czy we ty rozne stiny czyscicie [soda, aceton, alchol is przez flirter) czy ttak na zywca palicie?
ja pale na a zywca, ale po przeplujabiu acetiben przep bibulke ponoc chemical just chystszy i dziala mocniej
wiec jak to jest w konciu?
Cleaning research chemicals before smoking
No to faktycznie wyczyściłeś substancję Jakie stimy czyścisz ? Bo jestem ciekawy ?human tank wrote:czy we ty rozne stiny czyscicie [soda, aceton, alchol is przez flirter) czy ttak na zywca palicie?
ja pale na a zywca, ale po przeplujabiu acetiben przep bibulke ponoc chemical just chystszy i dziala mocniej
Jak to włączyć, żeby to wyłączyć
sorry za kopnieta pisownie, bylem na etizolamie i nawet nie pamietam pisania tej wiadomosci, ale pytanie jak najbardziej na czasie~krak1984 wrote:No to faktycznie wyczyściłeś substancję Jakie stimy czyścisz ? Bo jestem ciekawy ?human tank wrote:czy we ty rozne stiny czyscicie [soda, aceton, alchol is przez flirter) czy ttak na zywca palicie?
Jak do palenia to najlepiej wyszukać jak najczystszy sort i tyle w sumie, moje próby czyszczenia czegokolwiek poszły słabo np żółte kanna 5f-adb oczyścić nie da rady bo nic nie zostanie, miałem kiedyś 4-cmc brązowe jak cola za 5zł xD I po oczyszczeniu zostało mniej niz na jedną bombkę a było tego trochę.
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!