Latest post of the previous page:
Kanna największe złoCzego unikać z RC / Najbardziej szkodliwe odczynniki
Czego unikać z RC / Najbardziej szkodliwe odczynniki
ja polecam unikac
hexenu,alfy,kanna,opiatow
w ciagu i duzych ilosciach
czacha dymi
hexenu,alfy,kanna,opiatow
w ciagu i duzych ilosciach
czacha dymi
Przede wszystkim unikać długich ciągów na czymkolwiek
radzę unikać dużych ilości stimow typu NEP czy hexen oraz być może analogu mefedronu. O ile przy euforykach nie ma tego problemu bo nawet stosunkowo duże ilości nie powinny nam zaszkodzić to w przypadku stimow moze dojść do paraliżu psychicznego oraz ogólnie rozumianej nieprzyjemnej spiny.
lek_na_syfa, reakcja na zbyt duża ilość bodzcow
ignorant,reakcją na zbyt dużą lub małą ilość bodźców jest przestymulowanie. pytam, bo nawet wujek google jest bezradny wobec "paraliżu psychicznego". chyba, że jesteś jego odkrywcą : )
lek_na_syfa, myślę samodzielnie tobie też to polecam
ignorant, też mi wyczyn. każdy z ludzi to robi. czy masz na ten temat jakieś inne informacje?
nie zarzucam ci, że nie myślisz, tylko, że tworzysz swoistą "poezję". nie ma czegoś takiego jak "paraliż psychiczny". jest emocjonalny, ale nie pasuje do twoich wywodów.
nie zarzucam ci, że nie myślisz, tylko, że tworzysz swoistą "poezję". nie ma czegoś takiego jak "paraliż psychiczny". jest emocjonalny, ale nie pasuje do twoich wywodów.
lek_na_syfa, przy okazji twoich pytań pragnę oświadczyć że nie przyszedłem tutaj żeby 1. kłócić się 2. podbudowywać swoje ego 3. szukać atencji. Nawiązując do twojego pytania jeśli nie wiesz co to paraliż psychiczny zapoznaj się z twórczością Fryderyka Nietzsche bądź Aleistera Crowley.
lek_na_syfa, W sumie cieszę się że pytasz. Paraliż psychiczny wg psychiatry Antoniego Kępińskiego to druga reakcja po mimowolnych chaotycznych ruchach reakcja na silny lęk spowodowany zagrożeniem realnym bądź urojonym.
mnie najbardziej pokarał analog 4mmc, z tym że prawie 3 doby miałem wyjete z życia
4mmc analog od mefisto ?maksymilian wrote: ↑2 years agomnie najbardziej pokarał analog 4mmc, z tym że prawie 3 doby miałem wyjete z życia
Ja polecam unikac hexa i alfy
I jakis scierwo maczan tfu
Pozdrawiam
bo te analogi to potrafią być zdradzieckie mieszankimaksymilian wrote: ↑2 years agomnie najbardziej pokarał analog 4mmc, z tym że prawie 3 doby miałem wyjete z życia
Solid State Society