Ćpuński rap wariata z psychiatryka / nowość
Siemanko pisze do was z detoksu mam nadzieje że ostatniego. Od dzieciaka jaram się rapem. Miałem wiele możliwości, ale poprostu wolałem ćpać. Złożyłem płytę, a właściwie bootleg swoich kawałków z okresu hardkorowych ciągów. Ściągajcie płyte którą umieściłem na swoim fb bo może być to ostatnia rzecz którą zrobiłem, a mam chėć podzielenia się ją z innymi. https:www.facebook.com/MLNwwa/
Bez wątpienia można uznać to za umyślny wyzwalacz, ale serio ja po prostu opisuje swoją codzienność.
Miłego ćpania. PisJoł i łooo jak Red
Bez wątpienia można uznać to za umyślny wyzwalacz, ale serio ja po prostu opisuje swoją codzienność.
Miłego ćpania. PisJoł i łooo jak Red
Wlasnie jestem na końcowce Fazy i wpadla mi ta muza i musze przyznac ze mi sie podoba. Troche na chillout po weekendzie-pomaga.Powodzenia na detoxie i wracaj cos tworzyc pozytywnego w zyciu
już wcześniej przesłuchałem,nawijka fajna różnorodne bity zapewne zapożyczone jedyne co bym mógł jeśli mogę się przyjebać to master, jeden kawałek gosniejszy od drugiego ale to jest chuj "wisienka na torcie" szkoda ze zniknąłeś z dopka moglibysmy coś ogarac wspólnie dla dkpka np. jak by co odezwij się pw:)
Golonka flaki i inne przysmaki
ja pisalem w więzieniu i nie truskul shitskul a new school bo kurwa tak, uwielbiam hajs psychiatryki i dzifki z nich
Panie policjancie wszystko o czym pisze to tylko taki żart.
- Status:
szanuje mocno, sama jestem w trakcie tworzenia płyty o zacnej nazwie ,,PARANOiA,,
każdy kawałek nagrywany pod wpływem różnych substanji
Jak coś wyjdzie pewnie tu podlinkuje, a narazie idę zapoznać się z twoją twórczością
Jak coś wyjdzie pewnie tu podlinkuje, a narazie idę zapoznać się z twoją twórczością
- Status:
pisalas to kiedys albo mam DejaVu hhekorniszon69 wrote:szanuje mocno, sama jestem w trakcie tworzenia płyty o zacnej nazwie ,,PARANOiA,,
- Status:
Bezimienny w trip raporcie którymś chyba jest zawarte xD
eeelton!! ludziska.. Wrocilem. Detox z głowy.. POZDRAWIAM WAS CIEPLO MORDY MOJE KURCZE
SPRAWDZCIE CO NAGRALEM OSTATNIO... powdzcie.. jest roznica? Jak to widzicie?
SPRAWDZCIE CO NAGRALEM OSTATNIO... powdzcie.. jest roznica? Jak to widzicie?
wokal gdyby byl gosniej bo to suabo slychac ciebie bit z basiorem zaglusza chwilami co chcesz przekazac.