Latest post of the previous page:
Tylko po co mając dostępnych tyle produktów obecnie.CBD weed - can I add canna and make fake weed?
CBD weed - can I add canna and make fake weed?
Ludzie CBD to smarujecie, inchalujecie, gotujecie w potrawach a nie maczany na tym!
In my country it is not popular at all and there is no interest in it at all.
Te CBD przeciez w ogole nie kopie nie oszukujmy sie nie ma sensu tego stosowac jak ktos chce sie nacpac to co najwyzej moze lekko uspokoic
Dokładnie CBD bardziej do uspokojenie niż do tego żeby kopałoMefedron90 wrote: ↑1 year agoTe CBD przeciez w ogole nie kopie nie oszukujmy sie nie ma sensu tego stosowac jak ktos chce sie nacpac to co najwyzej moze lekko uspokoic
nareszcie ktos to napisal mam takie same wnioski a probowalem juz to CBd z 4 razy i nigdy nie kopneloMefedron90 wrote: ↑1 year agoTe CBD przeciez w ogole nie kopie nie oszukujmy sie nie ma sensu tego stosowac jak ktos chce sie nacpac to co najwyzej moze lekko uspokoic
A ja to nawet odprężenia nie poczułem, właściwie to nic a nic nie poczułem a w smaku to było jak normalne zioło tylko tak z 70% mniej intensywne.
bo to chyba nie działą tak doraźnie po jednym razie tylko ma działanie lepsze przy regularnym stosowanieu
Weźcie z tym cbd to chyba tak jak mowicie ze tydzien trzeba jarac bez przerwy Normalne ziolka filterek bibułka holandia płonie ci na balkonie
dokladnie cbd gowno daje tylko prawdziwe ziolo a nie jakies wynalazki ja sie nacialem kupilem w tym automacie i zalowalem straconej kasy szkoda ze zwrotow nie przyjmuja
W jakim sensie cbd nic nie daje?Wy oczekujecie od cbd bomby jak po thc?To jak pić piwo bezalkoholowe z myślą że się upijamy.CBD się bierze w jakimś celu np. łagodzenia lęku czy mdłości itp
Dokładnie ale chyba niektórzy tego nie rozumiejątajemniczy27xx wrote: ↑1 year agoW jakim sensie cbd nic nie daje?Wy oczekujecie od cbd bomby jak po thc?To jak pić piwo bezalkoholowe z myślą że się upijamy.CBD się bierze w jakimś celu np. łagodzenia lęku czy mdłości itp
Szczerze? To pijac bezlakoholowe czasami odnosze wrazenie ze jestem lekko podpity, zupelnie jakby placebo dzialalo
Jak zrobić maczanke z a-phip w proszku? Tak żeby sobie palić. Mam susz Speed Smok ale trochę słaby jest i na tym właśnie chciałbym zrobić. Macie jakieś doświadczenie?