Chemica*Min**.**t
Chemica*Min**.**t
Po krótkiej rozmowie Vendor zgodził się wysłać sample, w zamian za recenzje.
Bez trudu idzie się dogadać. Asortyment ma bardzo ciekawy.
[Nazwa substancji]
4-HO-MET
[Wygląd]
Beżowy proch.
[Ilosc]
0.25g
[Metoda]
Oral
[Dawkowanie]
30mg
[Czas działania]
Peak - Niecałe 3h.
Przez następną godzinę efekty słabną.
[Tolerancja]
Zerowa. Ostatnio badany był ald-52 (Ponad miesiąc wcześniej).
[Opis]
Wrzucone na pusty żołądek 30mg Mahometa. Po niecałych 20 minutach poczułem pierwsze efekty.
BodyLoad nie był zbyt dokuczliwy - minął po 30 minutach.
Przez ostro rozmazany obraz, trudno było przyjrzeć się czemuś z daleka. Od początku można było odczuć "ciasny sweterek".
Po następnych 10 minutach fraktale były już zupełnie wszędzie. Próbując się im przyjrzeć, oczy robiły zeza. źrenice były mocno rozszerzone.
Oev'y były niesamowite, lecz Cev'y nie do opisania. Muzyka na słuchawkach brzmiała nieziemsko, a towarzyszące jej pod powiekami obrazy, tworzyły niebywały teatr... Przez długi czas dopatrywałem się im z uśmiechem na twarzy.
Pod koniec towarzyszył mi mocny ból głowy, lecz zwykła tabletka przeciwbólowa pomogła. Jakieś 6-7h od przyjęcia substancji usnąłem bezproblemowo.
Radość pozostała jeszcze następnego dnia. Pod względem wizualnym odczynnik górował. Mentalnie było dość słabo.
[Zjazd]
Prócz lekkiego wyczerpania na drugi dzień, czułem się bardzo pozytywnie.
[Opis końcowy]
Bardzo przyjemny odczynnik.
Ocena - 9/10
=================================================================================
[Nazwa substancji]
Flunitrazolam (Blotters)
[Wygląd]
Białe kartoniki z napisem "flunitrazolam".
[Ilosc]
10szt. (0.25mg)
[Metoda]
Podjęzykowa.
[Czas działania]
Trudno jest mi określić czas działania, ponieważ zasypiałem po kilku godzinach.
[Tolerancja]
Zerowa.
[Opis]
Na początek przyjęty jeden karton pod dziąsło. Po 15 minutach kartony zaczęły działać (Dużym plusem jest to, że blotterki wchodzą o wiele szybciej od tabletek i śmiało można przyjąć na pełny żołądek).
1 kartonik bez trudu zbije działanie stymulantów jak i psychodelików. Substancja bardzo dobrze wycisza oraz rozluźnia. Sny są bardzo realistyczne.
Warto dodać, ze dość szybko rośnie tolerancja i bardzo ciągnie na dorzutkę. Dość łatwo stracić film i zawartość woreczka.
[Opis końcowy]
Bardzo dobra benzodiazepina.
Blotterki dobrze nasączone.
Ocena - 8/10
Substancja absolutnie nie nadaje się do spożycia.
NAJWAŻNIEJSZE:
Nie sugeruj się moimi teoriami!
To w jaki sposób to działa na mnie, wcale nie znaczy, że podziała tak samo na ciebie.
Dla Ciebie może okazać się za mocne!
Pamiętaj o tym!
Badania wykonujesz na własną rękę.
Bez trudu idzie się dogadać. Asortyment ma bardzo ciekawy.
[Nazwa substancji]
4-HO-MET
[Wygląd]
Beżowy proch.
[Ilosc]
0.25g
[Metoda]
Oral
[Dawkowanie]
30mg
[Czas działania]
Peak - Niecałe 3h.
Przez następną godzinę efekty słabną.
[Tolerancja]
Zerowa. Ostatnio badany był ald-52 (Ponad miesiąc wcześniej).
[Opis]
Wrzucone na pusty żołądek 30mg Mahometa. Po niecałych 20 minutach poczułem pierwsze efekty.
BodyLoad nie był zbyt dokuczliwy - minął po 30 minutach.
Przez ostro rozmazany obraz, trudno było przyjrzeć się czemuś z daleka. Od początku można było odczuć "ciasny sweterek".
Po następnych 10 minutach fraktale były już zupełnie wszędzie. Próbując się im przyjrzeć, oczy robiły zeza. źrenice były mocno rozszerzone.
Oev'y były niesamowite, lecz Cev'y nie do opisania. Muzyka na słuchawkach brzmiała nieziemsko, a towarzyszące jej pod powiekami obrazy, tworzyły niebywały teatr... Przez długi czas dopatrywałem się im z uśmiechem na twarzy.
Pod koniec towarzyszył mi mocny ból głowy, lecz zwykła tabletka przeciwbólowa pomogła. Jakieś 6-7h od przyjęcia substancji usnąłem bezproblemowo.
Radość pozostała jeszcze następnego dnia. Pod względem wizualnym odczynnik górował. Mentalnie było dość słabo.
[Zjazd]
Prócz lekkiego wyczerpania na drugi dzień, czułem się bardzo pozytywnie.
[Opis końcowy]
Bardzo przyjemny odczynnik.
Ocena - 9/10
=================================================================================
[Nazwa substancji]
Flunitrazolam (Blotters)
[Wygląd]
Białe kartoniki z napisem "flunitrazolam".
[Ilosc]
10szt. (0.25mg)
[Metoda]
Podjęzykowa.
[Czas działania]
Trudno jest mi określić czas działania, ponieważ zasypiałem po kilku godzinach.
[Tolerancja]
Zerowa.
[Opis]
Na początek przyjęty jeden karton pod dziąsło. Po 15 minutach kartony zaczęły działać (Dużym plusem jest to, że blotterki wchodzą o wiele szybciej od tabletek i śmiało można przyjąć na pełny żołądek).
1 kartonik bez trudu zbije działanie stymulantów jak i psychodelików. Substancja bardzo dobrze wycisza oraz rozluźnia. Sny są bardzo realistyczne.
Warto dodać, ze dość szybko rośnie tolerancja i bardzo ciągnie na dorzutkę. Dość łatwo stracić film i zawartość woreczka.
[Opis końcowy]
Bardzo dobra benzodiazepina.
Blotterki dobrze nasączone.
Ocena - 8/10
Substancja absolutnie nie nadaje się do spożycia.
NAJWAŻNIEJSZE:
Nie sugeruj się moimi teoriami!
To w jaki sposób to działa na mnie, wcale nie znaczy, że podziała tak samo na ciebie.
Dla Ciebie może okazać się za mocne!
Pamiętaj o tym!
Badania wykonujesz na własną rękę.
Chemica*Min**.**t
W sumie sama zastanawiałam się nad zamówieniem tam tylko nie robiłam tego z braku opinii. Szkoda że nie wpadłam by spytać o sampel. Ja to głupia narkomanka jestem. Ale skoro sklep nie wyjebka to może zakupię cosik
I wyszłam z Oz krainy, mój czarnoksiężnik tuż.
Obleśny smród meliny trącił mi zapachem róż.
Chemica*Min**.**t
Pisałam do nich wiadomość z kilkoma pytaniami odnośnie sklepu, po 48h nadal nie odpisali a marzył mi się gram jakiejś trypci
I wyszłam z Oz krainy, mój czarnoksiężnik tuż.