Latest post of the previous page:
DonfoxLądowało się i po więcej niż 100mg w paro miesięcznym ciągu.
Ale na pierwszy raz to stanowczo za dużo.
No to oczywiste ale to w ciągu a w szczególności ze to pvp a nie phip, szkoda ze to nie php w tedy zobaczyłby demonyTrutka BDZ wrote: ↑2 years agoDonfox
Lądowało się i po więcej niż 100mg w paro miesięcznym ciągu.
Donfox wrote: ↑2 years agoNo to oczywiste ale to w ciągu a w szczególności ze to pvp a nie phip, szkoda ze to nie php w tedy zobaczyłby demonyTrutka BDZ wrote: ↑2 years agoDonfox
Lądowało się i po więcej niż 100mg w paro miesięcznym ciągu.
U mnie szły vapo z 100 mg
Z ringa do dabow do dopiero demony są
szczerze spytam: po co to zrobiłeś?Trutka BDZ wrote: ↑2 years agoA najwięcej to 2 łyżeczki do cukry alfy wsypałem do szklanki z sokiem pomarańczowym mogło tam być z 3g +/- i wypiłem tego połowę.
i po co robic sobie takie kukuTrutka BDZ wrote: ↑2 years agoDefiance
A najwięcej to 2 łyżeczki do cukry alfy wsypałem do szklanki z sokiem pomarańczowym mogło tam być z 3g +/- i wypiłem tego połowę.
Z 10h czułem się jak materia przenikająca przez kilka wszechświatów jednocześnie . Nie wiedziałem jak mam stać, siedzieć by to robić prosto..... Nie potrafię tego opisać ale coś przerażającego to było momentami....
no tak - może już byś tutaj z nami nie gaworzył. BTW i tak mi się twoja opowieść o półtoraku w soku kupy nie trzyma.
Jak się tego nie umie używać to zdecydowanie lepiejTrutka BDZ wrote: ↑2 years agoByło minęło i dobrze, że tego nie ma a przynajmniej ja niemam do tego dostępu .
Jeśli uważasz,że te wspomnienie Trutka BDZ może być ściemą, to Ci powiem ,że mało jeszcze widziałeś...
Takie samo pytanie sam sobie mógłbym kiedyś zadać.
This post has high reputation.