CO TO Jest???

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
Adrian1pro
Blister
Użytkownik
Topic author

CO TO Jest???

Unread post by Adrian1pro » 4 years ago

Siemanko wariaty Chciałbym się dowiedzieć czy ten skun to nie jest czasami ten fake sqn. Jakby jeszcze ktoś mi rozjaśnił czy ten drugi temat to jest 4mmc czy jakies inne kryształki.
Jeśli chodzi o fazę z kryształków to to miałem taki zamęt w glowie i tak nie wydupcal tylko eufo siadało
Dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi 😄
ZDJĘCIA W ZAŁĄCZNIKU DODAŁEM!
Attachments
IMG_20200316_222024.jpg
IMG_20200316_222024.jpg (2.75 MiB)
IMG_20200319_034153.jpg
IMG_20200319_034153.jpg (2.88 MiB)
IMG_20200319_034236.jpg
IMG_20200319_034236.jpg (2.61 MiB)
IMG_20200319_034126.jpg
IMG_20200319_034126.jpg (2.76 MiB)
IMG_20200319_034133.jpg
IMG_20200319_034133.jpg (2.85 MiB)

Status:
Anonim53
Newbie

CO TO Jest???

Unread post by Anonim53 » 4 years ago

Jak na moje to daje sqn, albo coś przegnitego wystarczy powąchać, a kryształ to 4 ale cmc

Status:
Adrian1pro
Blister
Użytkownik
Topic author

CO TO Jest???

Coś tam pachniało ale sam nie wiem co to niby normalnie ale jakoś tak słabo strasznie. Pytam bo coraz częściej się pojawiaja właśnie u nas na rewirku takie specyfiki xd

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

CO TO Jest???

Unread post by Smith » 4 years ago

Słabej jakości outdoor, ewentualnie sieja. Co do krysztalu to może być po prostu wszystko.

Status:
OpetanyDzizas
Ssak
Newbie

CO TO Jest???

Unread post by OpetanyDzizas » 4 years ago

Kryształ 3 albo 4.

Status:
Kamilwajha
Dopaminator
Newbie

CO TO Jest???

Unread post by Kamilwajha » 4 years ago

Adrian1pro, mordo to kiepska piwniczanka. Natura od kiepskiego growera.
A to drugie to typowe 4cmc
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.

Status:
OpetanyDzizas
Ssak
Newbie

CO TO Jest???

Kamilwajha, takie samo "typowe 4cmc" dostaniesz jak kupić 3cmc

Status:
Kamilwajha
Dopaminator
Newbie

CO TO Jest???

Unread post by Kamilwajha » 4 years ago

Czemu cie zdegradowali?OpetanyDzizas,
No wlasnie wyglad to jak 3cmc ale opis dzialania jak 4cmc. Po wygladzie nie ma sie co sugerowac
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.

Status:
OpetanyDzizas
Ssak
Newbie

CO TO Jest???

Kamilwajha, nie zdegradowali a założyłem nowe konto i czekam aż Administracja (o ile mi da) usera.

Status:
Adrian1pro
Blister
Użytkownik
Topic author

CO TO Jest???

Po tym szybkim to taka dziwna faza w sumie była. Niby speed niby eufo a w sumie to jedno wielkie zamieszanie w bani tylko. Na zwale to miałem nawet jakieś dziwne zmiany widzenia a zjadłem ponag gieta przez noc. A zwala to 2dni mnie trzymała i to taka chamska 😑. Jeśli chodzi o coś z tych shopów na dobrego speeda żeby poprostu wywalił z kapci to co najlepsze polecacie? Czy ten fake sqn przejdzie jako normalny czy możecie jakos porównać?

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Politoksykofil

CO TO Jest???

Unread post by NieZwyczajnie » 4 years ago

Adrian1pro wrote:
4 years ago
Siemanko wariaty Chciałbym się dowiedzieć czy ten skun to nie jest czasami ten fake sqn.
Wygląda jak chujowo wyhodowana sativa, więc po samym wyglądzie trudno określić czy sqn czy fake sqn. Rozpoznawanie po zapachu też raczej odpada, bo tak czy siak, to pozostaje konopia, pytanie tylko czy czymś nasączona czy czysta. Jak chcesz to palić, to zaczynaj od malutkiej ilości i obserwuj czy efekty zgadzają się z prawdziwą trawą.
Adrian1pro wrote:
4 years ago
to jest 4mmc czy jakies inne kryształki
To na pewno nie 4-MMC, chyba że ktoś ci to na zlecenie gotował. 4-MMC na ulicach nie lata od dawna i nie łódź się że to to. Najbliżej do 4-MMC ma 3-MMC, ale to też raczej nie to, bo na zdjęciach widać ładny kryształ, a trójka może tworzyć taki, ale też raczej w Polsce na ulicy stanowi on rarytas i jeśli ktoś by miał ci go faktycznie sprzedać, to na pewno by ci zagrał zawyżoną cenę.
Adrian1pro wrote:
4 years ago
Niby speed niby eufo a w sumie to jedno wielkie zamieszanie w bani tylko.
Takie efekty to raczej CMC.
Adrian1pro wrote:
4 years ago
coś z tych shopów na dobrego speeda żeby poprostu wywalił z kapci to co najlepsze polecacie?
Z obecnie dostępnych, HEX-EN robi chyba najlepszą robotę. Osobiście polubiłem sort od Synthetics. Wywala z kapci tego możesz być pewien.
Adrian1pro wrote:
4 years ago
Czy ten fake sqn przejdzie jako normalny czy możecie jakos porównać?
Myślę że każdy kto palił prawdziwą trawę, odróżni ją po efektach od typowej maczanki. Trawę możesz jarać cały dzień i jest fajnie. Maczanka po którejś lufce zamienia w pierdolonego zombie. A z doświadczenia dodam że maczanki robią niespodzianki, bo zdarzało mi się że, paląc cały czas ten sam towar z tego samego wora, paliłem po kilka razy i za każdym razem działało godzinę, aż tu któregoś razu palę lufkę i odlatuję na 16 godzin. Także z tym stuffem radzę ostrożnie.