Latest post of the previous page:
Z tego co widziałem to te NL jest w świętokrzyskim z tego co ludzie pisali.Dobra powiem tak, dziś mija 8 dzień od kiedy przesyłka niby została wysłana, 9 lub 10 od kiedy opłaciłem zamówienie. W tym czasie na ten sam adres/pocztę, dostałem dwa inne listy z zamówieniami wysłane jako zwykłe nierejestrowane propriety, jeden dziś odebrany wysłany z datą wczorajszą nadania i drugi w piątek wysłany z datą czwartkową. A zamówienia z boostedlab jak nie było tak nie ma, co odbieram jako zwykły wał ze strony sprzedawcy, jawne wprowadzanie w w błąd pisząc ze po tygodniu powinienem zacząć atakować pocztę. A miało to tylko odwleczenie w czasie aby więcej osób skusiło się w tym czasie na złożenie zamówienia, nie widzę żadnego innego racjonalnego wytłumaczenia takiego postępowania, biorąć pod uwagę żę przesyłki takie dochodzą jak widać normalnie wysłane kolejnego dnia. Zatrzymanie też nie wchodzi w grę bo by te które dziś i w piątek doszły też zatrzymali. Zostaje mi tylko opcja że przesyłki zwyczajnie nie wysłano i tyle boi w tym czasie do dojść mozę list za innego kontynentu a nie takki list. Jedyni którzy piszą że dostali to ludzie z samplami, reszta która wpłaciła więcej niż 100zł maze zapomnieć że coś zobaczy. Podejrzewam że vendor też już więcej się nie pojawi ani nie wypowie w temacie. MAm do siebie tylko za złe że dałęm się w to wrobić, ponad 12 lat bawię się w tym biznesie, odebrałem pare tyś przesyłek i drugie tyle wysłałem i takiemu lamerowi dałem się zrobić, cóż trzeba było czytać najpierw co ludzie piszą a potem zamawiać, a m isię speioszyło bo urlop się kończył za 1,5 tygodnia i chuj wyszło z tego. Lojalnie ostrzegam każdego kto chce kasę w to włożyć że najszybciej nic nie zobaczy, taka to wygląda, Nie mam zamiaru nawet już więcej czasu marnować jeżdzać na pocztę żeby sprawdzać czy coś doszło bo na taksówki na te przejażdżki wydałem drugie tyle. SCAM i nic więcej tyle powiem. Omijać szerokim łukiem.
odniu powinienem zacząć atakować pocztę. A miało to tylko odwleczenie w czasie aby więcej osób skusiło się w tym czasie na złożenie zamówienia, nie widzę żadnego innego racjonalnego wytłumaczenia takiego postępowania, biorąć pod uwagę żę przesyłki takie dochodzą jak widać normalnie wysłane kolejnego dnia. Zatrzymanie też nie wchodzi w grę bo by te które dziś i w piątek doszły też zatrzymali. Zostaje mi tylko opcja że przesyłki zwyczajnie nie wysłano i tyle boi w tym czasie do dojść mozę list za innego kontynentu a nie takki list. Jedyni którzy piszą że dostali to ludzie z samplami, reszta która wpłaciła więcej niż 100zł maze zapomnieć że coś zobaczy. Podejrzewam że vendor też już więcej się nie pojawi ani nie wypowie w temacie. MAm do siebie tylko za złe że dałęm się w to wrobić, ponad 12 lat bawię się w tym biznesie, odebrałem pare tyś przesyłek i drugie tyle wysłałem i takiemu lamerowi dałem się zrobić, cóż trzeba było czytać najpierw co ludzie piszą a potem zamawiać, a m isię speioszyło bo urlop się kończył za 1,5 tygodnia i chuj wyszło z tego. Lojalnie ostrzegam każdego kto chce kasę w to włożyć że najszybciej nic nie zobaczy, taka to wygląda, Nie mam zamiaru nawet już więcej czasu marnować jeżdzać na pocztę żeby sprawdzać czy coś doszło bo na taksówki na te przejażdżki wydałem drugie tyle. SCAM i nic więcej tyle powiem. Omijać szerokim łukiem.