Co jest w tabletkach benzo ?
Jakie wypełniacze są w tabletkach benzo? Np jak mam tabletke 0,5mg clonazolamu to ile z tego to jest clon, A ile to wypełniacze? I najważniejsze pytanie czy ,,wypełniacze" są w jakikolwiek sposób aktywne ? W sumie nie jestem co ja pierdole i czy są wogole jakieś wypełniacze ale chciałbym wiedzieć.
Zważ tabletkę to się dowiesz ile jest w niej wypełniacza
A co tam może siedzieć to nie wiem ogólnie nic ciekawego benzo to gówno którego nawet apteki nie chciały mieć w ofercie... No nie te co są obecnie do kupienia w shopach }
Te apteczne polecam są ok
A co tam może siedzieć to nie wiem ogólnie nic ciekawego benzo to gówno którego nawet apteki nie chciały mieć w ofercie... No nie te co są obecnie do kupienia w shopach }
Te apteczne polecam są ok
Pomogłem zostaw "+"
Nie otwieram gęby jak czegoś nie wiem i znawcy nie gram!
Pozdrawiam
Nie otwieram gęby jak czegoś nie wiem i znawcy nie gram!
Pozdrawiam
benzo jest benzo, jeden syf
Sleep to dream tonight
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Fill the empty spaces that shadows left behind
You and i will create a new world deep within our minds
Nulla dies sine linea
Jesli Vendor nas szanuje to wypelniaczem powinno byc cos z wymienionych; aktoza, skrobia, sacharoza.
Dodano 3 kwi 2018, o 12:43
Laktoza*
Rzeczy, które nie wpływają na działanie głównej substancji, jedyne co to dla alergików problem może być No i jeszcze w pigulach barwnik bo większość ma kolor czerwieni, żółty, zielony, niebieski
Dodano 3 kwi 2018, o 12:43
Laktoza*
Rzeczy, które nie wpływają na działanie głównej substancji, jedyne co to dla alergików problem może być No i jeszcze w pigulach barwnik bo większość ma kolor czerwieni, żółty, zielony, niebieski
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!