boo**l**. **n

Opinions about research chemicals shops and their products.
Most active topic:
Where to shop research chemicals now?
Status:
baklazan
Sniffiarz
Użytkownik

boo**l**. **n

Unread post by baklazan » 6 years ago

Latest post of the previous page:

Z tego co widziałem to te NL jest w świętokrzyskim z tego co ludzie pisali.
Dobra powiem tak, dziś mija 8 dzień od kiedy przesyłka niby została wysłana, 9 lub 10 od kiedy opłaciłem zamówienie. W tym czasie na ten sam adres/pocztę, dostałem dwa inne listy z zamówieniami wysłane jako zwykłe nierejestrowane propriety, jeden dziś odebrany wysłany z datą wczorajszą nadania i drugi w piątek wysłany z datą czwartkową. A zamówienia z boostedlab jak nie było tak nie ma, co odbieram jako zwykły wał ze strony sprzedawcy, jawne wprowadzanie w w błąd pisząc ze po tygodniu powinienem zacząć atakować pocztę. A miało to tylko odwleczenie w czasie aby więcej osób skusiło się w tym czasie na złożenie zamówienia, nie widzę żadnego innego racjonalnego wytłumaczenia takiego postępowania, biorąć pod uwagę żę przesyłki takie dochodzą jak widać normalnie wysłane kolejnego dnia. Zatrzymanie też nie wchodzi w grę bo by te które dziś i w piątek doszły też zatrzymali. Zostaje mi tylko opcja że przesyłki zwyczajnie nie wysłano i tyle boi w tym czasie do dojść mozę list za innego kontynentu a nie takki list. Jedyni którzy piszą że dostali to ludzie z samplami, reszta która wpłaciła więcej niż 100zł maze zapomnieć że coś zobaczy. Podejrzewam że vendor też już więcej się nie pojawi ani nie wypowie w temacie. MAm do siebie tylko za złe że dałęm się w to wrobić, ponad 12 lat bawię się w tym biznesie, odebrałem pare tyś przesyłek i drugie tyle wysłałem i takiemu lamerowi dałem się zrobić, cóż trzeba było czytać najpierw co ludzie piszą a potem zamawiać, a m isię speioszyło bo urlop się kończył za 1,5 tygodnia i chuj wyszło z tego. Lojalnie ostrzegam każdego kto chce kasę w to włożyć że najszybciej nic nie zobaczy, taka to wygląda, Nie mam zamiaru nawet już więcej czasu marnować jeżdzać na pocztę żeby sprawdzać czy coś doszło bo na taksówki na te przejażdżki wydałem drugie tyle. SCAM i nic więcej tyle powiem. Omijać szerokim łukiem.

odniu powinienem zacząć atakować pocztę. A miało to tylko odwleczenie w czasie aby więcej osób skusiło się w tym czasie na złożenie zamówienia, nie widzę żadnego innego racjonalnego wytłumaczenia takiego postępowania, biorąć pod uwagę żę przesyłki takie dochodzą jak widać normalnie wysłane kolejnego dnia. Zatrzymanie też nie wchodzi w grę bo by te które dziś i w piątek doszły też zatrzymali. Zostaje mi tylko opcja że przesyłki zwyczajnie nie wysłano i tyle boi w tym czasie do dojść mozę list za innego kontynentu a nie takki list. Jedyni którzy piszą że dostali to ludzie z samplami, reszta która wpłaciła więcej niż 100zł maze zapomnieć że coś zobaczy. Podejrzewam że vendor też już więcej się nie pojawi ani nie wypowie w temacie. MAm do siebie tylko za złe że dałęm się w to wrobić, ponad 12 lat bawię się w tym biznesie, odebrałem pare tyś przesyłek i drugie tyle wysłałem i takiemu lamerowi dałem się zrobić, cóż trzeba było czytać najpierw co ludzie piszą a potem zamawiać, a m isię speioszyło bo urlop się kończył za 1,5 tygodnia i chuj wyszło z tego. Lojalnie ostrzegam każdego kto chce kasę w to włożyć że najszybciej nic nie zobaczy, taka to wygląda, Nie mam zamiaru nawet już więcej czasu marnować jeżdzać na pocztę żeby sprawdzać czy coś doszło bo na taksówki na te przejażdżki wydałem drugie tyle. SCAM i nic więcej tyle powiem. Omijać szerokim łukiem.

Status:
czestochowa
Blister
Newbie

boo**l**. **n

Unread post by czestochowa » 6 years ago

Ceny kuszą, niski próg cenowy zamówienia, cherry,mint które pewnie przypominają Refresha
co z tego jak trzeba podać swoje dane na poczcie. Tylko debil zamówi a dowód fejkowy zamówi jeszcze większy debil (pewna odsiadka, strata pracy, rodziny, dziewczyny..)
Jestem od kilku miesięcy czysty i tak pozostanie.

Status:
Lionheart
Sniffiarz
Użytkownik

boo**l**. **n

Unread post by Lionheart » 6 years ago

Równie dobrze możesz zamówić przez tora i vpn na swoje dane i kto Ci udowodni, że cokolwiek zamówiłeś ;) ? Nie namawiam oczywiście, sklepu nie sprawdzałem i nie wiem jakie ma sorty.

