Latest post of the previous page:
Boss, wpisz sobie to nazwę która jest podana w Google nie ważne ze ci cos nie pasuje wpisz tak jak czujesz to jest najstarszy sklep i chyba najdłużej działającyche*i**lplan*t.*et
che*i**lplan*t.*et
Hexedron jest w krysztale prawdziwy szatan tutaj takiego nie ma, mogę polecić , wszystko przychodzi,benzo dobre jakościowo tam kupuję bo niestety tutaj żaden vendor nie ma i nie mogę za dużo tutaj pisać na ten temat ale cena w tym momencie jest śmieszna , pozdrawiam
che*i**lplan*t.*et
Zamówienie opłacone!
Dam znać jak doleci jak z jakością, a było zamawiane przeze mnie 5F-STG-151.
Dam znać jak doleci jak z jakością, a było zamawiane przeze mnie 5F-STG-151.
che*i**lplan*t.*et
Bardzo profesjonalny i życzliwy kontakt z vendorem, doszło do pewnego nieporozumienia ale szybko udało się je wyjaśnić na moją korzyść, teraz zostało tylko czekanko.
che*i**lplan*t.*et
Jeśli chodzi o moje zamówienie to zaczynam mieć pewne obawy, ponieważ patrząc na skrajne sytuacje jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło aby przesyłka tkwiła w tym samym miejscu od 5 dni roboczych.
Tym bardziej zaczyna mnie to martwić, gdyż zostałem poinformowany przez pewnego tutaj użytkownika forum, że w jego przypadku 2x przesyłka zawróciła się właśnie z tej sortowni na której moje zamówienie utkwiło.
Tym bardziej zaczyna mnie to martwić, gdyż zostałem poinformowany przez pewnego tutaj użytkownika forum, że w jego przypadku 2x przesyłka zawróciła się właśnie z tej sortowni na której moje zamówienie utkwiło.
che*i**lplan*t.*et
Moja paka też nawet się nie ruszyła, czyli chyba pewien użytkownik miał rację że paki od nich po prostu wpadają. Myślę że to dlatego że już są tak długo na rynku że służby musieli się dopatrzeć jakie formy wysyłki latają od nich.
Spróbuję jeszcze się skontaktować z przewoźnikiem i wtedy będę wiedział dokładnie co w trawie piszczy...
Spróbuję jeszcze się skontaktować z przewoźnikiem i wtedy będę wiedział dokładnie co w trawie piszczy...
che*i**lplan*t.*et
Panowie nie zamawiać tu już ,dwa gołębie ostatnio ustrzelone normalny pocztowy i kurierowi,
a reship za kuriera tutaj się nie należy niech spierdalają ,hujowo wysyłają ,przypałowe dane nadawcy pewnie i przypalowe pakowanie,
dwa pierwsze gołębie od nich doleciały zwykłą opcja nie kurierem , zachłysnąłem się za szybko bo quality verry g.....d poza tym mają czasem duże obniżki na niektóre produkty i nawet o 50 procent czasem ale co z tego , widzę że inne gołębie też padają także nie ma sensu
Pozdrawiam
Dodano po 3 minutach 24 sekundach:
U fu....ps.nl jest wszystko ok za każdym razem nie było problemów
a reship za kuriera tutaj się nie należy niech spierdalają ,hujowo wysyłają ,przypałowe dane nadawcy pewnie i przypalowe pakowanie,
dwa pierwsze gołębie od nich doleciały zwykłą opcja nie kurierem , zachłysnąłem się za szybko bo quality verry g.....d poza tym mają czasem duże obniżki na niektóre produkty i nawet o 50 procent czasem ale co z tego , widzę że inne gołębie też padają także nie ma sensu
Pozdrawiam
Dodano po 3 minutach 24 sekundach:
U fu....ps.nl jest wszystko ok za każdym razem nie było problemów
che*i**lplan*t.*et
Haha brawo teraz sie dowiedzieliscie ze d** nie dolatuja ? noo za brak wiedzy sie placiii
Wiadomość moderatora
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
che*i**lplan*t.*et
Ktoś wie coś więcej na temat zbanowania 5-mapb czy to jest pewne? Mają je w zakładce ,,Soon to be banned" a aż mnie to dziwi bo to odczynnik po którym raczej zjazdu nie ma a w moim przypadku na ,,zjeździe" się czułem lepiej niż przed braniem
No i żeby tego magie poczuć to długie odstępy + dosyć fajną cene mają (24euro) u kosmity pamiętam jakoś po 220zł stało...
Najbliższe chyba do mdma...
Co do wpadek awaryjnie można na czechy zamówić bo do ciemnogrodu o wiele większa szansa że wpadnie
No i żeby tego magie poczuć to długie odstępy + dosyć fajną cene mają (24euro) u kosmity pamiętam jakoś po 220zł stało...
Najbliższe chyba do mdma...
Co do wpadek awaryjnie można na czechy zamówić bo do ciemnogrodu o wiele większa szansa że wpadnie