Latest post of the previous page:
Ja wziąłem 5 na spróbowanie tego pomarańczowego czegoś. Zobaczymy co to wyjdzie z tego.CONTACT WITH THE STORE Predator-rc
Shop Profile: predatorRC
CONTACT WITH THE STORE Predator-rc
Alphapvp1992, tego 7a19 ktoś tu pisał że to aktywne ale nie polecam,miałem tego 25g i znalazło się w kiblu zero rozpuszczenia i wogole dziwne te kanna było jak kamien,jak zostawiłem przy oknie na noc żeby wywietrzalo to rana taka skala że mogłem komuś szybę wybić w aucie.
Hmmm. To może zamienię, póki zamówienie jeszcze nie wysłane. Bo predziu ma 3 kanny. Jakiekolwiek w ogóle jest aktywne?
Dodano po 54 sekundach:
Baki,
Dodano po 2 minutach 48 sekundach:
Rapanu1, Pietjackck,
[email protected]
To mejl na ktory trzeba pisać ale chwilowo awariia.
Dodano po 54 sekundach:
Baki,
Dodano po 2 minutach 48 sekundach:
Rapanu1, Pietjackck,
[email protected]
To mejl na ktory trzeba pisać ale chwilowo awariia.
kocham CIepredatorRC wrote: ↑3 years agoTak, chwilowo awaria sklepu - pracujemy nad tym i mamy nadzieję, że dzisiaj jutro strona wstanie![]()
![]()
I always tell the truth. Even when I lie. 

Alphapvp1992, no właśnie a jakie te kanna? Bo strona off.
Dodano po 8 minutach 44 sekundach:
predatorRC, magik dawaj odpalają stronę bo chce te kanna zobaczyć.
Dodano po 8 minutach 44 sekundach:
predatorRC, magik dawaj odpalają stronę bo chce te kanna zobaczyć.
Bonjour je souhaiterais accéder à vous depuis plusieurs mois mais dure dure

Predzio nie odpowiada, ale mam info, że (przynajmniej mój) gołąb jeszcze za granicą,, ale leci więc raczej mozna spać spokojnie

nowykasztan, z Heniem się chyba już nie zobaczysz : D
Dodano po 1 minucie 43 sekundach:
PredatorRC weź no proszę wyślij mi paczkę 3 tydzień leci... potem sobie rób tą stronę. To wygląda jak byś czegoś spróbował i cie zabrało na miecha : D bądź człowiekiem bo zaraz na odwyk chyba pojadę xD
Dodano po 33 sekundach:
predatorRC,
Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
Predziu coś czuje że gratisy będą ciężkie... XD
Za takie czekanie : D
Dodano po 1 minucie 43 sekundach:
PredatorRC weź no proszę wyślij mi paczkę 3 tydzień leci... potem sobie rób tą stronę. To wygląda jak byś czegoś spróbował i cie zabrało na miecha : D bądź człowiekiem bo zaraz na odwyk chyba pojadę xD
Dodano po 33 sekundach:
predatorRC,
Dodano po 1 minucie 11 sekundach:
Predziu coś czuje że gratisy będą ciężkie... XD
Za takie czekanie : D
Alphapvp1992, ponoć urlop mu się kończy ale coś tam wspominał że się złapiemy... 
która restauracja serwuje najlepszego kokosa w chrzanie , uwielbiam zapach skorupki i smak mleka aż gardło zaciska z zachwytu
ciesze się że jeszcze dobrzy kucharze istanieją
oczywiście pan pe licze na to że zapisał ten kontakt @protonmail.com jako moja nowa wizytówka klubu i będziemy w stanie coś zjeść by uczcić naszą znajomość
mam nadzieje że przypieczętuje to pan ciężkim wyrazem zaufania i słowem hells kitchen !!
byku ! tydzień na rogach siedze i nie wiem czy Ci zależy na mojej osobie
hahaha

która restauracja serwuje najlepszego kokosa w chrzanie , uwielbiam zapach skorupki i smak mleka aż gardło zaciska z zachwytu

oczywiście pan pe licze na to że zapisał ten kontakt @protonmail.com jako moja nowa wizytówka klubu i będziemy w stanie coś zjeść by uczcić naszą znajomość
mam nadzieje że przypieczętuje to pan ciężkim wyrazem zaufania i słowem hells kitchen !!

byku ! tydzień na rogach siedze i nie wiem czy Ci zależy na mojej osobie

Moje nie doleciało, czekam już miesiąc. PIsałem z 10 mejli, do p r 2 1, ale ZERO odzewu. Zajebiście jest być u was vipkiem, nie powiem. Straciłem długi weekend zabawy. Nie ma gołąbka, nie ma odzewu... Tak się bawicie???
MORDY.... CIERPLIWI CZASU NIE LICZĄ,
Kurwa trochę szacunku,
Sklep znany na cały świat oni mają ponad 1000 zamuwien na dobę plus do tego jak Napierdalacie po 3 razy dziennie,
Sklejcie dupy cierpliwie i czekajcie,
Ja czekam od * listopada i też zero odzewu a znam się z J****** już 6 lat i wszystko było zawsze Oki,
Ekipo gotuj mefedron
Kurwa trochę szacunku,
Sklep znany na cały świat oni mają ponad 1000 zamuwien na dobę plus do tego jak Napierdalacie po 3 razy dziennie,
Sklejcie dupy cierpliwie i czekajcie,
Ja czekam od * listopada i też zero odzewu a znam się z J****** już 6 lat i wszystko było zawsze Oki,
Ekipo gotuj mefedron
znów dziś do ciebie pisałem maila mógłbyś wreszcie odpisać mój mail em**it*[email protected]