Brałam parę razy 4 cmc delux i 4 mmc analogowe z syntetika.
Po miesięcznej przerwie chciałam odświeżyć sobie te przyjemne wspomnienia, niestety nie czuję już tej euforii jak na początku a sama stymulacja kompletnie mnie nie bawi. Ziomek powiedział mi, że to tak właśnie jest, wypłukujesz się a żeby znowu coś poczuć to trzeba dłuższą przerwę zrobić. To smutne.
Brakuje mi tych ciarek, "mrówek", euforii, szczęścia...
Tego błogiego, lekkiego stanu gdzie ciężko jest wypowiadać dobrze słowa a niekiedy nawet ustać na nogach.
Czy może istnieje coś po czym będzie równie przyjemnie?
Może A-PIHP? Widziałam, że fajne ma opinie. Czy jednak będzie tak samo?
Co następne? Czy przerwa? :(
Jeśli brałeś pare razy to chyba miesięczna przerwa wystarczy. Nie czemu tak jest u ciebie.
A-PIHP to inny rodzaj zabawy... i tu raczej błogości nie zaznaszxanti22 wrote: ↑4 years agoBrałam parę razy 4 cmc delux i 4 mmc analogowe z syntetika.
Po miesięcznej przerwie chciałam odświeżyć sobie te przyjemne wspomnienia, niestety nie czuję już tej euforii jak na początku a sama stymulacja kompletnie mnie nie bawi. Ziomek powiedział mi, że to tak właśnie jest, wypłukujesz się a żeby znowu coś poczuć to trzeba dłuższą przerwę zrobić. To smutne.
Brakuje mi tych ciarek, "mrówek", euforii, szczęścia...
Tego błogiego, lekkiego stanu gdzie ciężko jest wypowiadać dobrze słowa a niekiedy nawet ustać na nogach.
Czy może istnieje coś po czym będzie równie przyjemnie?
Może A-PIHP? Widziałam, że fajne ma opinie. Czy jednak będzie tak samo?

xanti22, Miesiąc?
Nigdy nie miałem takiej stopki a klepie cały czas.... Niby teoretycznie potrzeba 5 tygodni na pełną regeneracje, ale już po 2 tygodnia wypierdziela mnie na orbitę, jest taka moc. Podstawa to sporo białka, magnez+cynk i dużo opalania. Nie wiem, o co chodzi u ciebe.. A zarzucałeś ten sam sort co leżał miesiąc u ciebie? Te całe analogi 4-mmc to będą jakieś mixy... cholera wie co to jest. Natomiast 300mg oralnie 4-cmc Deluxe po miesiącu powinno cię wystrzelić z butów. Może dostałeś rzeczywiście zleżałe sorty. Spróbuj Transparent i Moonrock od predatorRC, mnie one przy GIGANTYCZNEJ tolerce nawet robią...