Co to za substancja?

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
KapitanBomba
Ssak
Newbie
Topic author

Co to za substancja?

Unread post by KapitanBomba » 3 years ago

Wiem że to pytanie jest trochę nie na miejscu, gdyż ciężko jest w teorii wytypować substancję, a dokładnie to co może się w niej znajdować. Ale może ktoś w przybliżeniu podpowie czy to może być to co deklaruje diler.

Według niego podobno jest to mefedron. Substancja to szary proszek. Dosłownie proch z nielicznymi małymi grudkami. Zapach ledwo wyczuwalny ale coś tam czuć.

To tyle. Wiem, bardzo skąpo. Ale może ktoś spotkał się już z czymś podobnym i będzie potrafił podpowiedzieć koło czego to można postawić.

Z góry dzięki.

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Co to za substancja?

Unread post by Gandalf » 3 years ago

KapitanBomba, To może być dosłownie wszystko - krystalizacja i kolor, to wizja chemika i tyle.
Amfetamina na przykład może być nawet zielona, jak się barwników użyje i półproduktów.
Może mocniejszy przykład, ale chyba rozumiesz o co mi chodzi.
Najlepiej kup sobie testy SIN i przebadaj.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
lek_na_syfa
Psychonauta
Newbie

Co to za substancja?

Unread post by lek_na_syfa » 3 years ago

żebyś chociaż sprróbował i podał działanie. tak to może być nawet gips budowlany - opis pasuje perfekcyjnie ; )

Status:
Bruce
Dopaminator
Użytkownik

Co to za substancja?

Unread post by Bruce » 3 years ago

KapitanBomba wrote:
3 years ago
ciężko jest w teorii wytypować substancję
Twój opis pasuje to wielu odczynników. Równie dobrze to może być wszystko lub nic.

Status:
Ghooxy
Blister
Newbie

Co to za substancja?

Unread post by Ghooxy » 3 years ago

chyba jestem w posiadaniu owego specyfiku w tym momencie napisz pw