Ostatnio trochę zainteresował mnie temat cbd
Zamówiłem sobie 50 g kwiatów konopi
Odmiany Gelato postanowiłem zrobić mleko cbd
Więc do 0.5 l gotującego się mleka wyspałem 10 g suszu
I wszystko gotowałem 30 min
Po odsączeniu kwiatów i ostudzeniu wypiłem
Po godzinie weszła faza taka jak po normalniej mj
Polecam te mleczko jeśli ktoś ma dużo suszu cbd
Poza tym nieźle daję w dekiel i jest legalne.
Pytanie tylko po co LadyEM, ? Koszt legitnej MJ, a CBD z "dobrej hodowli" jest zbliżony. Poza tym CBD zanim wyjdzie do klienta to musi mieć certyfikat, że zawiera nie więcej niż % substancji psychoaktywnych. Dla mnie gra niewarta świeczki. Natomiast jeśli chodzi o cele terapeutyczne to jak najbardziej tak CBD ma sens, no ale chyba nie tego tu szukacie.
Dużo testuję takich produktów. Ostatnio nabyłem Balsam Konopny (jak na foto). Nadaje się do pielęgnacji penisa i kobiecych miejsc intymnych. A w sytuacjach awaryjnych sprawdza się jako poślizg. Wykazuje też działanie lekko przeciwbólowe co dla niektórych osób będzie dodatkiem. Polecam takie pudełeczko kosztuje około 40zł, a działa cudeńka.
Gieca, B-25, LadyEM, Zainteresujcie się tym balsamem, ma szerokie spektrum działania i zastosować można również do niecnych celów.
Jak dla mnie cbd to chujnia nic to nie daje kiedys mialem takie w chuj mocne palenie i kupilem piatke cbd żeby rozcienczac sobie to mocne ale tak poza tym to nie widze sensu cbd tak jak i papierosów
Our systems detected your browser language. Part of this webiste was auto-translated to English. Most of content is already in English - google translates just things which are not in English like posts or chat content If you don`t want to use auto-translation just press red button on the right of this belt to turn them off. Your browser will remember your settings.