Latest post of the previous page:
Powie ktoś czy chem odpowiada poprzez stronę?Chemcentrum.nl - opinions and reviews about shop
Shop Profile: ChemCentrum
Chemcentrum.nl - opinions and reviews about shop
Dzień dobry
Witamy we środę. Zapraszamy do sklepu po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia.
Pozostajemy do dyspozycji,
Brygada Chemcentrum.nl
Witamy we środę. Zapraszamy do sklepu po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia.
Brygada Chemcentrum.nl
- Attachments
-
- zapraszamy.png (414.24 KiB)
-
- enjoy.png (410.6 KiB)
#Chemcentrum, nowy standard w branży RC.
Another shipment on the spot.
As always without complications.
As always without complications.
Dzień dobry
Witamy we czwartek. Zapraszamy do naszego sklepu po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia.
Brygada Chemcentrum.nl
Witamy we czwartek. Zapraszamy do naszego sklepu po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia.
Brygada Chemcentrum.nl
- Attachments
-
- matrixPL.jpg (116.87 KiB)
-
- matrixEN.jpg (118.72 KiB)
Wysyłka szybka jak z bicza strzelił.
Nigdy się nie zawiodłem, i pewnie tego nigdy nie zrobię. Odczynniki niezmiennie trzymają poziom na górnym szczeblu. Bardzo podoba mi się również kontakt z tym Vendorem. Polecam każdemu.

Nie potykaj się mordo o te same kłody. 

Dzień dobry
Witamy w piątek. Zapraszamy do naszego sklepu po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich naszych klientów oraz użytkowników forum.
Brygada Chemcentrum.nl
Witamy w piątek. Zapraszamy do naszego sklepu po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich naszych klientów oraz użytkowników forum.
Brygada Chemcentrum.nl
- Attachments
-
- zapraszamy.png (414.24 KiB)
-
- enjoy.png (410.6 KiB)
Nie chciałbym tu za bardzo wyjść na jakiegoś wazeliniarza, ale zawsze sklepy które podają takie informacje mają szczególny PLUS w moich oczach. Od razu widać, że pracują tam Ludzie przez duże L. Pozdrawiam brygadę ChemCentrum z tego miejsca.
Sam byłem kiedyś szczylem który co zamówił to bez namysłu, niczego nie świadom walił spore pasy i chyba opatrzność Bóża mnie uchroniła przed poważnymi konsekwencjami braku świadomości co jaką ma moc i na szczęście nie trafiło mi się nic tak mocnego.
Wzór do naśladowania dla innych Vendorów. A Sklep już ma swoje specjalne miejsce w moim serduchu.
Sam byłem kiedyś szczylem który co zamówił to bez namysłu, niczego nie świadom walił spore pasy i chyba opatrzność Bóża mnie uchroniła przed poważnymi konsekwencjami braku świadomości co jaką ma moc i na szczęście nie trafiło mi się nic tak mocnego.
Wzór do naśladowania dla innych Vendorów. A Sklep już ma swoje specjalne miejsce w moim serduchu.

- Attachments
-
- IMG_20230526_152808.jpg (202.07 KiB)
-
- IMG_20230526_152830.jpg (210.35 KiB)
Dzień dobry
Witamy w sobotę. Promocja weekendowa rozpoczęta. Zapraszamy do naszego sklepu gdzie zawsze na pierwszym miejscu jest jakość towarów i usług oraz zadowolenie klienta. Każdy z klientów znajdzie coś dla siebie spośród naszej wyjątkowej i rozbudowanej oferty. Miłej i spokojnej soboty dla wszystkich użytkowników forum oraz naszych obecnych i przyszłych klientów.
Brygada Chemcentrum.nl
Witamy w sobotę. Promocja weekendowa rozpoczęta. Zapraszamy do naszego sklepu gdzie zawsze na pierwszym miejscu jest jakość towarów i usług oraz zadowolenie klienta. Każdy z klientów znajdzie coś dla siebie spośród naszej wyjątkowej i rozbudowanej oferty. Miłej i spokojnej soboty dla wszystkich użytkowników forum oraz naszych obecnych i przyszłych klientów.
Brygada Chemcentrum.nl
- Attachments
-
- weeekendPL.jpg (132.2 KiB)
-
- weeekendENG.jpg (129.44 KiB)
Pochwalam takie podejście.jakisdziwnytyp wrote: ↑1 year agoNie chciałbym tu za bardzo wyjść na jakiegoś wazeliniarza, ale zawsze sklepy które podają takie informacje mają szczególny PLUS w moich oczach. Od razu widać, że pracują tam Ludzie przez duże L. Pozdrawiam brygadę ChemCentrum z tego miejsca.
Wzór do naśladowania dla innych Vendorów. A Sklep już ma swoje specjalne miejsce w moim serduchu.![]()
Dzień dobry
Witamy w niedzielę. Promocja weekendowa trwa. Zapraszamy do naszego sklepu po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia.
Brygada Chemcentrum.nl
Witamy w niedzielę. Promocja weekendowa trwa. Zapraszamy do naszego sklepu po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia.
Brygada Chemcentrum.nl
- Attachments
-
- weeekendPL.jpg (132.2 KiB)
-
- weeekendENG.jpg (129.44 KiB)
Kontakt ze sklepem...
Co tu dużo mówić?...jest taki jaki być powinien ze sklepem który stworzył plan, by każdy kto robi zakup czuł Nowy Standard w branży. (Mi na tę chwilę rodzi się podziw, bo wchodzić, zamawiać aż się chce.
W każdym e-mailu sklep dążył, do rozwiązania sytuacji, dogadania spraw tak, aby nie było wątpliwości, raz dwa trzy, bez zbędnego walkowania itd.
Nie drążył tematu tylko konkrety. Poważna rozmowa, a nie głupie pogaduchy, choć lubię luźną atmosferę w kontaktach z Wendomenami.
Sorki za zawiłość, sorty, faza, miłość.
Co tu dużo mówić?...jest taki jaki być powinien ze sklepem który stworzył plan, by każdy kto robi zakup czuł Nowy Standard w branży. (Mi na tę chwilę rodzi się podziw, bo wchodzić, zamawiać aż się chce.

W każdym e-mailu sklep dążył, do rozwiązania sytuacji, dogadania spraw tak, aby nie było wątpliwości, raz dwa trzy, bez zbędnego walkowania itd.
Nie drążył tematu tylko konkrety. Poważna rozmowa, a nie głupie pogaduchy, choć lubię luźną atmosferę w kontaktach z Wendomenami.
Sorki za zawiłość, sorty, faza, miłość.

Zamówiłem pierwszą paczkę w tym sklepie. Zobaczymy co potrafi 4mmc lux. Myśle że w przyszły week wleci recenzja wraz ze zdjęciami.
Już nie mogę się doczekać
Już nie mogę się doczekać

Na pewno będziesz zadowolony...jak każdy klient tego sklepu
Jeśli chodzi o ChemCentrum, to nie masz czym się przejmować. To absolutna topka, więc będziesz bardziej niż zadowolony. A 4MMC LUX samym wyglądem już mówi samo za siebie.

Nie potykaj się mordo o te same kłody. 

Dzień dobry
Witamy w środowe popołudnie. Zapraszamy do naszego sklepu po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich naszych klientów oraz użytkowników forum.
Brygada Chemcentrum.nl
Witamy w środowe popołudnie. Zapraszamy do naszego sklepu po najlepsze produkty na rynku. Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich naszych klientów oraz użytkowników forum.
Brygada Chemcentrum.nl