Ethylphenidate

Substances with a mainly stimulating effect like: HEX-EN, 4MPD, alfa-PVP MDPHP, APHP, APVP, APIHP, PV-8, pentedrone.
Status:
Naukowiec
Sniffiarz
Użytkownik
Topic author

Ethylphenidate

Unread post by Naukowiec » 8 years ago

W tym temacie piszemy opinie i recenzje o Etylofenidat - działanie i opis. | In this topic, we write opinions and reviews about Ethylphenidate - effects, description.

Wzór strukturalny:
Image
CAS: 57413-43-1
Wzór sumaryczny: C15H21NO2
Masa molekularna: 247.33274 g/mol
IUPAC: (RS)-ethyl 2-phenyl-2-piperidin-2-ylacetate

Status:
Bubu88
Opiowrak
Użytkownik

Ethylphenidate

Unread post by Bubu88 » 8 years ago

Wszystko kwestią sortu było. Jeden działał na mnie bez męczacej tachykardii i pozwolił się skupić, a po drugim miałem insta-zjazd. Przy każdym jednak występowała biegunka. Dość dobra (i wbrew pozorom mocna) substancja, uderzała w dopamine, słowotok był nie do ogarnięcia.

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Użytkownik

Ethylphenidate

Unread post by Snow Queen » 7 years ago

W małych dawkach działa jak sesja, na zarywanie nocek, czytając lekturę do szkoły, matematyka także szybciej wchodziła, z nią nie miałam problemu od dziecka ^^ nie poleca łączyć z kawą, za którymś tam razem po takim łączeniu poszłam spać bo mi sie słabo zrobiło.

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.

Status:
4mmc
Psychonauta
Użytkownik

Ethylphenidate

Unread post by 4mmc » 7 years ago

Znajomy poprawił 11 zagrożeń w 2 tygodnie ;)
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.