Latest post of the previous page:
Ja mam teraz diazepam od chemcentrum i mi pasuje ten benzo ale wielkim specem nie jestem kolejny raz chyba xany wypróbuje bo clona już znamDiazepam
Diazepam
Tak relanium jest jednym z najsłabszych ale ma długi czas półtrwaniam3xir wrote: ↑2 years agoNo ogólnie to jest chyba najsłabsze benzo ze wszystkich, dobre na poczatekOnly Perfect wrote: ↑2 years agoNajsłabsze benzo z tych, które znam. Przy ograniczonym budżecie pieniądze lepiej wydać inaczej.
Diazepam
Przecież diazepam jest niczym morfina wśród opio - złotym środkiem, do którego porównywane są inne leki z tej grupy, poza tym ma najbardziej zrównoważony profil działania ze wszystkich benzo, pomijając jego potencjalnie niską moc działania. Jest przepisywany zarówno na odstawkę silniejszych benzodiazepin (na równi, a nawet rzadziej, niż klorazepan), jak i na zaburzenia przeciwlękowe, spastyczność mięśni, czy krótkotrwałe leczenie bezsenności. Gdybym nie posiadał gigantycznej tolerancji na benzo, rzuciłbym klony, alprę czy lorazepam na rzecz diazepamu, bez większego zastanowienia. No i czasem pozwoliłbym sobie na nitrazepam, bo to też perełka.malyksiaze wrote: ↑2 years agoDokladnie lekarze przypisują to w duzych ilosciach zmniejszając dawkę jak ktoś chce benzo odstawić bo jest wjebany...
Diazepam
Po małym (48h) ale dość intensywnym (łączna zażyta ilość) ciągu na a-pihp, ile rolek można BEZPIECZNIE zarzucić (proszę o podanie dawki w mg), żeby ryzyko działań niepożądanych (w tym depresji oddechowej!!!) było jak najmniejsze, a jednocześnie o zlikwidować lub przynajmniej wydatnie zminimalizować bardzo negatywne efekty po alfie (fizyczne i psychiczne)? Ważna informacja! ZEROWA tolerancja na benzo; dotąd takowe substancje NIGDY nie były stosowane.
PS Proszę pisać wyłącznie o diazepamie, gdyż tylko to apteczne benzo mam na stanie, a biorąc pod uwagę okazjonalność wykonywanych testów (nadrabia to ich intensywność, niestety), brak planów na zakup innego - w ten sposób minimalizuję również tragiczne w skutkach "wjebanie się" w benzodiazepiny, o którym co i rusz można przeczytać również na tym forum.
Z góry dzięki za podpowiedź
PS Proszę pisać wyłącznie o diazepamie, gdyż tylko to apteczne benzo mam na stanie, a biorąc pod uwagę okazjonalność wykonywanych testów (nadrabia to ich intensywność, niestety), brak planów na zakup innego - w ten sposób minimalizuję również tragiczne w skutkach "wjebanie się" w benzodiazepiny, o którym co i rusz można przeczytać również na tym forum.
Z góry dzięki za podpowiedź
Diazepam
Bezpieczne dawkowanie w celach medycznych to od 2mg do 20mg 3x na dobę. Ale w twoim przypadku ciężko się odnieść. Metodą prób i błędów możesz zacząć od 5mg/10mg, ale nie zwiększać jak efektu nie odczujesz. Na mega zwały i złe samopoczucie nie przekraczałabym 10mg na raz - o ile to w ogóle konieczne. Zwałę po maratonie lepiej przecierpieć.
Diazepam
co do benzo wszelkiego rodzaju to zdecydowanie odradzam laczyc z alkoholem. Mozna zejsc, kolega tak w pomieszczeniu obok odszedl gdy zasnal... ja nie mowie, nie raz laczylem, zyje ale co naodpierdalalem na nieswiadomce to do dzis sie dowiaduje.
Jak dla mnie to za drogo na sklepach rc kupowac benzo. xanax.... kupuje alprazolam z apteki po 23zl 30szzt 1 mg dla przykladu. kupowalem w proszku z rc kiedys i calkiem nie zle z cena ale nie potrafilem sobie dawkowac z umiarem, tabletki latwiej.
alpra dziala ale z opoznieniem i zmula next day. clony to lubie bo pod jezyk i szybko wchodza, sympatyczne sa. Rolki sa swietne, niby tez z opoznieniem ale to jak dlugo sie utrzymuja i nawarstwiaja na siebie codzienne dawki jest piekne po kilku dniach i bardziej stabilnie niz mocniejsze benzo. znam jeszcze kilka ale za malo zeby sie wypowiedziec.
Jak dla mnie to za drogo na sklepach rc kupowac benzo. xanax.... kupuje alprazolam z apteki po 23zl 30szzt 1 mg dla przykladu. kupowalem w proszku z rc kiedys i calkiem nie zle z cena ale nie potrafilem sobie dawkowac z umiarem, tabletki latwiej.
alpra dziala ale z opoznieniem i zmula next day. clony to lubie bo pod jezyk i szybko wchodza, sympatyczne sa. Rolki sa swietne, niby tez z opoznieniem ale to jak dlugo sie utrzymuja i nawarstwiaja na siebie codzienne dawki jest piekne po kilku dniach i bardziej stabilnie niz mocniejsze benzo. znam jeszcze kilka ale za malo zeby sie wypowiedziec.