Blue crystal
Blue crystal
Spotkał się ktoś z takim niebieskim kryształem ?
To na pełno nie była meta z pewnego serialu i było to z jakiś miesiąc temu jak znajomy opowiadał ze dostał od kogos na spróbowanie i sobie chwalił . Kojarzy ktoś co to mogło być?
To na pełno nie była meta z pewnego serialu i było to z jakiś miesiąc temu jak znajomy opowiadał ze dostał od kogos na spróbowanie i sobie chwalił . Kojarzy ktoś co to mogło być?
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?
Blue crystal
Zapewne coś z rodziny CMC lub MMC, które było rozpuszczane w wodzie lub łagodnym rozpuszczalniku i podczas tego gdy substancja była rozpuszczona, to został tam dodany barwnik o kolorze niebieskim a następnie zostało to znowu wykrystalizowane - to jest jedynie moja teoria, ktoś mądrzejszy musi się wypowiedzieć
Blue crystal
Jak już wspomniałem znajomy o tym mi opowiadał . Tez myśle że to była jakas trójka farbowana ale musieli podobała dlatego dopytuje co to mogło być . Ja generalnie jestem zdania im bardziej przejrzyste tym lepsze.
A co jeśli po śmierci bóg zapyta nas jak było w niebie ?
Blue crystal
Paliłem niebieską
Była słodziutka
Tak w ogóle jakieś 7 lat temu waliłem alfę co pachniała octem ale już takiej chyba nie produkują
Była słodziutka
Tak w ogóle jakieś 7 lat temu waliłem alfę co pachniała octem ale już takiej chyba nie produkują
Blue crystal
dokładnie tak dlatego najlepiej spytać u źródła co to mogło być Ja osobiście nigdy nie widziałem niebieskiego odczynnikaAleSieNacpalem wrote: ↑1 year agoB-25, To mogło być w zasadzie wszystko, bo wygląd nie definiuje substancji, a już na pewno nie sam kolor.
Blue crystal
Dokładnie na ma co się bawić w jakieś farbowane im czystsze tym lepsze Chociaż ja też nigdy niebiestiej nie widziałem
Blue crystal
Jak niebieski to CMC. Kolor wzią się stąd że pewny producent w ten sposób chciał oznaczyć swój produkt.
Blue crystal
Niekoniecznie zdarzalo sie ze inne substancje tez byly farbowane ja jakos przekonania nie mam do takich wynalazkowWhitePower2507 wrote: ↑4 months agoJak niebieski to CMC. Kolor wzią się stąd że pewny producent w ten sposób chciał oznaczyć swój produkt.
Blue crystal
A chuj mu w dupe za farbowanie niewiadomo czym.WhitePower2507 wrote: ↑4 months agoJak niebieski to CMC. Kolor wzią się stąd że pewny producent w ten sposób chciał oznaczyć swój produkt.
Tak. Farbowane to zawsze niepewne i ta teoria się sprawdza.