Latest post of the previous page:
Zdaje sie, ze Pred na nazwał klientów patolą tylko powiedział, ze patole mamy w głowie, bo przy zamówieniu bez trackingu nie ma jak sprawdzić co z paką, a to dość logiczne. A co do użytych słów to nerwy kazdemu mogą puścić. Ze swojej strony miałem kontakt od V, grzecznie i kulturalnie, a teraz czekam. Wam polecam to samo. Wkurwianie się nikomu nie pomoże. Piona.CONTACT WITH THE STORE Predator-rc
Shop Profile: predatorRC
CONTACT WITH THE STORE Predator-rc
predatorRC, wyślij paczkę albo zwróć pieniądze... długo to jeszcze będzie trwać?
Dzisiaj odpowiadamy na maile - wszystkie z dzisiaj już dostały odpowiedź.Mr Pickle wrote: ↑3 years agoZdaje sie, ze Pred na nazwał klientów patolą tylko powiedział, ze patole mamy w głowie, bo przy zamówieniu bez trackingu nie ma jak sprawdzić co z paką, a to dość logiczne. A co do użytych słów to nerwy kazdemu mogą puścić. Ze swojej strony miałem kontakt od V, grzecznie i kulturalnie, a teraz czekam. Wam polecam to samo. Wkurwianie się nikomu nie pomoże. Piona.
Kto nie dostał niech napisze jeszcze raz.
No i tak dokładnie o to mi chodziło, niech się nikt nie obraża

ONE AND ONLY
Jak się zarejestrować na stronie? Bo jest tylko opcja logowania.
Musisz pisac na maila do nich z prosba o utworzenie konta
Nie uzywaja PGP... bynajmniej nigdzie nie ma o tym nawet najmniejszej wzmianki...
Ale glupie by to nie bylo wcale
predatorRC, możecie mi odpisać na e-mail,kilka już wysłałam,a odpowiedzi żadnej nie otrzymałam.
Donald_Tusk, ok, dzięki za info. Coś chyba źle skojarzyłem, że kiedyś jak u preda zamawiałem to mieli pgp na stronie, ale wtedy to nawet nie chciało mi się czytać co to jest

Swoja droga nie byloby to glupie zeby szyfrowac wszystkie maile wychodzace i przychpdzace PGP
predatorRC, napisze do ciebie emaila chciałbym dowiedziec sie jednej rzeczy podpisze sie tytule wiadomosci Dopek Assassins