Status:
DEGUSTATOR
Ssak
Newbie

boo**l**. **n

Unread post by DEGUSTATOR » 6 years ago

ja tam tego sklepu unikam bo smierdzi hobbysta ale to co piszesz nie do konca tez jest prawda
mozesz zamowic PR na dowolny urzad pocztowy, nawet w innym miescie, dzwonisz grzecznie i pytasz czy jest cos na twoje imie i nazwisko
a druga sprawa to kurier - przy tej opcji mozesz podac dane z dupy, adres z dupy, tylko numer tel ok i lapac kuriera gdzies na miescie - robilem nie raz tak ze podawalem adres bloku (ulica i numer) ale nie podawalem numeru mieszkania i zawsze ktos dzwonil zeby zapytac gdzie sie ustawiamy

tak jak kolega pisze - nawet jak kupujesz w darknecie to musisz podac jakies dane bo tam to chca albo PR na poczte albo odbior w kiosku ruchu gdzie musisz podac imie i nazwisko
w darknecie na paczkomaty moze z 2 osoby wysylaja bo sie boja kamer :E

Status:
Lionheart
Sniffiarz
Użytkownik

boo**l**. **n

Unread post by Lionheart » 6 years ago

Mi nie chodziło o darknet tylko zwykłe zamówienie przez tora na swój adres metodą nierejestrowaną. Nawet jak przechwycą pakę to możesz zwyczajnie się wyprzeć + wypada jak zawsze mieć zaszyfrowanego kompa.

Status:
FanRC
Blister
Użytkownik

boo**l**. **n

Unread post by FanRC » 6 years ago

baklazan,

A to dziwne co piszesz!

RAKIETA odebrana wczoraj. Asortyment zgodny z opisem.

Trójka i Czwórka mega aktywne jak na dzisiejsze czasy. Etizolam nie wskazuje jakich kolwiek działań terapeutycznych... po prostu jest nieaktywny.

Status:
bombel
Sniffiarz
Użytkownik

boo**l**. **n

Unread post by bombel » 6 years ago

mała paczka zamówiona na test zobaczymy co to będzie :D
Image

Status:
Trefemmski
Narkotykacz
Użytkownik

boo**l**. **n

Unread post by Trefemmski » 6 years ago

Jak w dzisiejszych czasach można słać tak chujowo zapakowane przesyłki... Ten Vendor to jest dosłownie j**ana ku**a która się martwi o swój tyłek, a klientów ma w dupie.

Nie dosc ze wysyła jebany nierejestrowane przesyłki to jeszcze tak zapakowane... To jest kurwa śmiech na sali. Tak wiem zaraz napiszecie ze wysyłka jest darmowa, ale chuj w to. Ja bym wolał dopłacić 10 zł i mieć bezpiecznie zapakowana... Do tego sprytny frajer nie robi żadnych reshipow jak pake zajebia, lub może wkrecac ze wysłał a tak naprawdę nic nie wysłał bo jak mu udowodnisz.

Zastanówcie się 2 razy przed zamówieniem u niego. Dla mnie to jest lada chwila jak go zawina.

Status:
Venoom
Odkurzacz
Newbie

boo**l**. **n

Unread post by Venoom » 6 years ago

FanRC wrote:
6 years ago
baklazan,

A to dziwne co piszesz!

RAKIETA odebrana wczoraj. Asortyment zgodny z opisem.

Trójka i Czwórka mega aktywne jak na dzisiejsze czasy. Etizolam nie wskazuje jakich kolwiek działań terapeutycznych... po prostu jest nieaktywny.
ile ci szła?
przekaż prawdę małolatom by wartości nie zginęły
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy

Status:
Venoom
Odkurzacz
Newbie

boo**l**. **n

Unread post by Venoom » 6 years ago

Trefemmski wrote:
6 years ago
Jak w dzisiejszych czasach można słać tak chujowo zapakowane przesyłki... Ten Vendor to jest dosłownie j**ana ku**a która się martwi o swój tyłek, a klientów ma w dupie.

Nie dosc ze wysyła jebany nierejestrowane przesyłki to jeszcze tak zapakowane... To jest kurwa śmiech na sali. Tak wiem zaraz napiszecie ze wysyłka jest darmowa, ale chuj w to. Ja bym wolał dopłacić 10 zł i mieć bezpiecznie zapakowana... Do tego sprytny frajer nie robi żadnych reshipow jak pake zajebia, lub może wkrecac ze wysłał a tak naprawdę nic nie wysłał bo jak mu udowodnisz.

Zastanówcie się 2 razy przed zamówieniem u niego. Dla mnie to jest lada chwila jak go zawina.
Kolejny lamenciarz
przekaż prawdę małolatom by wartości nie zginęły
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

boo**l**. **n

Unread post by OomAmee » 6 years ago

Trefemmski wrote:
6 years ago
Jak w dzisiejszych czasach można słać tak chujowo zapakowane przesyłki.
Nic nie zrozumiałeś. To najlepsza forma kamuflażu.
Nikt nie pomyśli, że chujowo zapakowana paka będzie zawierać niespodzianki ;)
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
Janek
Ssak
Użytkownik

boo**l**. **n

Unread post by Janek » 6 years ago

Poszła testowa paka dam znać jak dojdzie dam fotki i ocenę najpewniej w następny piątek 😁
Młodszy Dron Nie Spadochron

Status:
Anonim
Newbie

boo**l**. **n

Unread post by Anonim » 6 years ago

Dajcie link na priv bo nie mogę rozszyfrować

Status:
mss5mdc
Psychonauta
Użytkownik

boo**l**. **n

Unread post by mss5mdc » 6 years ago

doogaz wrote:
6 years ago
Dajcie link na priv bo nie mogę rozszyfrować
doogaz, Zajrzyj na różowe forum to tam znajdziesz nawet baner tego sklepu
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.

Status:
bombel
Sniffiarz
Użytkownik

boo**l**. **n

Unread post by bombel » 6 years ago

spoko było, przyszło po 3 dniach xd
tylko że apihp u nich to mix hexenu z apihp albo mi się akurat tak fartnęło
ja rozumiem n00ba totalnego ale mnie tak się nie oszuka nie :E :E
Image

Status:
Trefemmski