Brown Mephedrone 4-MMC
Brown Mephedrone 4-MMC
Hej, mam problem z mefedronem. Mianowicie kupiłam go bardzo szczelnie zapakowanego w torebkę, owiniętego kilka razy taśma bez dopływu powietrza. Nie widziałam jak wyglądał przed tym ale podobno był pomarańczowy. Przez trzy miesiące przechowywałam go w szafie bez światła. Dzisiaj po raz pierwszy go otworzyłam i okazał się niepokojąco brązowo miedziany oraz lekko mokry i lepiący. Płyn który z niego wypłynął przeciekł przez woreczek. Moglby dać ktoś znac czy mogę go normalnie zażyć, a jeśli tak to w jaki sposób mogę go wysuszyć?
Brown Mephedrone 4-MMC
Możesz zażyć nawet cyjanek xD
Jeśli towar był przechowywany w odpowiednich warunkach to nie powinien tak reagować. Możesz go odstawić najlepiej rozmazać na czymś jak np się robi z fetą i czekać aż wyschnie, ale ja bym tego nie jadł na Twoim miejscu.
Jeśli towar był przechowywany w odpowiednich warunkach to nie powinien tak reagować. Możesz go odstawić najlepiej rozmazać na czymś jak np się robi z fetą i czekać aż wyschnie, ale ja bym tego nie jadł na Twoim miejscu.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Brown Mephedrone 4-MMC
you should be able to dry it on a plate after microwaving the plate a bit (before putting on the 4mmc)
It sounds similar to something i received minus the wetness. Destroyed my nostrils at the time, but very potent orally (felt unhealthy and never bought again)
It sounds similar to something i received minus the wetness. Destroyed my nostrils at the time, but very potent orally (felt unhealthy and never bought again)
Brown Mephedrone 4-MMC
Oczysc go acetonem technicznym jak chcesz miec krystzal mozna z woda zdemiralizowana wymieszac podgrzac do wrzenia i na pare dni do miski aby woda odparowala lub zrobic mix z etanolem + woda zdemiralizowana
Każdy inny kolor niz mialy do zanieczyszczenia bromopochodnej
Każdy inny kolor niz mialy do zanieczyszczenia bromopochodnej
Brown Mephedrone 4-MMC
spróbuj jak smakuje ja grzałem różowy żołty brązowy a jak sie tego boisz to wyślij dla mnie ja przyjmuje wszystko
![Bardzo szczęśliwy :E](./../images/smilies/icon_e.gif)
Brown Mephedrone 4-MMC
Ja mam strychnine do testu, bo nie wiem czy aktywna i czy jest sens w ogóle sypać na myszy