CONTACT WITH THE STORE Predator-rc

Shop Profile: predatorRC

Status:
PanTomasz
Szczur
Newbie

Unread post by PanTomasz » 3 years ago

Latest post of the previous page:

Walczak wrote:
3 years ago
predatorRC, Kiedy paczki zostaną wysłane ? Mija 2 tygodnie i żadnego info od przewoźnika o jakimkolwiek ruchu z Twojej strony ?
moja normalnie ruszyła w moją stronę. Faktycznie był trochę przestój. Ale. Weźcie pod uwagę fakt.. Że strona nie działała.. Nasz kochany obcy też nie miał dostępu do niej a skoro nie miał to skąd mógł wiedzieć co komu do tego gołębia w tyłek napchać? Wysyłacie pewnie po kilka /kilkanaście maili dziennie -nic to nie daje a raczej.. Tylko pogarszacie sobie sprawę bo po pierwsze: mają tam większy burdel w wiadomościach, po drugie ja jakbym zobaczył gościa który pisze raz z fochem, raz z groźbą raz z prośbą to bym go specjalnie przyciągnął kilka dni (pokora, szacunek, cierpliwość) tego się nauczycie. To że wydajesz powiedzmy ~5-8-10tys miesięcznie na takie rzeczy nie robi z ciebie jeszcze "SCAM pełną gębą.." zwróćcie uwagę na to że predatorRC, jest już trochę na tym forum i nie znika. Na aledrogo też tak płaczeta jak listonosz nie przyjedzie za dwa dni? A jak czujecie się oszukani to polecam RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA 🤣 myślę że zainteresuje się szybko sprawą 🤪🤪👍

Status:
Are
Blister
Newbie

Unread post by Are » 3 years ago

Siemka mam pytanie nie mogę się zalogować na redaktor zapomniałem hasło jak .mam to odzyskać

Status:
TATUS23
Blister
Newbie

Unread post by TATUS23 » 3 years ago

Siema może ktoś mi powiedzieć jak mam się zalogować do sklepu bo na cebuli proszą mnie o hasło i emaila ale nie wiem co mam tam wpisać

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Pred
Topic author

Unread post by predatorRC » 3 years ago

Zamówienia wylatują na bieżąco, kilka czeka na wysyłkę z powodu tego, że był black friday/cyber monday i paki i tak wiszą w locie więc lepiej poczekać niż stresować się, że wszystkie gdzieś w eterze opóźnione :E

Maile staramy się nadgonić, ale w trakcie awarii napisaliście ich tyle, że znowu się zakopaliśmy . : :wtf:

Image
ONE AND ONLY

Status:
mariuszrybak
Sniffiarz
Newbie

Unread post by mariuszrybak » 3 years ago

PanTomasz wrote:
3 years ago
Walczak wrote:
3 years ago
predatorRC, Kiedy paczki zostaną wysłane ? Mija 2 tygodnie i żadnego info od przewoźnika o jakimkolwiek ruchu z Twojej strony ?
moja normalnie ruszyła w moją stronę. Faktycznie był trochę przestój. Ale. Weźcie pod uwagę fakt.. Że strona nie działała.. Nasz kochany obcy też nie miał dostępu do niej a skoro nie miał to skąd mógł wiedzieć co komu do tego gołębia w tyłek napchać? Wysyłacie pewnie po kilka /kilkanaście maili dziennie -nic to nie daje a raczej.. Tylko pogarszacie sobie sprawę bo po pierwsze: mają tam większy burdel w wiadomościach, po drugie ja jakbym zobaczył gościa który pisze raz z fochem, raz z groźbą raz z prośbą to bym go specjalnie przyciągnął kilka dni (pokora, szacunek, cierpliwość) tego się nauczycie. To że wydajesz powiedzmy ~5-8-10tys miesięcznie na takie rzeczy nie robi z ciebie jeszcze "SCAM pełną gębą.." zwróćcie uwagę na to że predatorRC, jest już trochę na tym forum i nie znika. Na aledrogo też tak płaczeta jak listonosz nie przyjedzie za dwa dni? A jak czujecie się oszukani to polecam RZECZNIKA PRAW KONSUMENTA 🤣 myślę że zainteresuje się szybko sprawą 🤪🤪👍
Oho matka Teresa, adwokat Predzia XD Na chuj to sie wypowiadać w czyimś imieniu?
PanTomasz wrote:
3 years ago
Wysyłacie pewnie po kilka /kilkanaście maili dziennie -nic to nie daje a raczej.. Tylko pogarszacie sobie sprawę bo po pierwsze:
Szkoda, że sam Predzio pisał, aby tak robić ;)

Wystarczy prosta odpowiedź co z gołebiem i tyle. A nie człowiek siedzi w niepewności czy wyleciało czy nie, ale rozumie, że przez ową awarie wszystko już wyleciało. A więc czekam dalej. Może tym razem rakieta doleci, a nie jak poprzednia...

