Latest post of the previous page:
illuminati, illuminati, Tak dokładnie nic tylko nabijać iBLACK SMOKE Bolchemist.eu - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: BOLCHEMIST_EU
BLACK SMOKE Bolchemist.eu - opinions, reviews, effects, description
Palił to ktoś ostatnio bo chciałem sobie zamówić , ale poprzedni sort okazał się nie aktywny
Zaraz się okaże , zamówiłem w ciemno . Dam wam znać
No niestety nie aktywny , mies temu też dostałem lipe
lipa od niego 3 paki juz nie aktywne....
Może to lekko zwietrzało czy coś? Albo tolerka panowie już nie ta dobrze wiemy, że tolerka ma mocnt wpływ na odbiór jaranka
Dokładnie tolerka ma bardzo duży wpływ , ale o czym my tu mówimy jak ja nie paliłem 4 mies
Zamówiłem to ostatni raz około mies temu , i niestety okazało się nie aktywne . Pierwszy test jak zwykle z lufki ale nic nie poczułem potem druga i trzecia , tak samo zero efektu po bongu też nic nie poczułem . To chyba wystarczy stwierdzić że temat jest nie aktywny a szkoda bo wcześniej był naprawdę super i często zamawiałem . Jak by ktoś próbował i coś się zmieniło niech da znać
no hujnia jest strASZNA , na dzielni sie pokazalo chwilowo aktywne ale to chlopcy z "ekipy" i nie dalo sie wyszarpac skad to mieli. podejrzewam ze jakies stare zasoby. bo aktualnie u tych samych chlopcow juz lata nie aktywne , jak ktos by mial gotowa maczane na sell to pisac na priv. napewno sie dogadamy;d
A próbowałeś Speedy Smoke? Ponoć bardzo dobrekaczor1920 wrote: ↑1 year agono hujnia jest strASZNA , na dzielni sie pokazalo chwilowo aktywne ale to chlopcy z "ekipy" i nie dalo sie wyszarpac skad to mieli. podejrzewam ze jakies stare zasoby. bo aktualnie u tych samych chlopcow juz lata nie aktywne , jak ktos by mial gotowa maczane na sell to pisac na priv. napewno sie dogadamy;d
bylo dobre teraz nie aktywne tzn sort z miesiaca temu.....Gotowy wrote: ↑1 year agoA próbowałeś Speedy Smoke? Ponoć bardzo dobrekaczor1920 wrote: ↑1 year agono hujnia jest strASZNA , na dzielni sie pokazalo chwilowo aktywne ale to chlopcy z "ekipy" i nie dalo sie wyszarpac skad to mieli. podejrzewam ze jakies stare zasoby. bo aktualnie u tych samych chlopcow juz lata nie aktywne , jak ktos by mial gotowa maczane na sell to pisac na priv. napewno sie dogadamy;d
i jak sytuacja na teraz? pobierał ktoś może?