Latest post of the previous page:
Czekam na 5F-SGT-151 w przyszłym tyg. doleci, ale nie napawam się optymizmem..che*i**lplan*t.*et
che*i**lplan*t.*et
Nadzieja umiera ostatnia. Ale ja już tyle kasy puściłem, że szkoda gadać. Wbre opinii naganiaczy na sklepie nie ma AKTYWNEGO kanna. Jedynie ADB-BUTINACA działa na granicy placebo. Chuj nie sklep co świadomie pcha gówno. I jeszcze beszczelnie śmiejąc się w oczy twierdzi, że wiedziałem że kupuję produkt niesprawdzony. Chuj Ci w dupę nygusie i chuj Wam w dupe naganiacze.
che*i**lplan*t.*et
Weak stuff.mariuszrybak wrote: ↑2 years agoCzekam na 5F-SGT-151 w przyszłym tyg. doleci, ale nie napawam się optymizmem..
che*i**lplan*t.*et
Nawet nie pytam o skuteczność nowych benzo, albo może inaczej zapytam. Zamawiał ktoś? Działa?
P.S. Od siebie dodam, że miałem problem z zalogowaniem się. Support zasugerował założenie konta na ten sam adres email, to też uczyniłem. Po zalogowaniu się oczywiście nie ma historii moich zamówień
Edit: Mój błąd, zmieniłem maila wcześniej i historia zamówień jest, co do reszty wszystko prawda.
Adminów proszę o scalenie posta, bo albo jestem ślepy albo ranga mi na to nie pozwala. Dziękuję.
P.S. Od siebie dodam, że miałem problem z zalogowaniem się. Support zasugerował założenie konta na ten sam adres email, to też uczyniłem. Po zalogowaniu się oczywiście nie ma historii moich zamówień
Edit: Mój błąd, zmieniłem maila wcześniej i historia zamówień jest, co do reszty wszystko prawda.
Adminów proszę o scalenie posta, bo albo jestem ślepy albo ranga mi na to nie pozwala. Dziękuję.
che*i**lplan*t.*et
Napewno odradzam alfę od nich także huja warta
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
Hexen mieli dobry flualprazolam i etizolsm
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
Hexen mieli dobry flualprazolam i etizolsm
che*i**lplan*t.*et
5
Pomyliłem się... Ma moc. Osoby szukające aktywnego kanna śmiało pobierać, nie mam wątpliwości co do mocy.mariuszrybak wrote: ↑2 years agoCzekam na 5F-SGT-151 w przyszłym tyg. doleci, ale nie napawam się optymizmem..
che*i**lplan*t.*et
Jacpan, ziomek stestuj sam jak na co teraz co jest na rynku planeta ma najlepsze mogle smialo to powiedziec i mowilem nie raz 5f sgt 151 jest zajebiste w chuj a z mixie z adb butniaca od nich to juz wogole kosmos jest polecam w chuuj ich maczanki gotowe tez niczego sobie i fake hash ale nie wiem czy jeszcze jest na stanie
che*i**lplan*t.*et
Ktoś zamawiał na dniach? Aktualnie jest, że nie są w stanie zrealizować dostawy do ***...
Dodano po 10 minutach 45 sekundach:
Planeta od dwóch dni nie wysyła już do Polski pewnych produktów w tym 5f-sgt-151...
Dodano po 10 minutach 45 sekundach:
Planeta od dwóch dni nie wysyła już do Polski pewnych produktów w tym 5f-sgt-151...
che*i**lplan*t.*et
mariuszrybak, Mi teraz napisali też że nie wyśla gołębia w moje strony masakra a już liczyłem że w tym tygodniu będzie bo trochę czasu czekałem
che*i**lplan*t.*et
Kurde dlaczego nie wysyłają? A znacie jakiś dobry sklep z kanna?
ADB-Butinaca mnie zainteresowała
ADB-Butinaca mnie zainteresowała