Latest post of the previous page:
Mirabelka, Klienci licza na poszerzenie oferty i informuja o tym vendora co w tym zlego? Moze sie pozytywnie zaskoczymy wszyscy a moze nieEnzo-chem.cc - opinions and reviews about shop
Shop Profile: Enzochem
Enzo-chem.cc - opinions and reviews about shop
A to już sklepu pytaj bo może faktycznie zapasy mu sie zmywaja
Pewnie przez tego zapowiadanego bana na Apihp oby się jednak nie kończył
Mail Enzo ze strony jest prawidłowy ? Już któryś raz piszę i bez odzewu
Oczywiście wszystko lata jak powinno mogę się nawet pochwalić że u Mnie akurat wylądował gołąb dziś polecam V
Nie długo i ja po miesiącach przerwy coś skrobne
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
zawszę używam privata i od ponad miecha nie mam odp .moczyMorda wrote: ↑7 months agojojo92sc, ja zawsze wysyłam privnote ze strony enzo do nich podaje swój mail i odpowiedź mam w 2-3h.
tester10, wszystko lata tylko trzeba się spieszyć z Alfa bo produkcja stop przez ban
może wpadłeś do spamu xd spróbuj z innego mailajojo92sc wrote: ↑7 months agozawszę używam privata i od ponad miecha nie mam odp .moczyMorda wrote: ↑7 months agojojo92sc, ja zawsze wysyłam privnote ze strony enzo do nich podaje swój mail i odpowiedź mam w 2-3h.
tester10, wszystko lata tylko trzeba się spieszyć z Alfa bo produkcja stop przez ban
Mi jakoś enzo dzisiaj o 11 odpisał, na stronie wszystko się zmieniło tak jak być powinno może złego maila masz :vjojo92sc wrote: ↑7 months agozawszę używam privata i od ponad miecha nie mam odp .moczyMorda wrote: ↑7 months agojojo92sc, ja zawsze wysyłam privnote ze strony enzo do nich podaje swój mail i odpowiedź mam w 2-3h.