Latest post of the previous page:
Coś tam poznikało, ale nie na tyle, by jakoś specjalnie panikować.Collective ban on research chemicals in the Netherlands
Collective ban on research chemicals in the Netherlands
Dokładnie może być chwilowa padaka, ale na bank nikt nie zrezygnuje z takich pieniędzy. Zaraz powinno wszystko wrócić do normy pozdrowienia dla Alfiarzy ;D
Dokładnie i na pewno nowe laby się pojawią.
O ile już ich nie ma bo to w pytonga duży rynek i raczej nikt nie odpuści.
Na pewno są bo przecież Vendor skądś ma przecież towar
Według mnie to nie ma się czego obawiać. W końcu to pójdzie w tą stronę że w clearnecie będzie można kupić nie tylko rcki ale i klasykę patrząc na to co się dzieję, takie jest moje zdanie
Klasyki u V Teraz to jeden chuj jak wszystko raczej nielegal.
Tylko przypał za klasyki zdecydowanie większy
Klasyka to chyba 10 lat, a NSP to 3 lata. W warunkach R mogą pewnie dojebać więcej.
Z tym że niezapominajcie o tym że klasyka to już również bardzo dużo RC. Np 4cmc jest traktowane tak samo jak metamfetamina więc komu to robi różnice?
Myślicie że bd dostępna alfa w większych ilościach jeszcze ?bo niby jest ale to jak sobie cenę podwyższyli to lekki dramat ,miejmy nadzieję że niedługo wyskoczy jakiś vendor z nowym asortymentem
krajowY on, tylko teraz zmniejszyli do drastycznych małych ilości ?ma jakiś lab jeszcze żeby zrobić fajne zamówienie duże?pozdrawiam cię koleszko ,ile mogłem to się zabezpieczyłem ale kiedyś to się skończy a chciał bym się jeszcze zabezpieczyć
Niestety wszystko idzie w górę, nawet jak idziesz po chleb to musisz wydać koło 7-8zł, gdzie kilka lat temu spokojnie za 4zł kupiłeś.
a ktoś się tam bardziej oriętuje jak ten ban ma się do syntetcznych canna? One też będą scięte? ;/ Bo niby kiedyś coś widziałem że też podlegają pod tego bana, ale odpukać jak narazie niby idzie gdzie niegdzie aktywne nadal dostać, i nie wiem czy robić jaieś większe zapasy czy raczej bez sęsu bo będzie