English Help in identifying the substance
wzięło mnie na wspominki i poszukuję nazwy substancji która była w soli "pluton" od pingwina (upala**.eu). Był to rok 2011/2012, sól była postaci takich drobnych igiełek. Efekty sniff- poprawa samopoczucia, euforia, lekkie falowanie obrazu zwłaszcza po bokach. Zjazdu nie było tak samo jak problemów z zaśnięciem. Ktoś wie co to mogło być?
SpecialOneS, brzmi jak dobre 3mmc lub 4mmc. Spróbuj nowego 4MMC ANALOG LUX z ChemCentrum, może ta substancja da Ci taki efekt.
Od Pingwina, jeszcze jak miał sklep stacjonarny w moim mieście miałem w 2010 Uran i Uran Ultra.SpecialOneS wrote: ↑1 year agowzięło mnie na wspominki i poszukuję nazwy substancji która była w soli "pluton" od pingwina (upala**.eu). Był to rok 2011/2012, sól była postaci takich drobnych igiełek. Efekty sniff- poprawa samopoczucia, euforia, lekkie falowanie obrazu zwłaszcza po bokach. Zjazdu nie było tak samo jak problemów z zaśnięciem. Ktoś wie co to mogło być?
Były to siarczan mefedronu i wodorochlorek mefedronu.
Pluton też od niego miałem.Wprowadził to po delegalizacji Urana.Pluton to na 95% 4-MEC.
Eth-Cat to nie był.Eth-Cat to raczej taki stymulant co nie działał za fajnie.Nieco większa
dawka i człowiek poddenerwowany i cardio...
mbside,
4-MEC nie ma na rynku obecnie.Nie znalazłem nigdzie 4-MEC. W sumie mała strata, krótki żal.
To był tzw. "zamienniki" Mefedronu. Lub jak ktoś pamieta zwało się to "mefedron modyfikowany"
Koledze SpecialOneS, sposoba się napewno 4-MMC Lux od Chemcentrum.
Napewno jest 4-MMC Lux milion razy lepsze.
4-MEC nie ma na rynku obecnie.Nie znalazłem nigdzie 4-MEC. W sumie mała strata, krótki żal.
To był tzw. "zamienniki" Mefedronu. Lub jak ktoś pamieta zwało się to "mefedron modyfikowany"
Akurat ja uwielbiam 4-MEC, ostatnio kupiłem Analog 4-MMC od jednego vendora i na 100% był to właśnie 4-MEC, chociaż "pachniał" jak 4-MMC.DarkStar wrote: ↑1 year agombside,
W badaniach nie biorą udziału zwierzęta!
Not tested on animals!
Not tested on animals!
Kokaspaniel, mi się 4-MEC kojarzy tylko z delegalem mefedronu i próbą zastępowania go 'Mefedronem Modyfikowanym" Ten Modyfikowany czyli 4-MEC nie łagodziłKokaspaniel wrote: ↑1 year agoAkurat ja uwielbiam 4-MEC, ostatnio kupiłem Analog 4-MMC od jednego vendora i na 100% był to właśnie 4-MEC, chociaż "pachniał" jak 4-MMC.DarkStar wrote: ↑1 year agombside,
objawów braku 4-MMC w 2010. Czułem się po 4-MEC tylko lekko podtruty i rozczarowany
brakiem ukochnanego i związanego z Mefką stanu.
Nie kupowałem 4-MEC bo na mnie nie działał odpowiednio dobrze.Cieżko było po delegalizacji
mefki. Potem weszło 3-MMC i od epoki 3-MMC, która była od grudnia 2012 już nigdy więcej się
od niczego nie uzależniłem.Oczywiście brałem 3-MMC bardzo dużo lecz jego brak nie dawał
objawów głodu.
Do dziś dzień nie wiem jakie mechanizmy rządziły moim, i być może wielu innych
osób, uzależnienien od mefedronu. To było bardzo silne uzależnienie. Teraz Mefedron
znowu jest taki jak w 2010, ale nie mam żadnego kłopotu z kontrolą jego zażywania.
Co więcej biorę go mniej niż brać planowałem kupując 4-MMC Lux. Podobno nie da się
panować na swoim uzależnieniem. Uważam, że z pomocą sprzyjających osób da się nie
tylko panować nad kompulsywnym zażywaniem, ale nawet da się używać substancji
uzależniajacej jako czegoś co jest dobre i korzystne dla życia i Zdrowia oraz rozwoju
zarówno Duchowego jak i fizycznego.
Mam teorię, że nie da się zapanowć tylko nad alkoholem. To tylko teoria, bo od alkoholu
jestem abstynentem całe życie i nie mam z nim doświadczenia.Skończyl się dla mnie
alkohol na kilku próbach z czego max. to było "setka" wódki i potem już zawsze mówiłem
"NIE' dla alkoholu.
Just say NO to alcohol and say YES to Your Life and Drugs:D
Bo nigdzie nie było instrukcji do 3-MEC, 4-MMC robił dobrze już przy 80mg, mnie konkretnie robił 3-MEC w bombie 500mg, na prawdę przyjemna faza.DarkStar wrote: ↑1 year agoNie kupowałem 4-MEC bo na mnie nie działał odpowiednio dobrze.Cieżko było po delegalizacji
mefki. Potem weszło 3-MMC i od epoki 3-MMC, która była od grudnia 2012 już nigdy więcej się
od niczego nie uzależniłem.Oczywiście brałem 3-MMC bardzo dużo lecz jego brak nie dawał
objawów głodu.
Not tested on animals!
Not tested on animals!
A skąd pewność skoro pachniało jak 4mmc? Masz coś na potwierdzenie teorii?Kokaspaniel wrote: ↑1 year agoAkurat ja uwielbiam 4-MEC, ostatnio kupiłem Analog 4-MMC od jednego vendora i na 100% był to właśnie 4-MEC, chociaż "pachniał" jak 4-MMC.
Tak, brałem nie raz 4-MMC i znam dawkowanie, ten analog działał dopiero w dawkach +500mg, zła synteza 4-MMC daje 4-MEC
Not tested on animals!
Not tested on animals!
Pół grama trzeba było przyjąć żeby coś poczuć czy po prostu taką masz tolerkę wyrobioną?
Kokaspaniel,Kokaspaniel wrote: ↑1 year agoTak, brałem nie raz 4-MMC i znam dawkowanie, ten analog działał dopiero w dawkach +500mg, zła synteza 4-MMC daje 4-MEC
To czego szukasz znajdziesz w 4-MMC Lux od ChemCentrum.
Twierdzenie, że zła synteza 4-MMC da 4-MEC jest nieprawdziwe. Nie wystarczy skopać syntezę
4-MMC by mieć 4-MEC.To nie działa w ten sposob.4-MEC otrzymujemy w inny sposób.
Co za bzdura, żeby zsyntezować 4-MEC potrzebna jest normalna procedura normalna dla tej substancji. TO nie jest tak, że źle zrobisz 4mmc i za każdym razem to otrzymasz, błedny tok myślenia.