Doc hcl powder Predator-rc - opinions, reviews, effects, description
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o DOC HCL POWDER ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about DOC HCL POWDER from Predator-rc
1-(4-chloro-2,5-dimethoxy-phenyl)propan-2-amine HCl
Numer katalogowy: RC0041
CENNIK
0.1g 30PLN
0.25g 70PLN
0.5g 130PLN
1g+ 250PLN
1-(4-chloro-2,5-dimethoxy-phenyl)propan-2-amine HCl
Numer katalogowy: RC0041
CENNIK
0.1g 30PLN
0.25g 70PLN
0.5g 130PLN
1g+ 250PLN
- Attachments
-
- DOC2DACS.svg.png (32.38 KiB)
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
brał to ktoś w takiej postaci? jak to wychodzi na blotterach potem ?
jak to nanieść?
jak to nanieść?
Te samo pytanie , podbije temat bo zaginoł w meandrach ilości postów
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Może spirytus albo aceton tak jak maczanki sie robi? Nie mam pojęcia...
To ze spirytusem moze zadzialac ale radze uwazac z tym bo mocne
Podobny wzór do 2C-[x] , miał ktoś to? Działanie podobne do 2C-[x]?
Ja mam w tej chwili, nie wiem w czym to rozpuscic, czy da sie w wodzie, czy musze w spirytusie, czy musze to pic, czy nasaczyć coś czy może mogę w acetonie i na maczankę , jak ktoś coś to będe wdzięczny za info
Nie pomoge nie wiem nic.. Dawaj znac jak działa po tescie
Też jestem ciekaw, mikro dawki podobno działają mocno
- Status:
Jest to bardzo aktywna psychodeliczna fenetylamina. Działaniem trochę przypomina 2cp pod tym kątem, że bardzo mocno pobudza i tylko tyle bo zarówno cepek i doc są unikatowe. Jedzone pod koniec października 4mg na spróbowanie (wiedziałem na co się piszę, kwas nie zadziałał). Trip był przyjemny jak dla mnie mimo okrutnego bl, który u mnie objawił się telepawą z zimna. Był to trip na dworze. Wejście od 1h do 2h. U mnie peak max 2 godziny i schodzi do 2-3h afterglow. Niestety potem zostaje juz tylko intensywne pobudzenie. Dla mnie genialnie miksuje się z MJ, ale trzeba bardzo dobrze znać swój organizm i psyche bo ten miks podnosi ciśnienie bardzo (o kannaczach nie wspomnę), które i tak jest duże przy sajkofenylach. DOC jest bardzo psychodeliczny i dość euforyczny w działaniu. Tydzień temu wszamałem 5mg na podkładzie z 20mg DCK i 35mg SGT-263 (oral) i bardzo szybko się zaczęło instalować. Momentami miałem bardzo duże ciśnienie, intensywnie czułem jak skronie mi pulsują, ale wszystko było w ogarnięciu no i dyso zniwelowało znacznie bl, choć na dworze i tak mnie telepało z zimna (Nie róbcie tego jak nie znacie substancji solo i swojego ciała. Nie dodałbym kanna po tym doświadczeniu i zmniejszył ilość dysocjantu, a i tak wszamałem go o 15). O 18 przyjąłem, koło północy efekty ustały a i tak zasnąłem dopiero o 7 rano. Efekty psychodeliczne typowe dla fenyl. Wizual na całej powierzchni widzenia, psychodela i euforia. Może to nie być powiedzmy najprzyjemniejsza zabawka, zwłaszcza dla świeżaków. Trzeba być miłośnikiem takich fenyl żeby latać na nich. Ta jest wybitnie pobudzająca i aż męcząca pod koniec działania. Naprawdę polecam poszukać innych mniej spidujących np.pochodnych meskaliny, a jest ich trochę. Rozpuszczone 100mg w 100ml spirytusu. Przechowywane w lodówce. Jestem pewien że nie straci na mocy przez wiele miesięcy bo to bardzo stabilna cząsteczka. W zamrze będzie jeszcze lepiej. Dawkowanie strzykawką to najbezpieczniejsza opcja bo można dawkować nawet do 100µg. Naprawdę polecam zacząć od 1mg w celu zaznajomienia się z substancją zamiast od razu walić 4 bo to już level hard.
vislaus
Dzięki za otrzeżenia, bo przymierzam się powoli do przetestowania tego.
