Latest post of the previous page:
Mi również nie zatwierdziło płatności na stronie, mimo iż zapłaciłem. Wysłałem screeny na protonmail bolka, ale dalej czekam na odpowiedź BOLCHEMIST_EU, sprawdźcie mailaBolchemist.eu - opinions and reviews about shop
Shop Profile: BOLCHEMIST_EU
Bolchemist.eu - opinions and reviews about shop
I got an answer by email and they took care of my order.
Dostałem odpowiedź i moim zamówieniem też już sie zajeli
To widzę że dużo ludzi miało problemy i nie jestem sam. U mnie przy btc to wyglądało tak że dostałem dopiero @ zwrotne po jakimś dluzszym czasie około 1,5h a nie jak zawsze po chwili, także tez sie troche martwiłem. Napisałem do vendora także ale nie odpisał, jednak dostałem juz ostatni mail trzeci zwrotny także chyba wszysto gra
Prosimy nie wprowadzać zamieszania.
Problem był tylko z płatnościami monero związany z węzłami tej sieci - na razie je wyłączyliśmy.
Jeśli chodzi o pozostałe niejasności były to niepełne wpłaty (w większości przypadków), małe fee - przez co płatność była opóźniona lub USDT wysłane złą siecią.
Jeśli ktoś ma problem z płatnością prosimy o bezpośredni JEDNORAZOWY kontakt z nami a wszystko na pewno wyjaśnimy.
Problem był tylko z płatnościami monero związany z węzłami tej sieci - na razie je wyłączyliśmy.
Jeśli chodzi o pozostałe niejasności były to niepełne wpłaty (w większości przypadków), małe fee - przez co płatność była opóźniona lub USDT wysłane złą siecią.
Jeśli ktoś ma problem z płatnością prosimy o bezpośredni JEDNORAZOWY kontakt z nami a wszystko na pewno wyjaśnimy.
- WIĘCEJ
- LEPIEJ
- TANIEJ
- WESELEJ
Ja mam opłacone zamówienie od *około 2 dni*, na stronie przewoźnika od dwóch dni info, że paczka jest przygotowana, ale nie nadana, zapytałem mailowo co sie dzieje ale bez odpowiedzi, czy ktoś ma podobną sytuację? Zamawiam często I pierwszy raz taka sytuacja.
Wiadomość moderatora
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
Jak widać ludzie często zapominają o fee. Nie żałujcie tych kilku dolarów więcej, bo i tak trzeba będzie robić ponowny transfer żeby się ilość zgadzała.
Od siebie polecam z całego serca bardzo dobry wybór a jakość to inny świat oczywiście na plus (wiem bo robiłem próbe testową na szczurach i byly zadowolone w innym świecie) szybkośc dostawy i kontakt to kolejna zaleta.
Strona nie działa mi w Torze.
Jak tam zamówienia podochodziły po tych problemach z płatnościami ? Pytam bo szykuję się do uzupełnienia apteczki i chciałbym aby wszystko wyszło dobrze :D:D
Jak tam zamówienia podochodziły po tych problemach z płatnościami ? Pytam bo szykuję się do uzupełnienia apteczki i chciałbym aby wszystko wyszło dobrze :D:D
Strona nie dziala ani eu ani cc.
A jeszcze przedwczoraj śmigała. Może Bolek coś wyjaśni...
A jeszcze przedwczoraj śmigała. Może Bolek coś wyjaśni...
U mnie też stronka nie działa, pewnie coś z witryną mają problemy, zdarzało się już tak. Ciekawe czy przez to jakieś opóźnienia będą, pewnie tak, no ale nie ich wina przecież
Może Bolek da znać co i jak tam Na razie cierpliwość pozostaje.
Może Bolek da znać co i jak tam Na razie cierpliwość pozostaje.
ktoś na DDOS-uje, wrócimy do pracy po zakończeniu ataku
- WIĘCEJ
- LEPIEJ
- TANIEJ
- WESELEJ
Thanks for the answer! Good luck! I hope you get this fixed soon.