Clonazolam

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
Sroka82
Blister
Użytkownik
Topic author

Clonazolam

Unread post by Sroka82 » 8 years ago

Witam użytkowników tego forum. Wiele ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Ja jestem stety lub nie stety fanem benzo..kiedyś opiaty i opioidy choć czasami nachodzi ochota ale syrop musi starczyc. Mam pytanie w którym sklepie albo u jakiego vendora(proszę adres) mógłbym kupić clonazolam. Wiem wiem jakie sa opinie na temat tego benzo ale próbowałem już kilku eti,flubro,dicla i nic więc może to. Proszę jak wyżej i pomoc w znalezieniu sklepu lub adresu dobrego vendora..

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

Clonazolam

Unread post by Bubu88 » 8 years ago

Z tego co mi wiadomo to żaden vendor nie ma obecnie klonazolamu, ale mogę się mylić, musisz poszukać. Prawdopodobnie syntetyki24.com będzie miał niedługo w dobrej cenie, warto poczekać.
ps. jest jeszcze opcja załatwienia aptecznego benzo no ale nie chcę pisać tu jak xD wszystko się da zrobić przez internet
ps.2. tu masz temat jakby co https://dopek.eu/clonazolam-clonitrazolam-t139.html

Status:
Sroka82
Blister
Użytkownik
Topic author

Clonazolam

Wita bubu88. Jeżeli chodzi o apteczny to wiem o co Ci chodzi...podobna nazwą...ale mnie to nie rusza dlatego poszukukuje jak majmocnieszego rc. I podobno clonazolam taki będzie. Chyba ze masz jakąś inną propozycję i najlepiej dostępna, byłbym Ci wdzięczny. Narazie uczę się forum trochę po omacku więc jak masz/macie jakieś informacje odnośnie rc benzo tylko naprawdę mocnych to proszę o info. Mój priv. [email protected]. czekam może ktoś podpowie. Pozdrawiam

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

Clonazolam

Próbowałeś eti, flubro i dikla, trzy bardzo słabe benzodiazepiny w dodatku sprzedawane w niskich dawkach. A próbowales klonazepamu dwójek, lorazepamu 2,5mg albo fenobarbitalu w tabletkach 100mg? jeśli nie, to jak mozesz pisać że apteczne gaba modulatory są słabe i cie nie ruszają. nie rozumiem. To zupełnie co innego, rc nie dorasta im do pięt.
powiedz jeszcze czego szukasz w benzodiazepinach to mogę coś doradzić

Status:
Sroka82
Blister
Użytkownik
Topic author

Clonazolam

Hej. CLONAZEPAM mam na codzień mogę zjeść liścia wypić 100mg metadonu i jeździć samochodem. Lorafen przepisu je mi lekarz. Natomiast najgorzej wspominam luminal 100 nie 15. Jak jadłem 26 jednego dnia to belkotalem 3"dni ale nie widziałem w tym zabawy to barbi i różni się profilem od benzo. Teraz lecę na oponach ale już mnie nie kręcą tylko zbijaja ciśnienie. A jakie rc benzo Twoim zdaniem są mocne i godne polecenia oprócz Clonazolamu?

Dodano 5 mar 2017, o 12:45

Kurcze to ten tel zamiast opon :( chodzi mi o klony. Ale czy zjem 15 czy czy 30 czuje sie tak samo. slyszalem ze klony dzialaja do iluś tam tabletek później już strata i ja tak mam. Jeżeli mi mozesz pomoc znaleźć mocne rc benzo będę Ci wdzięczny aha jeszcze alpra mnie jako tako robi tylko te ilości wiem ze mam problem z benzo ale nawet lekarze mówią że będę bral do końca życia...

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

Clonazolam

no to klonazolam a z nasennych flubromazolam jest siekierą. Nic mocniejszego człowiek nie wymyślił, a nawet jeśli jest, to na pewno nie do zdobycia. Wiadomo że stare barbiturany są lepsze od benzo i mają większy potencjał rekreacyjny ale nie da się tego zdobyć.
Zainteresuj się jeszcze agonistami GABA-B typu baklofen czy gbl
najlepiej to odstaw, tolerke masz zbyt dużą

Status:
Sroka82
Blister
Użytkownik
Topic author

Clonazolam

Heh bubu88. Baclofen 25 mg mnie wogole nie kręci. Natomiast gbl to jest straszny shit jechałem na tym dzień w dzień przez 4 miechy. I Play polsmaly mi nogi i powiedziałem basta. Miałem skreta jak po helupie. No właśnie flubromazolam mnie teraz interesuje jak możesz pomóc to byłbym wdzięczny.. pzdr

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

Clonazolam

Nie wiem czy ktoś ma flubromazolam obecnie, raczej nie. Jeszcze dwa lata temu można bylo go zdobyc po smiesznie niskiej cenie (250mg za jakies 30 zl, a po 0,25mg można bylo już isc spac).
Poszukaj u zagranicznych ewentualnie sobie z Chin sprowadź skoro potrzebujesz takie ilości. Zresztą on jest kiepski, jedyne co się czuje to senność, nie ma żadnej ciekawej fazy czy zniesienia lęku, bo jedyne o czym myślisz to o pójściu spać. Równie dobrze mozesz zjesc sobie haloperidol czy inny neuroleptyk, faza pewnie jest podobna.
Z twoją tolerancją na dzialanie nasenne może będzie lepiej. Ja pamiętam że najpierw dawkowałem po 0,1ml a później jak przestal dzialac (zepsul sie w glikolu czy co) to czułem dopiero kilka ml, a wlasciwie moglem bez konca dorzucać
super opcja żeby się wyciszyć w sumie

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Użytkownik

Clonazolam

Unread post by Misjonarz » 7 years ago

A jeśli nie chcesz sprowadzać z Chin - to pills flubromazolamu ma Predator 0,25 dawka.

Zawsze możesz wrzucić do zamówienia na spróbowanie.

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Użytkownik

Clonazolam

Unread post by Snow Queen » 7 years ago

A co to za problem alpre i lekarza załatwić. Na necie nawet można kupić takie benzo.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

Clonazolam

Unread post by 4mmc » 7 years ago

przy mocy i czystosci obecnych sortów etizolamu , chyba nie trzeba się męczyć i biegać za receptami
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Użytkownik

Clonazolam

Unread post by Snow Queen » 7 years ago

ja tam widzę różnicę działania takiego etizolamu a właśnie Klona na przykład.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.