Latest post of the previous page:
zapewne nie jest to co było masz racje, ale zdarza mi się zamówić co nieco co jakiś czas , ostatnio badałem owe substancje od monstera no i spośród 3cmc ,4cmc i 3mmc najbardziej podeszła badaczom 3mmc
Latest post of the previous page:
zapewne nie jest to co było masz racje, ale zdarza mi się zamówić co nieco co jakiś czas , ostatnio badałem owe substancje od monstera no i spośród 3cmc ,4cmc i 3mmc najbardziej podeszła badaczom 3mmc
Wiadomość moderatora
generalnie hexen to jest stymulant, wiec po dorzuceniu go prawdopodobnie nie spisz, 3mmc to taki lekki stim + lekkie eufo, ale eufo sa dosc krotkotrwale w dzialaniu, takze to nie one wolywaja na brak snu, stawialbym na ten hexen, ja zwykle po mmc nie mam problemu ze spaniem, po heniu juz tak, imo na poczatek badan rc nie powinno sie mixowac niczego, najpierw jemy mmc, badamy na wylot obie subs i ewentualnie wtedy decydujemy sie na bardziej skomplikowane badania , i tez generalnie hex jako stymulant powinien oslabic dzialanie mmc jako euforyka, trzeba wszystkiego w zyciu sprobowac jednak uwazam taki mix raczej za malo sensowny pozdrawiamjanuszm wrote: ↑4 years agokej, Mam pytanie co sadzisz o polaczeniu na pierwszy raz kontaktu z RC 3mmc 130mg + drugi wrzut 180mg + po 1,5 godziny wrzut hexen 60mg "zlapalo" mnie 5 godzin po zazyciu hexenu i srednio sie czulem od poczatku nie bylo przyjemnie a po tych 5h nastapilo zejscie generalnie nic przyjemnego ciekawy jestem czemu mmc nie podzialalo przyjemnie tylko "upokarzajaco" drugim razem powinno byc lepiej czy znowu na nic przyjemnego nie ma sie co nastawiac? dzieki
kej, Sorki ale ucze sie RC i jakbys mogl powiedziec czy po mmc powinno sie spac? - po polaczeniu hexenu i 3mmc nie spie juz 30h
A co 3mmc to nie 3mmc ??
To musisz sama przetestować ale polecam NEP od ChemCentrum
Też się nie zawiedziesz. ChemCentrum ma najlepsze sorty na rynkuada15081988 wrote: ↑1 year agoNiestety NEPa nie zamówiłam ale sprawdzę jak dotrze 4mmc Lux, White Analog i 3cmc