Do you play Video Games? Discussion about PC and Consoles
Hej gracie w jakies gry na PC? albo posiadacie konsole, nie wazne czy to xbox czy ps. Nie chodzi tu o shit sztorm, na temat ktora konsolka lepsza.
Temat zalozylem w celach dyskusyjnych a takze integracyjnych bo moze znajdzie sie ktos kto gra w to co ty, albo planuje.
Wiec zaczne w polsce posiadam mocnego PC do gier ale nie chcialem go tluc przez pol europy wiec korzystam z uslugi strimingowerj od NVIDII ale gram tak naprawde tylko w Rusta ze wspolokatorem...
Cala magie odkrylem po zakupie PS4, nie ma nic lepszego na ten moment niz powrót z pracy, pomoc w obowiazkach mojej babie i pogranie w w wolnej chwilii w Dooma, czy GTA V chociaz od wczoraj ostro z wspolokatorem zagrywam sie w Call of Duty Cold War na trybie zombie. Jesli ktos chetny pograc w cos na plejce albo Rusta to smialo. jesli chodzi o PS4 mam abonament psn premium wiec wszystkie gry z tego pakietu sa w teorii do ogarnia
Temat zalozylem w celach dyskusyjnych a takze integracyjnych bo moze znajdzie sie ktos kto gra w to co ty, albo planuje.
Wiec zaczne w polsce posiadam mocnego PC do gier ale nie chcialem go tluc przez pol europy wiec korzystam z uslugi strimingowerj od NVIDII ale gram tak naprawde tylko w Rusta ze wspolokatorem...
Cala magie odkrylem po zakupie PS4, nie ma nic lepszego na ten moment niz powrót z pracy, pomoc w obowiazkach mojej babie i pogranie w w wolnej chwilii w Dooma, czy GTA V chociaz od wczoraj ostro z wspolokatorem zagrywam sie w Call of Duty Cold War na trybie zombie. Jesli ktos chetny pograc w cos na plejce albo Rusta to smialo. jesli chodzi o PS4 mam abonament psn premium wiec wszystkie gry z tego pakietu sa w teorii do ogarnia
Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr
pzdr
Grim Dawn - teraz i zawsze i na wieki wieków, amen. Diablo, Path of Exile, czy inne arpg mogą mu pięty lizać.
imo PoE jest spoko, ponad 700 godzin w to przejebalem
Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr
pzdr
Nie jest zły, sam trochę godzin w niego przegrałem, ale do d3 jak i PoE potrzebne jest stałe połączenie internetowe, przez co mogą być opóźnienia w sterowaniu, rozłączenia i nie można sobie w nie pograć kiedy i gdzie się chce co jest największym minusem. Diablo 4 też ma być online-only. Kicha, inaczej bym kupił.
Ja to Mobile Legends na tel lub kurnik w tysiąca, w pana
I czasami jakiś ots w Tibii
I czasami jakiś ots w Tibii
gta 5 rp od poltora roku pykam Polecam jak znajdzie sie odpowiedni serwer pod swoje wymagania no to tryb RP wymiata
a dokladnie FIVEM
a dokladnie FIVEM
Ja grywałem na PC tylko i wyłącznie w Diablo 3 oraz Call Of Duty: Warzone. Ale z dniem jak zakupiłem ps5 to zacząłem grać nałogowo w COD: Warzone oraz inne części.
Jak ktoś posiada PS4/5 to polecam wg mnie grę nie do przejścia: Returnal.
A tak to grywałem kiedyś w Metin2(Monastyr) ale to lata temu.
Jak ktoś posiada PS4/5 to polecam wg mnie grę nie do przejścia: Returnal.
A tak to grywałem kiedyś w Metin2(Monastyr) ale to lata temu.
" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "
Od +- 16 miesięcy czysty.
Chętnie doradzę, pomogę.
Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "
Od +- 16 miesięcy czysty.
Chętnie doradzę, pomogę.
Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.