gadolin » 5 years ago

Siema, zastanawiam się nad jakimś aktualnie dostępnym liquidem. Maczan normalnych kilka gieta spaliłem w życiu, no i w sumie całkiem spoko. Czytałem opowieści jednego kolesia stąd, który pisał że złapał jakieś duszności po takim liquidzie. No ale w sumie po normalnych maczanach o wiele gorsze rzeczy się zdarzały, a ja nigdy w życiu kary nie zaznałem, nie licząc pierwszej lufy z ciekawymi OEVami i mniej ciekawymi paranojami - ale i tak nie wiem czy to się liczy jako pokaranie. W każdym razie - czy warto? Na ile starcza taka buteleczka? Wapować od razu, czy rozcieńczyć z jakimś innym liquidem?
Pozdro

Status:
Bruce
Zaklinacz węży
Użytkownik

Unread post by Bruce » 5 years ago

Wszystko zależy od mocy grzałki. Im grzałka mocniejsza tym doznania bedą silniejsze. Ja kupiłem liquidy od rchem.co i były jak dla mnie troszkę za mocne. Rozcieńczyłem je z bezsmakowym i beznikotynowym liquidem. Na 10 ml kanna liquidu dałem 5ml zerowego. Teraz jest idealnie.

Status:
purecocaine
Odkurzacz
Samiec ALFA-PVP

Unread post by purecocaine » 5 years ago

Sugeruje rozcienczyc np. zalac 50/50 liquidem z kanna i zwyklym. Po recenzjach innych użytkowników widze ze zwykle takie buteleczki mocno robią. Na pewno lepiej sie to kontroluje niz palac maczane bo mozesz po kazdym buchu obserwowac co sie dzieje

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie

Unread post by Doktor » 5 years ago

Jeden buch - jesteś. Drugi buch - jesteś (za chwilę już cię z nami niema...) to są bardzo krótkie historie

Jak eti w prochu albo DOC tutaj liczą się mg pomiędzy fajnym trupem a dawką śmiertelną, zauważ że tak naprawdę nie masz pojęcia na czym jest zrobiony liquid czy maczana, twoje życie jest w rękach kogoś kto to wypuścił w rynek.

Pozdro 600

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Politoksykofil

Unread post by NieZwyczajnie » 5 years ago

Doktor wrote:
5 years ago
zauważ że tak naprawdę nie masz pojęcia na czym jest zrobiony liquid czy maczana
Jeśli i tak pali maczany, to chyba znaczy że wcale mu to jakoś wielce nie przeszkadza...

A odnosząc się do samego tematu, liquid jest o tyle lepszy, że po każdym buchu możesz obserwować co się dzieje i podejmować decyzję czy chcesz więcej czy już ci wystarczy, przy skręcie/lufce raczej by o to trudno było.
Możesz vapować sam liquid, a możesz go wymieszać ze zwykłym, wszystko zależy jaką masz tolerancję i na jakie efekty liczysz.

Status:
Doktor
Odkurzacz
Newbie

Unread post by Doktor » 5 years ago

NieZwyczajnie, kto mocarza palił ten się w cyrku nie śmieje... :eh:

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Politoksykofil