Elektryczne przenosne Bongo.

Information and exchange of opinions on collectibles such as scales, pipes, bongs.
Status:
Emeryt
Narkotykacz
Chemik
Topic author

Unread post by Emeryt » 7 years ago

Ktoś coś wie na ten temat, spotkal sie z takim wynalazkiem, uzywam oraz wie gdzie najlepiej kupic?
" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "

Od +- 16 miesięcy czysty.

Chętnie doradzę, pomogę.

Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.

Status:
Warwick
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by Warwick » 7 years ago

Elektryczne przenośne bongo :) Pierwsze słyszę, ale jak znajdziesz gdzieś coś takiego to daj znać bo zaciekawiłeś mnie tym :D

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik

Unread post by tryptodyso » 7 years ago

Powiedz na jakiej zasadzie ma byc to bongo czy ma byc to duzy epet po prostu w kształcie Bonga czy tez waporyzer czy co innego :P

Dodano 15 mar 2018, o 08:24

Powiedz na jakiej zasadzie ma byc to bongo czy ma byc to duzy epet po prostu w kształcie Bonga czy tez waporyzer czy co innego :P
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
Emeryt
Narkotykacz
Chemik
Topic author

Unread post by Emeryt » 7 years ago

Bongo ktore zawsze skitrasz ale fascynujace wielkoscia. Pamietam ze w filmie"swit zywych kretynow" on mial takie male bongo ^^ przed smiercia ^^ Szukam jego modelu wlasnie ^^
" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "

Od +- 16 miesięcy czysty.

Chętnie doradzę, pomogę.

Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

Unread post by 4mmc » 7 years ago

elektryczne bongo to vaporyzator! :D
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Unread post by Gandalf » 7 years ago

Zainspirowałeś mnie tym pytaniem i zacząłem pytać wujaszka, jednakże obstawiam, że nie o piłę Ci chodziło :lol: :lol: :lol:

Image

Co do pytania:

Obstawiam, że chodziło Ci o vaporizer ;)

Osobiście polecam ''PAX 3'', bo jest moim zdaniem najlepszy i najbezpieczniejszy. :thumbup:

Sporo kosztuje, ale naprawdę godny polecenia :angel:

Zapodaję link poniżej:
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Warwick
Odkurzacz
Użytkownik

Unread post by Warwick » 7 years ago

Gandalf nie wiem jak innym ale mi się obrazek nie wyświetla. A co powiesz o tanszych vaporyzatorach ? Np taki za 400 zł ? Czy lepiej dołożyć już te kilka stów ?

Status:
Anonim
Newbie

Unread post by Anonim » 7 years ago

Warwick wrote:Gandalf nie wiem jak innym ale mi się obrazek nie wyświetla. A co powiesz o tanszych vaporyzatorach ? Np taki za 400 zł ? Czy lepiej dołożyć już te kilka stów ?
Waporyzowalem zielen z takiego nabijanego na gaz za 400+ daje rade :thumbup:

Status:
Kamyk2231
Ssak
Newbie

Unread post by Kamyk2231 » 5 years ago

Ja kiedyś naspawany rozkminiałem nad nowszą generacją bonga taką, że mogło by być obsługiwane samodzielnie tylko jedną ręką już dawno to było ale miało to działać na zasadzie, że w jakimś łatwo dostępnym miejscu na bongu przycisk a w cybuchu zamiast zwykłej siateczki to taka podpięta pod prąd, która automatycznie podpala temat :E Może kiedyś nawet to opatentuje :D

Status:
MontanaangelS
Ssak
Użytkownik

Unread post by MontanaangelS » 4 years ago

Dziwnie. Się nasza rozmowa toczy, moderatorze. Ja tutaj jestem od początku forum. Ale hasła mail zapomniałem, i do konta. Ja to w cudzysłowie podkreśliłem. Pamiętaj. Niezgoda rujnuje, prawda buduje. Myślę, że wiem o co tobie biega. Przepraszam za spam. Ale człowieka poznasz lepiej takimi podejściami. Niż liżąć tyłek. Mam nadzieję, że coś będzie z owego mojej prośby czatu.

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Unread post by Gandalf » 4 years ago

MontanaangelS, Napisałeś kilkukrotnie w kilku działach prośbę o czat.
Jeśli zapomniałeś hasła - możesz bez problemu to ogarnąć poprzez formularz kontaktowy.
Ja, gdy jeszcze nie byłem moderatorem, również zapomniałem hasła - udało się ogarnąć. ;)
Bądź u Nas, nie spamuj, trzymaj się regulaminu, a będzie dobrze. :thumbup:
Możliwe, że źle zinterpretowałem tamten post, jednakowoż odebrałem to jako nazwa firmy / marki "spod lady".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
MontanaangelS
Ssak
Użytkownik

Unread post by MontanaangelS » 4 years ago

Powiem Ci szczerze, Gandalf. Że takim postem który umieściłeś, byłem wstanie wczytać się w jego głębię. Tego jak podchodzisz do mnie i z jakim entuzjazmem mnie przywitałeś. Miło jest widzieć tego typu ludzi którzy wiedzą co robią. Nie będę tutaj znacząco podkreślał. Jeszcze raz. Miło.

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Gandalf

Unread post by Gandalf » 4 years ago

MontanaangelS, Ten post powinienem również odrzucić, ze względu na offtop - post nie dotyczy tematu, jednak postanowiłem odpowiedzieć.
Jeśli łamiesz którykolwiek punkt regulaminu - ja jestem zmuszony odpowiednio zareagować.
Nie chcę odrzucać Twojego postu i nieprzychylnie podchodzić ani do Ciebie, ani do żadnego innego użytkownika, jednak wytłumaczyłem Ci, dlaczego tamten post odrzuciłem.
Wytłumaczyłem również, że jeżeli zapomniałeś hasła do uprzedniego konta, to napisz poprzez zakładkę kontakt, którą znajdziesz pod tym linkiem - https://dopek.eu/app.php/contactadmin
Do każdego staram się podchodzić sprawiedliwie, oraz uczciwie - do Ciebie również.