Bitomat ID transaction

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
jezier167
Szczur
Newbie
Topic author

Bitomat ID transaction

Unread post by jezier167 » 3 years ago

Kupiłem btc w bitomacie i potrzebuje id transakcji czyli to całe xt albo # jak tego szukać gdzie to znaleźć ?proszę o pomoc

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
nIePoCzYtAlNa

Bitomat ID transaction

Unread post by Gargameli » 3 years ago

jezier167 wrote:
3 years ago
Kupiłem btc w bitomacie i potrzebuje id transakcji czyli to całe xt albo # jak tego szukać gdzie to znaleźć ?proszę o pomoc
na wydruku nie masz?

wpłacałeś bezpośrednio na adres? jeśli masz adres na który wpłacałeś i znasz dokładną kwotę BTC to poprzez explorer'a BTC zobaczysz ID
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
jellyfrukz
Ssak
Newbie

Bitomat ID transaction

Unread post by jellyfrukz » 3 years ago

Gargameli wrote:
3 years ago
na wydruku nie masz?
Zdarzało mi się, że bitomat nie wydał papierka, a maszyny firmy FlyingAtom(w moim mieście) nie wydają ich w ogóle ;)
jezier167 wrote:
3 years ago
jak tego szukać

W wyszukiwarkę na www.blockchain.com lub www.blockonomics.co wpisz adres portfela, na który przelałeś pieniądze. Odszukaj swoją transakcję po dacie, godzinie lub kwocie. W detalach znajdziesz co chcesz :thumbup:

Status:
karpiu2615
Dyletant
Newbie

Bitomat ID transaction

Unread post by karpiu2615 » 3 years ago

Witam, czy bitomaty flyingatom pokazują tx transakcji? Chodzi mi o przelanie bezpośrednio na adres BTC vendora. I skąd vendor ma wiedzieć czy to ja faktycznie przelałem jeśli bitomaty flyingatom nie pokazują tx transakcji.

Status:
jellyfrukz
Ssak
Newbie

Bitomat ID transaction

Unread post by jellyfrukz » 3 years ago

karpiu2615, po zakończeniu transakcji ekran zatrzyma się i pokaże elektroniczne potwierdzenie, a w nim przelaną kwotę w mBTC i kod QR z informacją. Należy zrobić mu zdjęcie, które posłuży jako podkładka, gdyby coś poszło nie tak.

Jeśli Vendor otrzyma precyzyjne informacje na temat wpłaty to wszystko będzie okej. Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby współpracując z którymkolwiek ze sklepów z działu partnerskiego doszło do wątpliwości, czy wpłata była ode mnie czy może nie :thumbup:

Status:
jezier167
Szczur
Newbie
Topic author

Bitomat ID transaction

Unread post by jezier167 » 3 years ago

dziekuje wam serdecznie wasze rady okazały sie celne! Piąteczka z fartem