Dlaczego na mnie nie dziala?

Questions and answers related to research chemicals.
Status:
PsiNka
Szczur
Newbie
Topic author

Unread post by PsiNka » 3 years ago

Poleciałem dzis z ziomkami kryształ i piguły, i oni są zrobieni na cacy a ja sie czuje jakiś nijaki, w ogóle nic mnie nie porobiło. Od czego to jest zależne?
Nie przyjmuje juz zadnych leków, ostatni raz tydzien temu kryształ.
No ale zeby pigula nie porobila jak powinna? O co tu chodzi

Status:
PsiNka
Szczur
Newbie
Topic author

Odpowie ktos? :E

Status:
Smith
Wściekły wąż
Newbie

Unread post by Smith » 3 years ago

PsiNka, rozjebales sobie gospodarkę serotoninową. Jak mi się tak zdarzyło to euforykow nie tykałem 2 lata i dopiero po tym czasie wróciło wszystko do normy
Through sin and self destruction I stumble home, never alone

Status:
PsiNka
Szczur
Newbie
Topic author

Smith,
Ehhhhhh to zle wieści:(((

Status:
Anonim67
Newbie

Unread post by Anonim67 » 3 years ago

Koledzy ci wkręcili że to piguła a dali ci pewnie cukierka z cukru pudru :D ja kiedyś walnąłem pigułe to po paru godzinach dopiero zadziałała. Ale możliwe że tak jak mówi Smith, masz rozjebaną gospodarkę serotoninową

Status:
beeniepatu
Odkurzacz
Newbie

Unread post by beeniepatu » 3 years ago

PsiNka, Po pierwsze, skad wiesz, ze to piksa nie zadzialala tylko krysztal przykryl Ci faze - z osobniczych wzgledow?
Po drugie, co to mial byc za krysztal i jaka piksa
Po trzecie, na dwoje babka wrozyla. Moze byc jak mowi Smith, moze byc jak mowi Bulioni
Po czwarte, mogles byc na ten wlasnie moment, na deficycie neuroprzekaznikow, ktorych pod dostatkiem mieli Twoi zadowoleni kompani
Po piate, nie miksuj krysztalu i piksy, chyba, ze robisz test na potwierdzenie substancji aktywnej - zarowno w krysztale jak i w piksie. Moga to byc takie dwie, co sie nawzajem bardzo nie lubia i zaczyna sie wojna
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Unread post by Boss » 3 years ago

Dobra pixa musi zadziałać słabiej ale musi posmyrac. Znam przypadki że były ba rynku pixy nie aktywne może taką dostałeś? Dziwne to trochę , może tolerancja już wyrobiona za mocno? ;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
insanemaid
Zaklinacz węży
insanemaid

Unread post by insanemaid » 3 years ago

Mogą być różne powody,może być tolerka,może być że euforyki nie działają jak powinny i zalecam długą przerwę,i przede wszystkim nie mieszać kryształu z piguła albo krysztal albo piguła,przerwa przedewszystkim witaminy i coś na serotoninę jakiś suplement

Status:
szerszen
Sniffiarz
Newbie

Unread post by szerszen » 3 years ago

Może za bardzo często ćpasz ziomek?

Status:
Adameq6999
Sniffiarz
Newbie

Unread post by Adameq6999 » 3 years ago

5-htp 100mg, 3 dni przed snem przed ćpaniem, w dzień ćpania jak chcesz to se zjedz przed, ale lepiej nie bo powstaje duże ryzyko zespołu serotoninowego, i 100mg przed snem po cpaniu, 4tyg detoksu robisz test, jak dalej nie klepnie to zależy co zarles tak jak Smith mówi, może nawet 2 lata będą ci potrzebne.
Ja osobiście uważam że dostałeś nie aktywny sort,
Podam ci przykład, znam szczura który 2 lata temu zjadł 50 piguł tekashi 260mg w ciągu tygodnia,
Ten szczur jest poryty, jesteś w stanie mu powiedzieć że żyjemy w Niemczech on będzie pytał na jakiej ulicy,
Ale jak zje jedną pixe, to i tak go klepie tyle że nie w strone eufori tylko w strone rozjebania i nie ogarniania
Bez eufori,

Status:
PsiNka
Szczur
Newbie
Topic author

Dzieki za odpowiedzi, przy czytaniu niektorych się aż roześmialem :E mysle ze to był deficyt neuroprzekaźników jak powiedział beenie, z farcikiem;)