A prawda to, że trzyma okrutnie długo?
Słyszałem wersje, że do 20 godzin nawet? WTF?!?
Dzięki za otrzeżenia, bo przymierzam się powoli do przetestowania tego.
A prawda to, że trzyma okrutnie długo?
Słyszałem wersje, że do 20 godzin nawet? WTF?!?
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój
A po burzy spokój
- Status:
Szczerze mówiąc jak zaczynałem od 2cp to też pisali, że kilkanaście godzin a po 8-9 szedłem w kimę nawet przy dawkach koło 20mg. Tu tak samo. Wychodzi na to że mam szybki metabolizm tego typu cząsteczek co też nie zmienia faktu, że każdy ma inny organizm i znając jako tako farmakokinetykę substancji można się spodziewać dłuższego działania. Grzyby u mnie też max 3-3,5 godziny, no chyba że z rutą szamam to i 9 działają pięknie, a na większość osób 5-6 godzin solo.
Nazwa; DOC
Waga; 100mg
Wygląd; biały proch
Bardzo ciekawy wynalazek, najdłuższe działanie z jakim się spotkałem, bo około 12h. Nie da się po tym spać, warto mieć benzo jeśli musimy spać. Mocny bodyload na wejściu, wejście natomiast z opóźnieniem bo około 2h. Główny peak okoóło 6h. Jest to dość puste psajko jeśli chodzi o myślenie, homipt znacznie lepszy w tej dziedzinie. Tutaj za to bardzo tęczowo, ogromne fraktale na zamkniętych oczach.
Dawkowanie bardzo małe, mikrodawkowanie 0,5mg Dawka średnia 2mg, mocna psychodela 5mg. Nie brać więcej niż 8mg! Polecam rozpuścić w setce alko i odmierzać tak.
Waga; 100mg
Wygląd; biały proch
Bardzo ciekawy wynalazek, najdłuższe działanie z jakim się spotkałem, bo około 12h. Nie da się po tym spać, warto mieć benzo jeśli musimy spać. Mocny bodyload na wejściu, wejście natomiast z opóźnieniem bo około 2h. Główny peak okoóło 6h. Jest to dość puste psajko jeśli chodzi o myślenie, homipt znacznie lepszy w tej dziedzinie. Tutaj za to bardzo tęczowo, ogromne fraktale na zamkniętych oczach.
Dawkowanie bardzo małe, mikrodawkowanie 0,5mg Dawka średnia 2mg, mocna psychodela 5mg. Nie brać więcej niż 8mg! Polecam rozpuścić w setce alko i odmierzać tak.
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!
Napiszę tak.
Jedna osoba w szpitalu w Poznaniu ( Ostrzegałem go ,że bierze się mało nie słuchał)
Ja 72 H Jazdy 3 Doby.
Kumpel ponad 30 H.
Lokator taniec ze mną
A to wszystko 0,25 tego diabła
Nigdy nie spotkałem się z czymś podobnym.
TYLKO DLA ROZSĄDNYCH LUDZI!
Jedna osoba w szpitalu w Poznaniu ( Ostrzegałem go ,że bierze się mało nie słuchał)
Ja 72 H Jazdy 3 Doby.
Kumpel ponad 30 H.
Lokator taniec ze mną
A to wszystko 0,25 tego diabła
Nigdy nie spotkałem się z czymś podobnym.
TYLKO DLA ROZSĄDNYCH LUDZI!