Latest post of the previous page:
Również poproszę adresE**ynt*.**g
E**ynt*.**g
Jakby się komuś chciało podesłać adres żeby można było sprawdzić co tam grają to będę wdzięczny

E**ynt*.**g
Koras229, aż zajrzałem. Nie ma tam informacji, że to scam, tylko, że jakość spadła.
Jeśli dawkowanie no hexa jest niższe niż 100mg to i tak jakościowo jest lepiej niż to o wszyscy chwalą w sklepach Polskich v z NL gdzie dawkowanie często przekracza 150mg
)
Jeśli dawkowanie no hexa jest niższe niż 100mg to i tak jakościowo jest lepiej niż to o wszyscy chwalą w sklepach Polskich v z NL gdzie dawkowanie często przekracza 150mg

E**ynt*.**g
I recently ordered from them , and they are not scam . I ordered ADBB, finally something active after all the flour rice from China .
E**ynt*.**g
Wałek 100% pisałem z nim o sampla chociaż 0.5g powiedzieli ze jak zamówię to 3g mogą dac próbki dobre asy vo hehe g 20euro i chcą dać 3 gratis vos nie hallo Wałek jak chuj wspomnicie moje słowa elo ja nie ryzykuje bo mam info od 5 ludzi że to Wałek więc powodzenia a ta stronę to już widziałem że mieli przed bolkiem co miał powodzenia w wydawaniu kasy to pred czy che**as*no by mieli a skoro oni nie mają i bolek to nikt nie ma to func*** by miał czy che***oud by mieli itd nie ma nic nigdzie