Do you have any good recipe for fake hash base?
Ktoś mógłby mi pomyć stworzyć dobry przepis na faje hash tylko taki żeby nie płyną. Koleszka mi robi ale sie topi bardzo.
lysek198383 ale co na podklad?
gotowy podklad to sypiesz kanna do mikrofali nagrzewasz i laczysz gniotac
gotowy podklad to sypiesz kanna do mikrofali nagrzewasz i laczysz gniotac
Chłopaki robia jakas kawa wosk pszczeli orzeszki kola pokrzywa i takie tam właśnie nie znam tych składników w proporcjach a u mnie w mieście jest dobra flota na tym. I no i koleś robi taki lipny bo płynie im po szkle.
Dodano 31 sty 2018, o 10:51
5f-ABD podobno najlepszy a mix z czym i jakiś pomysl na podbicie 5f abd
Dodano 31 sty 2018, o 10:51
5f-ABD podobno najlepszy a mix z czym i jakiś pomysl na podbicie 5f abd
lysek198383 pisałeś mi pw żebym tu zajrzał, ale raczej niestety nie pomogę bo nie mam pojecia jak robić taki podkład od zera. Na pewno idzie wyczuć że są tam jakieś zmiażdżone zioła i w niektórych aromat kawy ale jak to zrobić nie mam pojęcia.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
lysek198383 to kup po prostu gotowy podkład z kanna jest u paru sklepów, też za duzo nie zapłacisz a jakością na pewno wygrasz. Po co samemu się w leśniczego bawić jak za grosze wszystko dostępne
lysek198383 szczerze przy 5kg różnica 1200zł przy zarobku kilka tysięcy procent to nic, ja na twoim miejscu też bym sie nie bawił bo i nie wiadomo co wyjdzie tylko kupił porządny podkład taki jak ma być i miał gwarancje że to sie przyjmie. Z resztą zanim zrobisz sam to już byś dawno kupił i odrobił te 1200
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
lysek198383 ziomek wyzej ci dobrze mowi nie przechytrzaj pare stówek... Poza tym pewnie oprócz wiedzy jak to zrobić i produktow potrzeba jakiejś prasy żeby to wszystko ścisnac i uformować jakby to było takie proste to by każdy sam robil i sklepy by umarły.
lolek20 Hennessy iomki juz to ogarnolem to łatwiejsze niż maczanka.
Dodano 4 lut 2018, o 12:24
Umnie tez maja trafinego hexena i ja wjeżdżam z tym od lab24 bo konkurencja ma chujnie
Dodano 4 lut 2018, o 12:24
Umnie tez maja trafinego hexena i ja wjeżdżam z tym od lab24 bo konkurencja ma chujnie
lysek198383 to jak ogarnąłes ziomku to napisz poradnik jak na pewno innym sie przyda.
lysek198383 wszystko jest proste, jak się to pojmie. Nie rozumiesz o co chodzi, my staramy ci się pomóc a ty nawet nie jesteś w stanie po rozwiązaniu sprawy opisać w jaki sposób ci sie udało, aby wiedza została dla innych. Co nam z pw jak dostanie je tylko 1 osoba a zainteresowanych może być wielu? Dołóż swoją cegielke i opisz tutaj jak to zrobiłeś niech wiedza zostanie dla innych.
lysek198383 elegancko daj znac jak zrobisz poradnik chetnie się doedukuje