Cleaning research chemicals before smoking

Substances with a mainly stimulating effect like: HEX-EN, 4MPD, alfa-PVP MDPHP, APHP, APVP, APIHP, PV-8, pentedrone.
Status:
human tank
Dyso-sensei
Użytkownik
Topic author

Unread post by human tank » 6 years ago

czy we ty rozne stiny czyscicie [soda, aceton, alchol is przez flirter) czy ttak na zywca palicie?

ja pale na a zywca, ale po przeplujabiu acetiben przep bibulke ponoc chemical just chystszy i dziala mocniej

wiec jak to jest w konciu?

Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Użytkownik

Unread post by lolek20 » 6 years ago

krak1984 tu powinien się wypowiedzieć to jest mistrzunio wapowania tylko jego dawkami sie nie sugeruj :P

Status:
krak1984
Dyso-sensei
Użytkownik

Unread post by krak1984 » 6 years ago

human tank wrote:czy we ty rozne stiny czyscicie [soda, aceton, alchol is przez flirter) czy ttak na zywca palicie?

ja pale na a zywca, ale po przeplujabiu acetiben przep bibulke ponoc chemical just chystszy i dziala mocniej

No to faktycznie wyczyściłeś substancję :D Jakie stimy czyścisz ? :E Bo jestem ciekawy ? :P
Jak to włączyć, żeby to wyłączyć :E

Status:
human tank
Dyso-sensei
Użytkownik
Topic author

Unread post by human tank » 6 years ago

krak1984 wrote:
human tank wrote:czy we ty rozne stiny czyscicie [soda, aceton, alchol is przez flirter) czy ttak na zywca palicie?

No to faktycznie wyczyściłeś substancję :D Jakie stimy czyścisz ? :E Bo jestem ciekawy ? :P
sorry za kopnieta pisownie, bylem na etizolamie i nawet nie pamietam pisania tej wiadomosci, ale pytanie jak najbardziej na czasie~

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik

Unread post by tryptodyso » 6 years ago

Jak do palenia to najlepiej wyszukać jak najczystszy sort i tyle w sumie, moje próby czyszczenia czegokolwiek poszły słabo np żółte kanna 5f-adb oczyścić nie da rady bo nic nie zostanie, miałem kiedyś 4-cmc brązowe jak cola za 5zł xD I po oczyszczeniu zostało mniej niz na jedną bombkę a było tego trochę.
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!