Status:
Arture1
Szczur
Newbie

Unread post by Arture1 » 3 years ago

Masakra konto vip i tyle proszenia sie plus kasa utopiona pisalem o reship jakis cisza od paru dni chyba.

Status:
Nikt Wazny
Blister
Newbie

Unread post by Nikt Wazny » 3 years ago

@predatorRC Predatorek wyślij mi na priv dane do rejestracji/logowania - Jeden z pierwszych testerów jak zaczynałeś na "różowym forum" Yo.

Status:
Mr Pickle
Szczur
Newbie

Unread post by Mr Pickle » 3 years ago

jakiś gołąb gdzieś wylądował?

Status:
mrozinzky
Dyletant
Newbie

Unread post by mrozinzky » 3 years ago

Cześć, zapomniałem hasła na stronce czy jest możliwość odzyskania ? bo nie mam dostępu i nie mam jak zrobić zamówienia

Status:
Alphapvp1992
Ssak
Newbie

Unread post by Alphapvp1992 » 3 years ago

predatorRC, zajebiście fajnie paki lecą na bieżąco a ze mną, co? Specjalnie zrobiłem nowego mejla to odpisałeś jak zapytałem co z paczkami... odpisałeś żebym podał numer zamówienia. Podałem... i po podaniu Zero odzewu. Czuje się oficjalnie wyjebany ! Mam potwierdzenie przelewu. Oddaj tysiąc złoty albo wyślij w końcu paczkę... !!! Kurwa mać. Ile można czekać.!!!

Status:
+HappyPoro+
Szczur
Newbie

Unread post by +HappyPoro+ » 3 years ago

Alphapvp1992 wrote:
3 years ago
predatorRC, zajebiście fajnie paki lecą na bieżąco a ze mną, co? Specjalnie zrobiłem nowego mejla to odpisałeś jak zapytałem co z paczkami... odpisałeś żebym podał numer zamówienia. Podałem... i po podaniu Zero odzewu. Czuje się oficjalnie wyjebany ! Mam potwierdzenie przelewu. Oddaj tysiąc złoty albo wyślij w końcu paczkę... !!! Kurwa mać. Ile można czekać.!!!
Chill bro, ja od 21 dni nie wiem co z moją i nie dostałem żadnej odpowiedzi na mejla (mimo że grzecznie jeden na 4-6 dni by nie spamować). Darcie się na forum też nie da wiele, cicho siedzimy i czekamy.

Status:
Kopytko123
Dyletant
Newbie

Unread post by Kopytko123 » 3 years ago

Pred, halo, bo mejl nie odpisuje, dostałem mejl ponad tydzień temu że wysłane, ale 0 trackingu, pisałem w zamówieniu że na pickup, ale nie napisałem na jaki bo nie wiem czym teraz lata, odpisze ktoś na mejla gdzie i kiedy mogę odebrać pakę? Bo już powoli się obawiam, że wrócą pakę i będzie lipa

Status:
PanTomasz
Szczur
Newbie

Unread post by PanTomasz » 3 years ago

mariuszrybak wrote:
3 years ago
matka Teresa, adwokat Predzia XD Na chuj to sie wypowiadać w czyimś imieniu?
Na chuj wylewać swoje żale na forum? Nie pasuje to nie zamawiaj i tyle. A nie tu gorzkie żale ileż to ja kasy utopiłem u tego Predzia 🤣🤣 dramat. Łączymy się w bólu

Dodano po 3 minutach 46 sekundach:
mariuszrybak wrote:
3 years ago
Może tym razem rakieta doleci, a nie jak poprzednia...
0
Skoro poprzednia nie doleciała a nadal zamawiasz... To sorry... Coś tu jest nie tak 🤣 albo kłamiesz, albo masz zbyt dużo kasy , albo po prostu jesteś głupi. I nie musisz tu się przeżyć jak kogut. Sam sobie zrób rachunek sumienia.

Status:
Alphapvp1992
Ssak
Newbie

Unread post by Alphapvp1992 » 3 years ago

predatorRC, co z moją paczką?

Status:
Peciu
Sniffiarz
Użytkownik

Unread post by Peciu » 3 years ago

predatorRC,
Co się tam u was wyprawia?
Przez *tor* nie można wejść na stronę!
Nuta twoja to już nudzi, bo nic oprócz tej nuty tam nie idzie zrobić.!

Wiadomość moderatora

Nazywamy to siecią TOR, nie tak jak Ty nazwałeś.

Status:
Mr Pickle
Szczur
Newbie

Unread post by Mr Pickle » 3 years ago

predatorRC, daj pls jakieś halo ;)