BK-EBDP WHITE Predator-rc - opinions, reviews, effects, description

Shop Profile: predatorRC

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Pred
Topic author

Unread post by predatorRC » 7 years ago

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o BK-EBDP WHITE ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about BK-EBDP WHITE from Predator-rc
ONE AND ONLY

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by Misjonarz » 7 years ago

Jeden z najbardziej lubianych profilem działania substancja, BK EBDP działa jako stymulant z euforią w jednym, cheć na rozmowę jest przeogromna, wręcz ciężka do powstrzymania szczególnie dla mało wprawionych koneserów chemii, wyróżnia się długością działania, cały motyw jest jak najbardziej 10/10, ekonomia, motyw, czas działania, jej minusem największym jest przeogromny zjazd.

Predator ma bardzo dobry produkt, A więc od początku:
-moje dawkowanie dla osoby doświadczonej to 50mg przyjęte oralnie z sokiem i 20 minut po aplikacji, snif z 30mg tej substancji (nie radzę powielać moich czynów ponieważ ta dawka jest duża, a odczynnik bardzo aktywny)
Wejść jest niesamowite, spływ troszkę nie dobry ale nie przejmujący, motywacja jest na takim poziomie że nie da się już być wyżej, można gadać jak kataryna, rozwikływać na czynniki pierwsze, libido w kosmosie, oczywiście wszystko widać po człowieku i czasami ciężko aż to ogarnąć, więc najlepiej jest być w zaufanym towarzystwie i przynajmniej w moim przypadku nie pozwolić by ktoś niezezwolony mnie w takim zastał. Tsunami eufori i spid, ale w pewnym momencie przychodzi "kartofel'. Mózg przestaję być potrzebny, człowiek jest kompletnie niezdolny do powiedzenia wyrazu wymęczony tą fazą, a dalej nastymulowany więc bez benzo zapomnij o śnie i umieraj, odwodnienie tu jest widoczne (popękane usta nieraz się zdarzyły,itp itd) Człowiek może dostać paranoi, dlatego zawsze warto jest mieć przy spbie mocne benzo, jeść cukry białko przed badaniami, nawadniać się + witaminki, magnez potas.
Bez tego może być kuku.
zawsze można pomyśleć o jakiejś podstawce benzo pod to.
Substancja Bardzo Mocna nie dla amatorów, jest to jedna z tych substancji gdzie nie trzeba dobijać bo nam mało.
działanie może być nawet 5h i dłużej
Mam nadzieję że pomogłem

Status:
Petit
Ssak
Użytkownik

Unread post by Petit » 7 years ago

Bardzo dobry BK wystrzał sero i dopaminy <3 dawki najlepiej zacząć od 20/30 mg polecam :twisted:
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia"

Status:
AdiSniffer
Ssak
Użytkownik

Unread post by AdiSniffer » 7 years ago

zjazd petarda heh
"uważaj jak tańczysz bo życiowy parkiet bywa śliski"

Status:
Ghost
Opiowrak