Latest post of the previous page:
Pronto, w czym bo nie kumam?Currently recommended euphorics and empathogens
Currently recommended euphorics and empathogens
Cześć, jadę na wyjazd z przyjaciółką (znam ją od dziecka) na odpoczynek do spa na kilka dni. Jest ona strasznie zamknięta w sobie, po jakim specyfiku najbardziej się otworzy? 3mmc z tego co kojarzę jest mało rozmowne.
Generalnie będę miał xany(mam zaburzenia lękowe), zastanawiam się czy nie wziąć grzybów. emka odpada, przeżarty nią jestem. Jeśli chodzi o podniesienie libido - może być ale nie musi
Generalnie będę miał xany(mam zaburzenia lękowe), zastanawiam się czy nie wziąć grzybów. emka odpada, przeżarty nią jestem. Jeśli chodzi o podniesienie libido - może być ale nie musi
magicznygrzayb, edit, tróje jadłem 10 lat temu ze sklepu, nie wiem co miałem. Pamietam, że leżałem z kolegą na ziemi i czułem szczęście, może lekki ból głowy. Aronoł jak się edytuje post. Mdma odpada, przeżarty już jestem i nie czuję po tym szczęscia.
Wpadłem na pomysł miks grzyby i 3cmc.
Wpadłem na pomysł miks grzyby i 3cmc.
Miksowales wczesniej te dwa jak masz wyjazd ze znajoma to raczej nie kombinowalbym mixow tylko wzial cos sprawdzonego zeby wiochy nie zrobic
przetestowane to mam blizej nie okreslone osiedlówki, chuj wie jaki rzut jest
3mmc bedzie git zeby sie pozwierzać? czasem jest jakieś takie gówno po którym każdy chce sie przytulać i historie życia opowiada, jak myślicie, po czym będzie taki profil działania? Mdma nie nawidzę...
3mmc bedzie git zeby sie pozwierzać? czasem jest jakieś takie gówno po którym każdy chce sie przytulać i historie życia opowiada, jak myślicie, po czym będzie taki profil działania? Mdma nie nawidzę...
Ale co chcesz uzyskac? Rozkleić się i zacząć płakać nad swym losem? Przecież to bez sensu.
Pokud máte na mysli mnohomluvnost, pak vám bude domluveno.
Pozornie tak, ale co wyjdzie to wyjdzie.Champion63 wrote: ↑6 months agoAle co chcesz uzyskac? Rozkleić się i zacząć płakać nad swym losem? Przecież to bez sensu.
När det gäller det euforiska som har imponerat mest på mig är det 4CMC.