Latest post of the previous page:
Czyli mowisz żeby jeszcze wstrzymać swego rumaka ?
A jak to u Ciebie wypadło?
Mam ma myśli czas realizacji, itp.
Szczerze to nie mogę złapać z nimi kontaktu, a próbuję od wczoraj. Bez numeru nie jestem w stanie odebrać gołębia, nawet nie wiem gdzie jest i czy w ogóle dotrze.
Wiadomość moderatora
Dzieki za info. Wlasnie tez nie moglem sie dogadac co do wysylki i pytalem o punkty pickup to odp. nie na pytanie...Wayatek6 wrote: ↑2 years agoZawiodłem się, utrudniony kontakt, oraz obietnica że przesyłka zostanie nadana kurierem, a z dziwnego numeru śledzenia wynika że została nadana zwykła poczta. Specjalnie wybrałem taką opcję gdyż pochodzę z kraju gdzie panuja surowe kontrole przesyłek zagranicznych, więc nie mogę sobie pozwolić na ryzyko. Mialem swojego ulubionego V gdzie przesyłki zawsze dochodziły w 4 dni i to za każdym razem ! bez jakich kolwiek problemów, lecz niestety już nie posiada tego czego oczekuje !
Nie wiem jak chcecie zamawiajcie sobie tutaj, może wam odpowiadaja takie utrudnienia, ja już na pewno tego nie zamierzam zrobić.
Nie pozdrawiam #niebieski ludziku !
Ale o c*** Ci chodzi, przeciez też chcielibyśmy wymagać od vendozy chociaż trochę profesjonalizmu, którego nie brakuje niejednym, a niestety muszę stwierdzić że jemu i owszem!
TO fajnie ze nam napiszesz ale co to ma do rzeczy? I co nas to obchodzi jak swoimi dwoma glupomi postami juz straciles wiarygodność. Skoro ja i wayatek mowimy ze sklep robi problemy i sa utrudnienia a mamy wierzyc zlodziejowi? Jak mi doleci to dam znac., A przychodza kolejni forumowicze ktorzy zglaszaja ze sklep to tylko problem. Odloz moze rc na jakis czas bo jestes w innej rzeczywisctowci. Dla doswiadczonych z tych forum wiecie ocb:)