Latest post of the previous page:
predatorRC, zamówienie dotarło,ale chyba dostałem całkiem co innego odezwij się na @CONTACT WITH THE STORE Predator-rc
Shop Profile: predatorRC
CONTACT WITH THE STORE Predator-rc
kiedyś zamawiałem z preda i było wszystko git, tylko że się czeka czasem +7 dni g no i oczywiście gratisy przy zamówieniu za 500zł 3g różnych pysznosći

Miał ktoś kontakt ze sklepem? Od tygodnia cisza w odpowiedzi, a do tego puscilem zam. ale nie dostałem w odpowiedzi emaila zwrotnego ze szczegółami... (używam skrzynki protonmail)

Szczupak123, zawsze wszystko było spoko, nawet w razie wtopy ale teraz coś się chyba wydarzyło...
do momentu wysłania kasy wszystko szybko i sprawnie - a od tamtego momentu cisza jak nigdy. Tyle w temacie.
Adrixon, 4F-ADB i 5-CL-ADB-A
Oba w kolorze jasno żółtym i bardzo sypkie
Nie rozpuszczają się w ogóle, a przy próbie palenia prochu zero odczuć
Nie wiem o co chodzi, nigdy tak jeszcze nie miałam
predatorRC, nie odpowiada
Oba w kolorze jasno żółtym i bardzo sypkie
Nie rozpuszczają się w ogóle, a przy próbie palenia prochu zero odczuć
Nie wiem o co chodzi, nigdy tak jeszcze nie miałam
predatorRC, nie odpowiada
Szczupak123, Ale to za co płaciłem było nieporównywalnie lepszej jakości i mocy. Ja już zamawiałem tu u kilku innych vendorow i była kupa dwa razy naciskiem się tak że już myślałem żeby to do kibla spuścić bo nie było żadnego działania, naszczescie jakoś z tego wyszedłem a ilości małe nie były. Więc wolę się czasem trochę postresowac i dostać. Niż dostać szybko gówno które najlepiej czuje się w sedesie...
a co zamowiles, widze ze praeda od Tygodnia nie ma na forum a za ponad tauzena zamowienie zrobilem wlasnie

Zobaczymy co z tego wyjdzie... mam nadzieje ze jakis urlopkik jedynie im wypadl a nie cos sie stalo i w tym tyg cos ruszy a moze po niedzieli... na czasie mi nie zalezy, a na tym zeby to bylo i dolecialo
Donald_Tusk, zamówiłem kanna dogadaliśmy się na 50g dostałem 30 i to całkiem innego jakie zamawiałem.
Added in 53 seconds:
Anonano, no to się dołączę do was to już ma ponad 3 tauzeny
,u mnie też za ponad tauzen
Added in 53 seconds:
Anonano, no to się dołączę do was to już ma ponad 3 tauzeny